View Full Version : قفل سخت افزاري روي برنامه
ahonarvar
جمعه 03 شهریور 1391, 12:37 عصر
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد چگونه ميتونيم واسه يك برنامه كه توسط ويژوال فاكس پرو 9 نوشته شده قفل ايجاد كنيم. (قفل سخت افزاري) و (قفل نرم افزاري)
اصلا كدومشون توصيه ميشن. ممنون
gh_khajehzade
شنبه 04 شهریور 1391, 08:18 صبح
قفل سخت افزاري روي برنامه
http://www.foxite.com/archives/how-to-create-dongle-0000339506.htm
farhad_shiri_ex
شنبه 04 شهریور 1391, 19:15 عصر
بسیار ساده است در ایران از قفل سخت افزاری منشور سیمین که با نام TINY معروف است می توانید استفاده نمائید یک OCX دارد که لیست Function هاش اگر دوست داشتی می تونم در اختیارتون قرار بدهم البته که قفل سخت افزاری امن ترین روش قفل گذاری است در قفلهای جدید TINY امکان S-ID نیز وجود دارد که در این روش یک ID مختص خودتون شرکت بر روی چیپ های قفل Prog می کنه و قفل هاتون از اون به بعد فقط با همون ID می تونید از نرم افزار خودتون PRog کنید البته 100% نیست ولی امکان دستیابی به اطلاعات چیپ بسیار کار مشکلی خواهد شد .
در صورت نیاز توضیحات بیشتر اطلاع دهید.
ahonarvar
شنبه 27 آبان 1391, 00:46 صبح
با تشكر از توضيحات شما، اگه ممكنه بيشتر توضيح بدين يعني مثلا قفل از كجا تهيه كنم و فانكشن ها هم چي هستن و كجاي برنامه اونارو بكار ببرم . با تشكر
farhad_shiri_ex
دوشنبه 06 آذر 1391, 18:51 عصر
عرض کردم شرکت منشور سیمین سایت داره
یک OCX دارد که رجیستر می شود بعد توابعی را دراختیارتان می گذارد که می توانید اطلاعات نرم افزار خود مثل نام استفاده کننده ورژن برنامه و یا محدودیت های کاربری را در آن تعریف نمائید یا به اصطلاح قفل سخت افزاری را program کنید و در اختیار کاربران نرم افزارتان قرار دهید .
معمولا در Start Up نرم افزارتان از این توابع می توانید استفاده نمائید .
البته اگر برای V-fox می خواهید بهتر است Loader برنامه تان را با یک زبان دیگر مثل #c یا VB بنویسید تا به راحتی نتوانند برنامه تان را سورس کنند البته منظورم ساختن یک EXE در زبانهای دیگر نیست بهتر است یک OCX باشد که به تمام Parent فرمهایتان متصل باشد تا زمانی هم که رجیستر نشود برنامه کار نکند
حال حتی اگر برنامه تان سورس شود به سختی قادر به استفاده از آن بدون قفل خواهند بود.
roxan_65
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:59 عصر
سلام خسته نباشید ما یک برنامه مالی داریم که با فاکس پرو نوشته شده وقتی فایل های داخلی آن رو کپی میکنیم مثل اینکه قفل گذاشته کلا از کار افتاد این کار قبلا هم اتفاق افتاده بود فایل ههش که کپی شد از کار افتاد اساتید راهنمایی کنید چیکار میشه کرد ممنون
farhad_shiri_ex
شنبه 14 بهمن 1391, 19:13 عصر
چگونه می توان به شما کمک کرد وقتی الگوریتم کار برنامه را نمی دانیم اگر ممکنه نام برنامه را بگید شاید بتوان کار کرد یا حداقل یکم توضیح در مورد نحوه اجرای آن بدهید ؟
abdorreza
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 20:10 عصر
سلام
به نظر من قفل نرم افزاری که الگوریتم اختصاصی خود برنامه نویس رو داشته باشه خیلی قابل اعتماد تره. برنامه های خودم همیشه قفل نرم افزاری که خودم نوشته بودم را داشتند و در هر بار نصب هم روی یک سیستم قفل نرم افزاری متفاوتی نصب میشد.
javad_1349
یک شنبه 19 خرداد 1392, 10:50 صبح
سلام به نظر من با توجه به تجربه 20ساله از تحت داس تا کنون بهتر راه حل اینست که مشخصات سخت افزار دستگاهی که روی آن نصب می شود را درون برنامه خود ذخیره کنی این حالت دو مزیت دارد 1- برنامه شما روی سیستم دیگر قابل اجرا نمی باشد 2- ازکپی مجدد برنامه جلوگیری میکند
موفق باشید
shahinsoft
سه شنبه 11 تیر 1392, 12:47 عصر
سلام به نظر من با توجه به تجربه 20ساله از تحت داس تا کنون بهتر راه حل اینست که مشخصات سخت افزار دستگاهی که روی آن نصب می شود را درون برنامه خود ذخیره کنی این حالت دو مزیت دارد 1- برنامه شما روی سیستم دیگر قابل اجرا نمی باشد 2- ازکپی مجدد برنامه جلوگیری میکند
موفق باشید
]چطور میشه این کار رو انجام داد قفل نرم افزاری
لطفا کامل توضیج بدین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.