PDA

View Full Version : نویگیشن از پنجره به صفحه...

senaps
دوشنبه 30 مرداد 1391, 11:29 صبح
سلام....
من میخوام که تکست بلاکی که تو یه پنجره قرار دادم، در صورت کلیک بر روش، بره به یه صفحه....
متاسفانه حالت عادی صفحه به صفحه کار نمیکنه.... تو حالت اونت نوشتن هم بلد نیستم باید چیکار کنم؟

<TextBlock Height="23" HorizontalAlignment="Left" Margin="246,187,0,0" Name="tblockLostPassword" VerticalAlignment="Top" MouseDown="GotoLostPassword">
<Hyperlink NavigateUri="LostPassword.xaml">
فراموشی رمز عبور
</Hyperlink>
</TextBlock>

به نظر دوستان راهی هست که همینجا توی زمال انجامش بدم؟؟؟ توی کد بیهایند باید چیکار کنم؟ صفحه رو که نمیشه مثل یه پنجره‌ی دیگه نشون داد!!! از توابع Navigation هم شاید بشه استفاده کرد...ولی هر کاری میکنم چنین کلاسی وجود نداره!

ایده‌ی کار هم اینه که کار بازیابی رمز عبور شامل چند مرحله باشه که هر مرحله توی یه صفحه‌ی مجزا صورت بگیره و کاربر بتونه طی چند مرحله، هویتش رو مشخص بکنه، رمز جدیدش رو ست بکنه و یا از روش های ورود دیگه استفاده کنه!!

homan1374
دوشنبه 30 مرداد 1391, 19:49 عصر
صفحه رو میشه تو frame نمایش داد...
بعد میتونی تو رویداد کلیک هایپر لینک به خاصیت source فریم مقدار بدی..
البته من در پروژه هام از یوزر کنترل برای اینکار استفاده میکنم

senaps
دوشنبه 30 مرداد 1391, 23:52 عصر
ببخشید نگرفتم که چی شد.... میشه یه خورده راهنمایی کنین؟ چطوری باید یه صفحه رو توی فریم ها قرار بدم؟(یعنی صفحه رو باید داخل پنجره‌ی مربوطه باز کنم؟)

یاسردرا
سه شنبه 31 مرداد 1391, 01:08 صبح
پنجره نه پیج!!!!!!!!!!!!بجای پنجره از پیج اسفاده کن.:متعجب:
اینم یه نمونه خیلی خیلی ساده.
فقط هر جا ازFrameاستفاده می کنی sourceاون باید از نوعpageباشه.
موفق باشی:چشمک:

senaps
سه شنبه 31 مرداد 1391, 20:23 عصر
پنجره نه پیج!!!!!!!!!!!!بجای پنجره از پیج اسفاده کن.:متعجب:

دوست عزیز، پیج به پیج رو بلدم!! مشکل من اینه که میخوام از یه پنجره به یه صفحه نویگیت کنم!!!!

اصلا نویگیت رو بیخیال!!‌چطوری میتونم از تو یه پنجره، یه پیج رو باز کنم؟! اینم سخته باز؟

senaps
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 12:39 عصر
دوستان راهی هستش که من از توی یه پنجره، یه صفحه رو باز کنم؟‌لطفا راهنمایی کنین.....

i.lover3000
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 14:58 عصر
ببین این کارت رو راه میندازه

senaps
سه شنبه 14 شهریور 1391, 00:10 صبح
خیلی ممنون دوست عزیز.... اینکار تا حدودی کارم راه میوفته، ولی زیاد جالب نیست....
هدف اینه که صفحه رو باز کنم نه اینکه نشون بدم....
ایده هم اینه که با کلیک روی متن مورد نظر، پنجره‌ای باز بشه که صفحه رو توش نشون میدم و میرم جلو!....

این قسمت رو میخوام به صورت کثیرالانتشار!! تو برنامه‌ام استفاده کنم و در حقیقت، اکثر کارهایی که نرم‌افزار انجام میده(ثبت اشخاص و ...) رو به صورت صفحه بندی استفاده میکنم! بنابراین خیلی دوست داشتم کمی کار تمیز تر در بیاد! ولی فرق چندانی نداره!