ورود

View Full Version : سوال: تخصص یعنی چی؟

success1
سه شنبه 07 شهریور 1391, 10:37 صبح
سلام خدمتتون
نخواستم که سوال تکراری باشه ووقت عزیزان گرفته شه.
تالارمناسب ترازاینجا پیدانکردم ولی اگه یافتید لطفا منتقل کنید.:بوس::بوس::بوس::بوس:

من دانشجوی ترم 4 نرم افزارهستم .یه چیزایی کارکردم ولی نمیدونم تخصص یعنی چی؟مثلایعنی چی یه کسی توجاوامتخصصه؟یعنی چیکارمیکنه؟مگه جاواانتها داره؟
طراحی وبرنامه نویسی وب ودسکتاپ اپلیکیشن رو بلدم ولی نمیدونم ایا واقعا بلدم؟
یعنی اینارو:
html,xhtml,xml,css,dhtml,javascript,jquery,flash,a ctionscript,php,wordpress,jommla,dropal,template design,seo,ajax,dreamviewer,frontpage,expressionwe b,

j2me,j2se,j2ee,mysql,.net,c#,mssql
photoshop,flash,3dmax,aftereffect
خیلی وقته میخام یکیشونوانتخاب کنم ولی باچه معیاری؟اره فقط علاقه مهمه.ولی من که علاقم به برنامه نویسی وشبکه هست کدومش؟نمیشه هردوکه؟یکیشم که پس اون یکی چی؟بازارکارخیلی واسم مهمه.
خلاصه اونایی که یه زمانی مثل من بودن ولی حالا راهو انتخاب کردن یا راه انتخاب شده واسشون باگذشت زمان لطفا برگردند به گذشته وحالا بادیدی که دارند شروع کنندبه تصمیم گیری ببینیم چه جوری انتخاب میکنند؟
توسایت سرچ کردم ومیدونم واسه خیلیا کسل کننده شده وقتی این سوالو میبینند.ولی این یکی فرق فوکوله:قهقهه::قهقهه::قهقهه:

تخصص یعنی چی؟چقد زمان میبره؟
ایااصلا الان وقت مناسبیه واسه من که بخوام به این چیزافکرکنم؟به نظرخودم که دیرهم هست

بچه ها ممنون :تشویق::تشویق::تشویق:
موفق باشید:بوس::بوس::بوس:

success1
سه شنبه 07 شهریور 1391, 10:49 صبح
درضمن یه عذرخواهی هم بدهکارم بهتون واسه جایی که انتخاب کردم واسه سوالم.
اخه سوالم عمومی نیست که توقسمت گفتگوهای عمومی مطرح شه همچنین مربوط به تازه ها هم نیست .عمومی تخصصیه .چی شد؟:اشتباه::اشتباه::اشتباه:
یعنی مربوط به کساییه که یا تحصیلاتشون داره تموم میشه یاتموم کردن والان میدونن دارن چیکارمیکنن که این جورافراد هم میان تواین تالار.

++Hichkas
سه شنبه 07 شهریور 1391, 12:18 عصر
بسم رب المهدی(عج)
سلام
ببین دوست عزیز تخصص شدن تو یه زبان یعنی اینکه از همه چیز اون زبان سر در بیاری به مشکلی اگر بر بخوری راحت بتونی بفهمی از کجاس و حلش کنی
من خودم هنوز متخصص نشدم اما خیلی دوست دارم تخصص پیدا کنم و دارم تلاش می کنم
من خیلیا رو دیدم تخصص پیدا کردن تو یه زبا خاص مثلا یکی از اساتیدم C++‎ خورده بود تخصص اصلیشم تو پردازش تصویر بود سوالی اگر ازاش بپرسیم بی جواب نمی مونه
برادر خودم تو PHP تخصص داره بهتره بگم این دو نفر زبانی رو که بلدن رو خوردن :لبخند:
من می خوام تخصص پیدا کنم (یه زبان بخورم :قهقهه: )ولی همتم مثل اونا نیست
اونا تمام وقت پای سیستم نشستن و دارن کد می زنن ولی من مثل اونا همت ندارم
بازار کار بنظر من تو طراحی وب از همه بهتر تاکید می کنم نظر من!
من هرچی رو دارم یاد میگیرم وقت روش میذارم تا ملکه ذهنم بشه
الان دارم رو وب کار می کنم اما گاهی انقد به مشکل بر می خورم که تا دو سه روزم پای سیستم نمیام و این از ضعف و کم همتیم
من زبان خاصی و تخصص خاصی رو پیشنهاد نمی کنم این فقط به خود شما و علاقتون مربوطه هر چی رو انتخاب کردی تا تهش برو هر چند برنامه نویسی انتها نداره اما همیشه خودت رو آپدیت نگه دار
نه برای شروع همیشه وقت هست الانم خوبه برای شروع فقط عزمت و جزم کن
من درسم تموم شده ولی الان دارم سعی می کنم تخصص پیدا کنم شما خیلی از من جلوتری

success1
سه شنبه 07 شهریور 1391, 12:45 عصر
:بوس::بوس::بوس::بوس::بوس::بوس:: وس::بوس::بوس::بوس::بوس:

خیلی ممنونم hichkas++

عالی بودعالی:تشویق::تشویق::تشویق:

سوداگر
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 08:34 صبح
تخصص یعنی چی؟
تخصص يعني مردم شما رو به ... كاره بودن بشناسند. اين ... ميشه تخصص شما و ربطي به مدرك و دانشگاه و غيره هم نداره

چقد زمان میبره؟
بستگي به مهارت هاي شما ميتونه متفاوت باشه!

كارهايي كه ديگران در زمان معين ميتونن انجام بدهند شما هم ميتوني انجام بدي؟ يا براي 70-80% كارها بايد به اينترنت و MSDN سر بزنيد؟! امتحانش مجّانيه! فقط بايد ترس از شكست رو بشكنيد و دست به طراحي يه نرم افزار و كدنويسي و ... بشيد، همين!

یعنی اینارو:
html,xhtml,xml,css,dhtml,javascript,jquery,flash,a ctionscript,php,wordpress,jommla,dropal,template design,seo,ajax,dreamviewer,frontpage,expressionwe b,

j2me,j2se,j2ee,mysql,.net,C#‎‎‎‎‎,mssql
photoshop,flash,3dmax,aftereffect
:لبخند::لبخند::لبخند:

success1
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 10:10 صبح
خیلی ممنون ازپاسختون dezfoul
بخشید فرقی داره که من از اینترنت واسه پاسخ یافتن استفاده کنم یانه؟مگه خیلیای دیگه که میبینم چیزی درمورد کاری که میخان انجام بدن نمیدونند ولی باسرچ پیدا
میکنندمشکلی داره؟
یادمه یکی ازافرادموفق جهانی میگفت دراینترنت همه چی هست کافیست بگردیدو راهی برای انجام کاری که میخواهید انجام دهید پیداکنید.
البته یه کم وقت بیشتری میگیره خب.
ولی کیفیت وزمان مهمه که انجام بشه چه جوریش هم ایا مهمه؟حالا 30 درصد اینترنت یا80درصد.
خوشحال میشم بازم نظرتون روبفرمایید
ممنونم باتشکر

سوداگر
یک شنبه 12 شهریور 1391, 08:47 صبح
حالا 30 درصد اینترنت یا80درصد.
اشكال وابسته بودن زياد به اينترنت رو خودتون گفتيد :چشمک:
البته یه کم وقت بیشتری میگیره خب.
زياد شدن زمان يعني زياد شدن هزينه، هم براي شما و هم براي مشتري و يا شركتي كه شما رو استخدام كرده.