PDA

View Full Version : مزایای شبکه ی بی سیم نسبت به کابل

programerinfonet
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 11:35 صبح
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من قراره که یک شرکت که حدود 10 تا کامپیوتر رداره رو به هم شبکه کنم
بعد قراره تو این شبکه اینترنت پرینتر و فایل ها نیز به اشتراک گذاشته بشه و یک نرم افزار تحت شبکه هم کار کنه
حالا به نظر شما شبکه بی سیم بهتره یا کابلی
منظورم اینه که دردسر کدوم کمتره
هزینش اصلأ مهم نیست
مزیت کدوم بیشتره

Mask
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 14:41 عصر
اگه امکان داکت کشی و سیم کشی دارید ، مسلما شبکه سیمی قوی تر و استیبل تره. در غیر اینصورت باید رفت به سمت وایرلس با هزینه های بلای خودش.

programerinfonet
چهارشنبه 01 شهریور 1391, 15:12 عصر
دوست عزیز گفتم هزینه اصلأ مهم نیست
فقط بازدهی

Mask
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 12:00 عصر
دوست عزیز گفتم هزینه اصلأ مهم نیست
فقط بازدهی

بی شک سیمی.

yn_ali
پنج شنبه 02 شهریور 1391, 12:14 عصر
شبکه کابلی :
مزایا نسبت به بی سیم:پایدارتر ،معمولا سرعت بالاتر،قابلیت کامپتیبلی با هر نوع پی سی ،از همه مهمتر امنیت بسیار بالاتر
معایب :نیاز به سیم کشی ،داکت،کلا کارهای سخت افزاری در هنگام اجرا و همیشه تو دید بودن موارد مگر این که هنگام ساخت بنا موارد پیش بینی شده و تو کار باشه،نیاز به نصب سوکت و در صورت زیاد دستکاری کردن کابلها و سوکتها نیاز به تعمیر و نگهداری ،درصورت نیاز به جابجایی سیستمها نیاز به تغییرات در سیم کشی
شبکه بیسیم:
مزایا:نیاز به ایجاد تغییرات سخت افزاری در ساختمان ندارد(داکت و سیم کشی)،تر و تمیز و بروز ،قابلیت جابجایی سیستمها بدون هیچ دردسری (در محدوده برد اکسس و...)،سرعت انجام بالای کار،قابلیت افزودن سیستم جدید بدون دردسر
معایب :امنیت پایینتر،سرعت کمی پایینتر نسبت به کابل،هنگ کردن زیاد در صورت استفاده از سخت افزارهای ارزانتر،گاها به دلیل سریهای مختلف سخت افزارها عدم سازگاری ویا کندی بیش از حد، گرانتر بودن سخت افزارها
در کل میشه همزمان از هر دو روش همزمان و در کنار هم بنا به موقعیت و نیاز استفاده کرد و اگه شرکت کوچیک هست و امنیت اطلاعات اهمیت فوق العاده بالایی نداره وایرلس راحتترین گزینست
با قیمتهای کابل و داکت و نصب و غیره هزینه زیاد متفاوت نخواهد بود
در هنگتم خرید از سازگاری سخت افزارها اطمینان حاصل کنید