ورود

View Full Version : کد نویسی بر روی اسکرول صفحه

php_love
شنبه 04 شهریور 1391, 14:25 عصر
سلام چطور می تونم به اسکرول دسترسی داشته باشم . مثلا بگم در صورتی که به اندازه 500 px از صفحه فاصله گرفت , یه پیغام بده . ممنون

Saber Mogaddas
شنبه 04 شهریور 1391, 16:01 عصر
سلام
می تونید از دستور زیر استفاده کنید :

$('#wrap').height();

این دستور مقدار ارتفاع تگ رو میگیره
به این صورت که دستور بالارو به صورت یک متغیر تعریف کنید و ارتفاع صفحه و یا تگ مورد نظر رو بگیرید ..
و توسط دستور زیر مقدار scrolltop رو بگیرید :

$(window).scrollTop();

و توسط دستور if این دو رو مقایسه کنید نسبت به اندازهای که در نظر دارید و پیغام alert رو برای اون قرار بدید..
برای مثال به این لینک (http://jsbin.com/uyedi5/1/edit)مراجعه کنید .. با گفته های من ویرایش کنید تا به نتیجه موردنظرتون برسید..

موفق باشید..

php_love
شنبه 04 شهریور 1391, 23:38 عصر
سلام دوست عزیز

شرمندم از این بابت که جاوا اسکریپتم ضعیفه . من یه جدول دارم که تعداد سطرهایی که تو صفحه نشون میده خیلی زیاده و ستون های زیادی هم داره , می خواستم برای اینکه کاربر راحت باشه و گیج نشه وقتی به سراغ سطرهایه پایینه صفحه میره و عنوان ستون ها رو دیگه نمی تونه ببینه , اون عناوین به جاوا اسکریپت نمایش داده بشه و همینطور وقتی دوباره به بالایه صفحه مراجعه کرد تا جایی که عناوین قابل رویت بودن , اون عنوان هایی که با جاوا اسکریپت ظاهر شده بودن از بین بره .

البته برای بالا و پایین رفتن صفحه , کاربر از چند حالت می تونه استفاده کنه , مثلا کیک چپ رو نگه داره و صفحه رو بالا و پایین کنه یا با اون غلتک موس صفحه رو بالا پایین که و یا اصلا با کلید های جهت دار که بر روی کیبورد هست صفحه بالا پایین بشه . که می خواستم واسه هر حالت این قابلیت وجود داشته باشه .

اینکه چطور عنواین رو ظاهر کنم یا پنهان کنم رو می دونم اما کد رویدادهایی که مثال زدم رو نمی دونم که ممنون میشم راهنمایی کنید

php_love
دوشنبه 06 شهریور 1391, 23:11 عصر
Help Me Please ....