View Full Version : جستجو در دیتا بیس
blackhatgh
دوشنبه 30 مرداد 1391, 02:22 صبح
سلام دوستان
من چطوری میتونم یه کلمه رو تو دیتا بیس جستجو کنم اگه وجود داشت مثلا فقط تو فیلد Name اگه تو فیلد Name وجود داشت کلمه مقابل در فیلد Last Name را در Text2 نشان بده در واقع یه نوع پاسوخ گو خودکار باشه.
فقط اگه میشه سریع جواب بدین خیلی ضروریه.و اگه میشه پروژه بزارین اگه زحمتی نیست براتون.
MohammadGh2011
دوشنبه 30 مرداد 1391, 05:40 صبح
سلام عليکم
اگه از ADO براي برقراري ارتباط بانک استفاده کرديد ميتونيد از دستورات Find و Filter براي جستجو استفاده کنيد.
براي مثال :
Adodc1.Filter "Name='" & Txt.text & "'"
که در اينجا Name نام فيلديه که قراره جستجو بشه و Txt.text اسم تکست باکسيه که کاربر قراره داخلش کلمه رو براي جستجو وارد کنه.
نکته:محل قرار گيري اين کد در Text_Change باشه بهتره.
موفق باشيد
blackhatgh
دوشنبه 30 مرداد 1391, 14:54 عصر
خوب دوست عزیز من پیدا کنم چطور میتونم کلمه روبروی فیلد Last Nameنمایش داده بشه در Text2 اگه ممکن یه پروژه بزارین یکم مبتدیم.
برای مثال دیتابیس ما 2 تا فیلد داره Name و Last Name ما کلمه خودمونو تو Name فقط جستجو میکنیم اگه وجود داشت مثلا در خط پنجم وجود داره کلمه ای که در فیلد Last Name در همون خط 5 وجود داره در یه تکست دیگه نمایش پیدا کنه. درواقع یه سوال و جواب خودکار میخوام درست کنم که سوالو بپرسه اگه جواب رو بروی اون با جواب کابر یکی بود به ما پیغام صحیح بده .
نمیدونم منظورم خوب فهموندم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟:گریه::گریه::گریه:
blackhatgh
دوشنبه 30 مرداد 1391, 19:57 عصر
UP ??? تورو خدا کمک کنید عجله دارم:گریه::گریه::گریه:
MohammadGh2011
دوشنبه 30 مرداد 1391, 20:13 عصر
UP ??? تورو خدا کمک کنید عجله دارم:گریه::گریه::گریه:
سلام
خب دوست عزیز شما میتونید برای نمایش از datagrid یا همون تکست باکسی که خودتون فرمودید استفاده کنید و از خاصیت اونها باید datasource , datafield رو برابر با فیلد و ado کنید.
مشکلی پیش اومد در خدمتم
blackhatgh
سه شنبه 31 مرداد 1391, 00:02 صبح
دوست عزیز اگه برات زحمتی نیس یه پروژه برام بزار لطـــــــفا در همین مورد فقط میخوام پاسخ گو باشه یعنی سوال میدی پاسخ رو بده. یه چیزی مثل روبوت های پاسخ گو رو دیدین ولی نمیخوام اون جوری باشه یعنی فقط 2 تا فیلد سوال و جواب داشته باشه.
بازم ممنون
MohammadGh2011
سه شنبه 31 مرداد 1391, 12:49 عصر
دوست عزیز اگه برات زحمتی نیس یه پروژه برام بزار لطـــــــفا در همین مورد فقط میخوام پاسخ گو باشه یعنی سوال میدی پاسخ رو بده. یه چیزی مثل روبوت های پاسخ گو رو دیدین ولی نمیخوام اون جوری باشه یعنی فقط 2 تا فیلد سوال و جواب داشته باشه.
بازم ممنون
سلام عليکم
نمونه پروژه زياد تو سايت هست.
متاسفانه من سه چهار روزي سرم شلوغه و وقت ندارم شما خودتون تلاش کنيد و جستجو کنيد تا نمونه پروژه هايي که هست رو پيدا کنيد.اگه نتونستيد و مشکلي داشتيد؛مشکلتون رو مطرح کنيد در غيراينصورت بيشتر توضيح دهيد تا چند روز ديگه يه نمونه ساده از اون چيزي که ميخوايد براتون بنويسم.
موفق باشيد.
sajad_boj70
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 18:32 عصر
دوست عزیز.یک راه برات پیشنهاد میکنم که یک جورایی برنامه رو دور میزنی.
فرض کن ما یک برنامه داریم که نام و نام خانوادگی رو میگیره و بعدش نام پدر و ش-ش رو خودش از تو بانک پیدا میکنه و پر میکنه.
برای این کار ابتدا 4 تکست باکس ایجاد میکنیم.
text1=name
text2=family
text3=father name
text4=sh-sh
حال علاوه بر اون 4 تکست باکس 2 تکست باکس اضافه درست میکنیم
text5
text6
و data source اشون رو برابر adodc مون و data filed تکست5 رو برابر فیلد farher name و دیتا فیلد تکست 6 رو برابر فیلد sh-sh قرار میدی.
حالا در text-change تکست باکس 2 به این صورت بنویس
On Error Resume Next
Adodc1.Recordset.Filter = "name Like '" & Text1.Text & "%' And family Like '" & Text2.Text & "%'"
Text3.Text = Text5.Text
Text4.Text = Text6.Text
92474
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.