View Full Version : سوال: چگونه از تگ h1 و h2 و h3 و ... در وردپرس استفاده کنم ؟؟؟
MOH3N.FOXRIVER
شنبه 04 شهریور 1391, 12:56 عصر
سلام به همه دوستان . برم سراغ اصل مطلب .
این تگ h1 و h2 و h3 که میگن کجای وردپرس هستن ؟؟ چجوری باید واردشون کنم ؟؟؟ کجای صفحه مدیریت برم که این ها رو وارد کنم ؟؟ میخوام این تگ ها رو هم توو صفحه اصلی سایت وارد کنم ، و هم در صفحه پست ها .
خواهشا زودتر جواب بدید خیلی لنگ این کارم ؟؟؟
میخوام واسه هر پست جدید h1 و h2 و ... رو وارد کنم ولی نمیدونم کجا هستن و چجوری باید واردشون کنم . خواهشا خیلی واضح جواب بدید ، فکر کنید میخواید واسه یه بچه 6 ساله توضیح بدید . ممنون منتظرم .
farzamc
شنبه 04 شهریور 1391, 13:39 عصر
تگ های hn لزوما برای وردپرس نیست - این تگ هارو شما باید تو فایل index.php قالب بزارین - برای مثال
<h1>متن</h1>
مرجع : http://www.w3schools.com/tags/tag_hn.asp
MOH3N.FOXRIVER
شنبه 04 شهریور 1391, 13:41 عصر
توو وردپرس باید به Header.php وارد کنیم .
و یه جا گفته بود که بعد از <body> این رو اضافه میکنیم :
<h1 id=header"><a href="Your Site Url">Site Name | Keyword , Keyword , Keyword</a></h1>
که به جای Your Site Url باید آدرس سایت ، و به جای Site Name نام سایت ، و به جای Keyword های سه کلمه کلیدی اصلی سایت رو باید قرار بدیم .
حالا اسن واسه صفحه اصلی سایت بود . واسه هر پست باید چه کار کنم ؟؟؟
لطفا خیلی کامل توضیح بدید .
farzamc
شنبه 04 شهریور 1391, 13:45 عصر
بستگی به قالبتون داره که چه فایلهایی داره و بستگی به خودتون که کجا میخواین بزارین - معمولا این تگ ها رو برای عنوان سایت و توضیخات میزارن که تو header.php هست ( البته هرجایی میشه ازش استفاده کرد)
استفاده از این تگ هم بیشتر برای سئو هست.
MOH3N.FOXRIVER
شنبه 04 شهریور 1391, 13:47 عصر
منم واسه سئوی سایت میخوام .
توو وردپرس باید به Header.php وارد کنیم .
و یه جا گفته بود که بعد از <body> این رو اضافه میکنیم :
<h1 id=header"><a href="Your Site Url">Site Name | Keyword , Keyword , Keyword</a></h1>
که به جای Your Site Url باید آدرس سایت ، و به جای Site Name نام سایت ، و به جای Keyword های سه کلمه کلیدی اصلی سایت رو باید قرار بدیم .
حالا این واسه صفحه اصلی سایت بود . واسه هر پست باید چه کار کنم ؟؟؟
لطفا خیلی کامل توضیح بدید .
farzamc
شنبه 04 شهریور 1391, 13:50 عصر
برای مثال شما میخواین برای عنوان یک پست این رو بزارین - باید داخل single.php تگ عنوان رو تو تگ hn بزارین .
تگ عنوان پست در وردپرس :
<?php the_title(); ?>
MOH3N.FOXRIVER
شنبه 04 شهریور 1391, 13:56 عصر
مرسی دوست عزیز . حالا وثتی نوشته ها درشت و بزرگ میان رو چجوری مخفی کنم ؟؟؟
کد زیر رو به Style.css اضافه کردم ولی مخفی نشدن :
#header h1 {
display:none;
}
#header h1 a {
display:none;
}
farzamc
شنبه 04 شهریور 1391, 14:11 عصر
به اون ها باید استایل هایی بدی مثل سایز - رنگ و ... که به اون حالتی در بیان که میخوای .
ولی اگه میخوای نباشن باید کد های قالب رو بدی تا ببینم اشکال این کدت از کجاست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.