ورود

View Full Version : راهنمایی در ارتباط با blend در ویژوال استودیو 2012

persianlove
دوشنبه 06 شهریور 1391, 23:45 عصر
سلام دوستان
من ویژوال استودیو 2012 نصب کردم مشکلی نداره اما وقتی blend رو که خودش همراه ویژوال استودیو نصب شده رو باز میکنم پیغام زیر ظاهر میشه:

blend for visual studio supports only windows store app development on windows 8. to develop WPF or Silverlight applications, please install blend+sketchflow preview for visual studio 2012

من همین نرم افزاری که گفته رو دانلود و نصب کردم. اجرا که کردم میزنه blend+sketchflow preview و اینو به جای blend باز میکنه و درست هم کار میکنه اما میخوام بدونم کلا اینطوری هست یا من مشکل دارم
الان مشکل از کجاست ؟ از نصب ویژوال هست یا از ویندوز یا.........تو خود سایت مایکروسافت زده ویژوال استودیو 2012 روی ویندوز 7 نصب میشه.... :متفکر:
با تشکر

ikallam
دوشنبه 02 بهمن 1391, 20:15 عصر
سلام من هم توی ویندوز 8 به همین مشکل بر خوردم ولی من با ساختن یک اکانت تو سایت ماکرو سافت مشکلم حل شد و از طریق سایت اجازه استفاده به من داده شد ----- ولی فکر کنم blend رو باید روی ویندوز 8 اجرا کنیم تا درست اجرا بشه فکر کنم _ چون من خودم الان استفاده میکنم ___ راستی اگر اموزش blend 2012 داشتی یک لطفی کن لینک رو برای من هم بزار ممنون

ikallam
دوشنبه 02 بهمن 1391, 20:27 عصر
سلام الان تو اینترنت داشتم سرچ میکردم که دیدن نسخه 2012 فقط برای ویندوز 8 است

این نسخه از Blend مخصوص ویندوز 8 هست
برای سایر ویندوز ها این نسخه رو دانلود کنید
blendinsider.com/technical/announcing-blend-sketchflow-preview-for-visual-studio-2012-2012-08-1

mrr_123
دوشنبه 23 بهمن 1391, 19:36 عصر
سلام
من هم همین مشکلو دارم
چند تا سوال داشتم .
1- طبق گفته دوستان اگه ویندوز 8 نصب کنم با blend دیگه مشکلی نخواهم داشت؟
2- slq server 2012 ای که من دارم فقط روی ویندوز 7 sp1 نصب میشه طبق نوشته روی جلد شرکت ..... نسخه ای از slq server 2012 هست که روی ویندوز 8 نصب بشه اگه میشه معرفی کنید؟

3 - و اما سوال اصلی تو ویژوال استدیو 2010 برای ریختن داده تو datagride از طریق ado و ria sservicr (یعنی هیچ کدی نوشته نمیشد ) کار به راحتی انجام می شد اما تو ویژوال استدیو 2012 زمانی که domain servive رو اضافه می کنم Table مورد نظرو پیدا نمی کنه و راه حلی که خودش پیشنهاد میکنه طبق این لینک
http://support.microsoft.com/kb/2745294 v رو هم انجام دادم ولی تاثیری نداشت مشکل از چیه ویندوز ؟ ورژن silverlight چون 5 هستش . در ضمن از slq server 2008 استفاده م کنم؟

خدا وکیلی من که خسته شدم این قدر نوشتم
خدا به شما هم صبر بده