View Full Version : مبتدی: قرار دادن سایت روی هاست
nasim.gh68
دوشنبه 30 مرداد 1391, 00:20 صبح
سلام
من می خوام سایتم رو روی هاست آپلود کنم!
اما یه مشکل بزرگ دارم و اون اینه که نمی دونم به جای لوکال هاست باید چی بنویسم!
نام هاست که باید بجای لوکال هاست نوشته بشه دقیقا کدوم نامه؟اپلود سایت باید چیکار کنم؟
ببخشید سوالم خیلی مبتدیه ولی متاسفانه همه فقط میگن جای لوکال با نام هاست نوشته بشه و نمیدونم دقیقا منظورشون چیه!!!
اگه میشه برام با یه مثال توضیح بدید...ممنون
اگه من فضایی رو خریداری کنم ویک دامنه هم خریداری کنم بعد باید چیکار کنم تا سایتم رو آپلود کنم؟
khanlo.javid
دوشنبه 30 مرداد 1391, 08:55 صبح
وقتی شما از شرکت ارائه خدمات هاستینگ فضایی رو به عنوان هاست خودتون خریداری میکنید به شما یه پنل مدیریت هاست میده تا بتونید از طریق اون سایت خودتونو آپلود کنید ، و بعد یه دامنه میخرید و دامنه رو به هاست خودتون متصلش میکنیدو به همین راحتی .....
اما یه مشکل بزرگ دارم و اون اینه که نمی دونم به جای لوکال هاست باید چی بنویسم!
منظورتون از این به جای لوکال هاست چی بنویسم تو اتصال دیتابیسه ؟؟ بیشتر تو ضیح بدید.
nasim.gh68
دوشنبه 30 مرداد 1391, 10:21 صبح
ممنون برای جوابتون.
آره ،من روی سیستم خودم برای ارتباط با دیتابیس از لوکال هاست استفاده می کنم برای نام هاست چی باید بجاش بنویسم برای کانکت با جدولم!
khanlo.javid
دوشنبه 30 مرداد 1391, 11:08 صبح
ممنون رای جوابتون.
آره ،من روی سیستم خودم برای ارتباط با دیتابیس از لوکال هاست استفاده می کنم برای نام هاست چی باید بجاش بنویسم برای کانکت با جدولم!
وقتی هاست رو خریدید و به شما پنل مدیریت داد میتونید وارد پنل بشید و یه پایگاه داده بسازید وقتی پایگاه داده بسازید اطلاعات مربوط به اتصال و نام پایگاه داده و کلمه عبور برای شما مشخص میشه.
nasim.gh68
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 20:15 عصر
ببخشید اما اگه میشه لطفا بیشتر توضیح بدید که چطور باید کانکشن رو تعیین کنم (بجای لوکال هاست چی بنویسم؟)
من توی هاست جدولام رو ایمپروت کردم و حالا برای کانکشن از کجا اطلاعات ارتباط به دیتابیس رو از کدای پی اچ پی بنویسم؟
بازم ممنون
prpe26
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 20:57 عصر
وقتی فضا و دامنه میخرید ، در نرم افزارهای FTP باید این مسائل رو رعایت کنید (با فرض example.com )
Server : example.com
Username : example
توجه : توسط کارگزار بهتون داده میشه
Password: توسط کارگزار بهتون میدن.
برای آپلود هم ، باید در پوشه public_html بزارید :چشمک:
پورت هم 21 تنظیم میشه معمولا.
nasim.gh68
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 18:48 عصر
ببخشید اما بازم مشکل من حل نشد!
روی هاست سایتم رو آپلود کردم و پایگاه داده رو ایمپورت کردم ولی برای جایگذاری خط کد زیر مشکل دارم و نمی دونم باید چی بنویسم!
$con = mysql_connect("localhost","root","");
بجای لوکال هاست باید نام هاست نوشته بشه درسته؟! میشه برام با مثال توضیح بدید ؟
وقتی فضا و دامنه میخرید ، در نرم افزارهای FTP باید این مسائل رو رعایت کنید (با فرض example.com )
Server : example.com
Username : example
توجه : توسط کارگزار بهتون داده میشه
Password: توسط کارگزار بهتون میدن.
برای آپلود هم ، باید در پوشه public_html بزارید :چشمک:
پورت هم 21 تنظیم میشه معمولا.
من اطلاعاتی که بعد خرید هاست ارسال کرده ندارم و فقط از قسمت سی پنل وارد میشم و حالا نمی دونم برا ی کانکشن به اطلاعات چه قسمتهایی نیاز دارم! و سایتم رو هم تو همون پوشه قرار دادم و الان فقط در ارتباط با جداولم مشکل دارم!
بازم ممنون
farzamc
جمعه 03 شهریور 1391, 09:47 صبح
فکر نمیکنم لازم باشه local host رو تغییر بدین .
برای مثال فایل کانفیگ ورد پرس :
define('DB_NAME', 'name-here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'user-here');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'pass-here');
/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');
nasim.gh68
شنبه 04 شهریور 1391, 11:35 صبح
نام هاست رو همون لوکال هاست گذاشتم و یه کاربر روی هاست تعریف کردم و به پایگاه دادم ارتباط دادم .
حتی یوزر و پسرد سی پنل رو دادم ولی فیدخه نداشت و هنوزم مشکلم حل نشده و موقع نمایش سایت مشکل داره و وارنینگ زیر رو میده!
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect (http://barnamenevis.org/function.mysql-connect)]: Access denied for user 'usercpanel'@'localhost' (using password: YES)
khanlo.javid
شنبه 04 شهریور 1391, 12:03 عصر
نام هاست رو همون لوکال هاست گذاشتم و یه کاربر روی هاست تعریف کردم و به پایگاه دادم ارتباط دادم .
حتی یوزر و پسرد سی پنل رو دادم ولی فیدخه نداشت و هنوزم مشکلم حل نشده و موقع نمایش سایت مشکل داره و وارنینگ زیر رو میده!
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect (http://barnamenevis.org/function.mysql-connect)]: Access denied for user 'usercpanel'@'localhost' (using password: YES)
نام هاست رو از cpanel هاستتون میتونید بگیرید برای یوزر و پس هم وقتی یه پایگاه داده بسازید بهتون میگه که یه یوزر و پس تعریف کنید که از اون میتونید برای اتصال استفاده کنید.
nasim.gh68
شنبه 04 شهریور 1391, 20:30 عصر
نام هاست رو از cpanel هاستتون میتونید بگیرید برای یوزر و پس هم وقتی یه پایگاه داده بسازید بهتون میگه که یه یوزر و پس تعریف کنید که از اون میتونید برای اتصال استفاده کنید.
همین کار رو هم کردم
نام هاست رو از بخش سی پنل وارد کردم حتی آی پی که داده بود هم زدم اما فایده نداشت و نام و کلمه عبوری هم که درست کرده بودم دادم فایده نداشت!
دیگه نمی دونم اشکالش از کجاست!چیز دیگه ایی هم هست که باید انجام بدم؟
khanlo.javid
یک شنبه 05 شهریور 1391, 09:03 صبح
همین کار رو هم کردم
نام هاست رو از بخش سی پنل وارد کردم حتی آی پی که داده بود هم زدم اما فایده نداشت و نام و کلمه عبوری هم که درست کرده بودم دادم فایده نداشت!
دیگه نمی دونم اشکالش از کجاست!چیز دیگه ایی هم هست که باید انجام بدم؟
اگه همه اینکارا رو به درستی انجام داده باشید مسلما نباید مشکلی به وجود بیاد مگر اینکه تو کد نویسی مشکلی داشته باشید.
nasim.gh68
یک شنبه 05 شهریور 1391, 13:04 عصر
ممنون از جواب همه کسایی که کمک کردن مشکلم حل شد !
قبل نام دیتابیس و نام یوزر ،نام هاست همراه آندرلاین گذاشتم و نام هاست رو همون لوکال هاست گذاشتم و درست شد.
بازم ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.