ورود

View Full Version : راهنمایی در ارتباط با blend در ویژوال استودیو 2012

persianlove
دوشنبه 06 شهریور 1391, 23:42 عصر
سلام دوستان
من ویژوال استودیو 2012 نصب کردم مشکلی نداره اما وقتی blend رو که خودش همراه ویژوال استودیو نصب شده رو باز میکنم پیغام زیر ظاهر میشه:

blend for visual studio supports only windows store app development on windows 8. to develop WPF or Silverlight applications, please install blend+sketchflow preview for visual studio 2012

من همین نرم افزاری که گفته رو دانلود و نصب کردم. اجرا که کردم میزنه blend+sketchflow preview و اینو به جای blend باز میکنه و درست هم کار میکنه اما میخوام بدونم کلا اینطوری هست یا من مشکل دارم
الان مشکل از کجاست ؟ از نصب ویژوال هست یا از ویندوز یا.........تو خود سایت مایکروسافت زده ویژوال استودیو 2012 روی ویندوز 7 نصب میشه.... :متفکر:
با تشکر

مهدی فرزاد
سه شنبه 07 شهریور 1391, 08:00 صبح
سلام
مثل اینکه این نسخه از blend فقط از ویندوز 8 پشتیبانی میکنه

Amir Oveisi
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 08:02 صبح
Expression Blend 5 منحصرا برای Win 8 و توسعه app های metro style در نظر گرفته شده. البته برای دلگرمی برنامه نویس های silverlight و wpf، امکانات کامل expression blned 4 با یک سری بهینه سازی ها، در خود VS 2012 گنجانده شده.

کاربر مبتدی
شنبه 30 دی 1391, 16:37 عصر
من vs2012 رو روی ویندوز 8 نصب کردم ولی همین ایرادو داره شنیدم انگار باید لایسانس یه ماهه از سایت مایکروسافت بگیرم نمیدونم کرکی چیزی داره یا نه؟

sia_2007
یک شنبه 01 بهمن 1391, 05:44 صبح
دوستان، این صحبت ها عجیبه
شما اگه می خواهید با Blend کار کنید، خیلی ساده می تونید Expression Blend Preview 5 رو بگیرید، که داخلش هم Modern UI ( روی Win 8 البته ) و هم Silverlight و هم WPFو هم Windows Phone رو گنجوندن، تا آخرین نسخه هاشون، یعنی WPF 4.5 و Silverlight 5
---
persianlove
بله، اون Preview ای که شما گرفتید به خوبی کار می کنه، ولی مورد Blend 2012 که انحصارا هم برای Modern UI هستش، فقط روی ویندوز 8 کار می کنه، اون پیغامی هم که شما می بینید، کرک نمی خواد، بلکه Developer Licence هستش که به شما اجازه تست برنامه های Modern UI خودتون رو روی سیستم خودتون می ده، وگرنه انحصارا برنامه های Modern UI باید از روی Windows Store دانلود و نصب بشن
چارش یه ایمیل Hotmail ای هستش که باهاش لاگین کنی
موفق باشید

kingtak
یک شنبه 01 بهمن 1391, 22:18 عصر
منم ویژوال استادیو 2012 رو روی ویندوز8 نصب کردم ولی وقتی باز میکنم نمی تونم پروژه جدید اضافه کنم

کاربر مبتدی
دوشنبه 02 بهمن 1391, 10:18 صبح
تو خود ویژوال استودیو 2012 هم نمیشه پروژه xaml app باز کرد