ورود

View Full Version : سوال: کارتهای گرافیکی مناسب برای بازی سازی( nvidia یا amd)

mehdi_vatan
جمعه 03 شهریور 1391, 06:40 صبح
برای بازی سازی کدام نوع از کارتهای گرافیکی مناسبه منظورم پشتیبانیشون از توسعه دهندگان بازیه (مثل ارائه درایورها ، PhysX،Toolkit ، Extensions ، Tools ) لطفاً راهنمایی کنید ممنون.

pswin.pooya
جمعه 03 شهریور 1391, 11:05 صبح
بستگی به موارد زیادی داره!

1. چقدر پول داری!!!
2. می خوای از OpenGL استفاده کنی یا DX (نویدیا پشتیبانی بهتری از OpenGL رو ارائه میده )
3. از چه پلتفرمی می خوای استفاده کنی ( معمولا برای پلتفرهای غیر ویندوزی nvidia پشتیبانی بهتری رو ارائه میده)
4. شرایط فیزیکی ( کارتهای nvidia گرمای بیشتری رو تولید می کنن و معمولا مصرف انرژی بالاتری دارن پس نیاز به یه کیس با خنک کننده و پاور قویتر داری)
5. ...

معمولا ترجیح بازیسازهای کارتهای nvidia هست. اما این امر کاملا سلیقه ای هست . نمیشه به مورد خاصی اشاره کرد.

kochol
شنبه 04 شهریور 1391, 19:08 عصر
به نظر من ati برای بازی سازها بهتره
چون اگر برنامت رو ای تی ای بیاد رو نویدیا حتما می یاد.

mehdi_vatan
یک شنبه 05 شهریور 1391, 04:11 صبح
ممنون از پاسختون kochol
این جور که من متوجه شدم با توجه به پاسختون شما هم به بروزتر بودن نویدیا و پشتیبانی بهتر از بازی سازها د ر زمینه ارائه انواع درایورها و extensions و ... معتقدید درسته

kochol
سه شنبه 07 شهریور 1391, 18:36 عصر
بله درسته نویدیا درایور هاش هوش مند تر هستند و اگر برنامه نویس اشتباه کوچکی تو کد بکنه ممکنه که مشکلی در کارت های نویدیا بوجود نیاد ولی در ati چرا مثلا خود من یه شیدر داشتم که ورتکس شیدر اون نسخه 3 بود و پیکسل شیدر اون نسخه 2 بود در انویدیا مشکلی نبود ولی تو ati هیچی رندر نمی شد.

pswin.pooya
سه شنبه 07 شهریور 1391, 19:11 عصر
بله درسته نویدیا درایور هاش هوش مند تر هستند و اگر برنامه نویس اشتباه کوچکی تو کد بکنه ممکنه که مشکلی در کارت های نویدیا بوجود نیاد

اين موضوع داخل شيدرهاي GLSL هم هست (از نظر كد شيدر). چون درايورهاي nvidia اجازه تركيب شيدرهاي GLSL و CG رو باهم ميده. يعني شما تا حدودي مي تونيد از سينتكس CG داخل شيدر GLSL استفاده بكنيد. البته اين موضوع تا حدي دردسر ساز هم هست (به همون دليلي كه كوچول اشاره كرد). خب ولي در كل چون به روز تر هست و tool بيشتري رو ارائه ميده به نظر من nvida بهتر هست. در كنار يه كارت خفن nvida بايد يك كارت ساده ati هم بايد داشته باشي تا مطمئن شيد

kochol
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 10:56 صبح
من تازه فمیدم که درایور های انویدیا cpu usage کمتری هم دارن نسبت به درایور های amd