ورود

View Full Version : چطوری با استفاده از css روی عناصری که میخواهیم افکت بگذاریم

wdmh_70
سه شنبه 31 مرداد 1391, 15:31 عصر
سلام به همه دوستان
من خواستم بدونم چطوری میشه با css روی عناصری که میخواهیم افکت قرار بدیم با همین کلاس های کاذب
مثلا من یک <div> تعریف کرم و یک عکس تو سند <html> داخل <span> اون <div> گذاشتم حالا فرض کنید عکس در ابتدا کم رنگ هست و وقتی که میخواهم ماوس را بر روی عکس ببرم رنگ عکس پررنگ بشه یا مثلا عکس عوض بشه.آیا افکت گذاری ها با css هستند یاjqueryکدام یکی برای این کاری که گفتم و یا دیگر افکت ها برای سایت بهتره.
ممنون.

khanlo.javid
سه شنبه 31 مرداد 1391, 15:56 عصر
برخی از افکت ها ساده و فقط با css انجام میشن مثلا تعویض شدن یه عکس که با دستور hover انجام میگیره ولی بعضی از افکت ها هستن که باید از ترکیب css و jquery استفاده کنی ، من یه سایت رو میشناسم که کلی از این افکت ها داره و من عاشق این سایتم و از فایل هاش استفاده میکنم و امید وارم مورد پسند شما هم باشه و بتونید از امکاناتش استفاده کنید.

www.htmldrive.net

موفق باشید.

wdmh_70
سه شنبه 31 مرداد 1391, 18:48 عصر
ممنون،من یک کد میخوام ببینم چجوری میشه،میشه برام بذارین
میخوام وقتی ماوس بر روی <div> رفت <div> پر رنگ بشه،عکسم بک گراند <div> تو css تعریف کردم.
ممنون میشم کدش رو بدید،یا یه سورس کوچولو.

khanlo.javid
سه شنبه 31 مرداد 1391, 20:20 عصر
ممنون،من یک کد میخوام ببینم چجوری میشه،میشه برام بذارین
میخوام وقتی ماوس بر روی <div> رفت <div> پر رنگ بشه،عکسم بک گراند <div> تو css تعریف کردم.
ممنون میشم کدش رو بدید،یا یه سورس کوچولو.

این کد HTML دیو هستش که براتون نوشتم:

<div class="test"></div>

و این هم کد css که با رفتن ماوس بر روی دیو رنگ بکگراند و border تغییر میکنه.

.test{width:150px;height:150px;border: solid 2px #000;background-color:#0099FF} .test:hover{width:150px;height:150px;border: solid 2px #66CC66;background-color:#CC3399}

موفق باشید.