View Full Version : راه اندازی شبکه ی بی سیم
programerinfonet
سه شنبه 31 مرداد 1391, 11:34 صبح
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من برای کارخونه ای که توش کار می کنم شبکه نصب کردم اونم بی سیم و همچنین یک خط اینترنت دازیم که مودمش قابلیت اشتراک گذاری رو داشت و همه ی سیستم ها اینترنت دارن اما نمی دونم چه طوری پرینتر و بقیه چیزا رو به اشتراک بگذارم
خواهشأ کمکم کنید
ممنون
programerinfonet
سه شنبه 31 مرداد 1391, 13:13 عصر
دوستان لطفأ کمک کنید
Mask
سه شنبه 31 مرداد 1391, 13:27 عصر
الان مشکل کجاست؟
شما که اینترنت رو پخش کردید. برای پرینتر و فایل شرینگ هم کافیه گه به اشتراکشون بزارید.
Mask
سه شنبه 31 مرداد 1391, 13:29 عصر
--------------------------------------------------
programerinfonet
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 10:31 صبح
مثلأ درایو مشترک
بعد اینکه می خواستم ببینم چه طوری میشه بدون استفاده از سرور یک محیطی رو بنا کرد و مثلأ بانک اطلاعاتی نرم افزار به اون آدرس دهی بشه
خلاصه و راحت بگم یک فضا که همه ی سیستم ها بهش دسترسی داشته باشن
Mask
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 14:42 عصر
یه سیستم رو به عنوان سرور در نظر بگیرید و بانک اطلاعاتی رو روی اون قرار بدید.
programerinfonet
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 15:15 عصر
حالا دست عزیز من می خواهم map drive بسازمم اما نمی شه
یعنی وقتی تو network place گزینه ی view workgroup computer رو می زنم جز سیستم خودم هیچ چی دیگه پیدا نمی کنه
میشه یه آموزشی چیزی در زمینه ی ساخت درایو مشترک تو شبکه های وایرلس واسم قرار بدی
ممنون
بعد راستی اینم بگم که تجهیزات من فقط یک کارت شبکه ی وایرلس روی هر سیستمه نه مسیریاب و نه هیچ چیز دیگه ای نداریم
Mask
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 12:00 عصر
حالا دست عزیز من می خواهم map drive بسازمم اما نمی شه
یعنی وقتی تو network place گزینه ی view workgroup computer رو می زنم جز سیستم خودم هیچ چی دیگه پیدا نمی کنه
میشه یه آموزشی چیزی در زمینه ی ساخت درایو مشترک تو شبکه های وایرلس واسم قرار بدی
ممنون
بعد راستی اینم بگم که تجهیزات من فقط یک کارت شبکه ی وایرلس روی هر سیستمه نه مسیریاب و نه هیچ چیز دیگه ای نداریم
گوگل کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.