ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی در مورد تکست باکس ؟؟؟

سپهر-111
دوشنبه 06 شهریور 1391, 17:34 عصر
سلام دوستان

من میخوام نوشته های درون تکست باکس هر لاین از نوشته ها یه جور باشه

مثلا:

لاین اول نوشته ها قرمز باشه

لاین دوم که واردش کردم رنگش ابی باشه

و لاین سوم اندازه فونت تغییر کنه bold بشه

و در لاین بعدی هر بار بتونم چیزی به اون اضافه کنه بدون این که نوشته های قبلی پاک بشه

راستی؟! Rich Text box فرق با تکست باکس چیه

ممنون میشم اگه اساتید محترم راهنمایی بفرماییند

محسن واژدی
دوشنبه 06 شهریور 1391, 18:46 عصر
سلام علیکم
Text-Box این امکان را ندارد به عبارتی همه متون همزمان فقط میتوانند یک فرمت یا قالب داشته باشند یا همه آبی یا قرمز و یا همه bold و... باشند، برای انجام این مورد بایستی از Rich Text box استفاده کنیم

راستی؟! Rich Text box فرق با تکست باکس چیه TextBox صرفا یک شی با خصوصیات ساده است، text-box متنی را بصورت ساده و بدون هیچگونه قالب بندی خاصی نشان میدهد به عبارت بهتر تمامی متن را در فرمت یکسان نشان میدهد، مثلا یا همه میتوانند Bold باشند یا خیر و یا همه فقط میتوانند یا قرمز باشند و یا آبی نه اینکه رنگی بخشی از متن با سایر متون تغییر داشته باشد
Rich-Text-Box در مقابل Text-Box قرار دارد یعنی تمامی مواردی که در بالا عرض شده را در Rich-Text-Box میتوانیم انجام دهیم، به عنوان مثال قسمتی از متن bold و قسمت دیگر normal، و یا بخشی از متن قرمز، بخش دیگر آبی، و بخشی دیگری هم عادی باشد. همچنین در Rich-Text-Box میتوانیم از bulletها استفاده کنیم؛ در کل بسیاری از کارهایی که در ویرایشگر word انجام میدهیم در Rich-Text-Box نیز میتوانیم انجام دهیم

موفق باشید

امین مستانی
سه شنبه 07 شهریور 1391, 13:26 عصر
سلام

من این تابع را برای سوال شما نوشته ام
کارش این است که متن شماره خط داده شده را انتخاب میکند و تغییرات مورد نظر شما را اعمال میکند

Function SelectText(rtb As RichTextBox, LineNumber As Long, lColor As Long, lBold As Boolean)
Dim Txt() As String
Txt = Split(rtb.Text, vbCrLf)
LineNumber = Val(LineNumber) - 1
rtb.SelStart = 0
rtb.SetFocus
rtb.SelStart = rtb.Find(Txt(LineNumber))
rtb.SelLength = Len(Txt(LineNumber))

rtb.SelColor = lColor

If lBold = True Then
rtb.SelBold = True
ElseIf lBold = False Then
rtb.SelBold = False
End If

End Function

مثلا :

Private Sub Command1_Click()
Call SelectText(RichTextBox1, 1, vbRed, False)
Call SelectText(RichTextBox1, 2, vbBlue, False)
Call SelectText(RichTextBox1, 3, vbBlack, True)
End Sub

موفق باشید