View Full Version : سوال: نحوه ی راه اندازی یک سایت
follower
سه شنبه 07 شهریور 1391, 17:16 عصر
با سلام به همه ی دوستان.
چند تا سوال در خصوص راه اندازی یک سایت داشتم:
1) برای درخواست سفارش یک دامنه ی .ir باید چه کار کرد؟(آیا دامنه ی فارسی برای .ir هم داریم؟)
2) برای درخواست هاست و میزبانی وب سایت کجا معتبرتر است؟
3) آیا برنامه های مدیریت محتوا مثل جوملا هر نوع قابلیتی را برای مدیریت یک سایت داینامیک فراهم می کنند یا این که برای بعضی ویژگی ها باید کد نویسی کنیم؟
4) به نظر شما ثبت یک دامنه ی فارسی بهتر است یا انگلیسی؟ (منظورم این است که در آینده کدام یک رونق بیشتری خواهد داشت. آیا این امکان وجود دارد که استفاده از دامنه های فارسی باعث افزایش بازدید وب سایت شود یا این که هنوز جا نیفتاده است؟)
5) نظرتان را در مورد خرید و فروش دامنه های فارسی بفرمایید.
با سپاس از تمامی کسانی که پاسخ می دهند.
ali_ahr7
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 10:36 صبح
سلام.
اول از همه خرید یک کتاب آموزش dreamweaver
دوم اینکه خودتونو وابسته به اینگونه نرم افزار مدیریت محتوا نکنید
سوم اینکه اگر خواستید وابسته کنید از وردپرس استفاده کنید.چون امکاناتش از همه بیشتر هست
چهارم اینکه اصلا مهم نیست دامنتون ir & com باشه مهم اینه که بتونید وبسایتتونو آپدیت کنید تا رونق بگیره
پنجم برای خرید هاست و دامین از bertine.us استفاده کنید.
موفق باشید
follower
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 14:28 عصر
با سپاس از پاسخ شما.
اما در مورد دامنه های فارسی نگفتید. نظرتون درباره ی اون ها چیه؟ آیا در آینده ی نزدیک رونق می گیره؟
ali_ahr7
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 19:14 عصر
ببینید دامنه های فارسی رونق داره.
به نظر من با توجه به تحریم ها و حتی بحث های مربوط به تحریم اینترنت به نظر من گرفتن دامنه های فارسی عمل به صرفه تر و مفید تریه.
ولی در کل بجز وطنی بودن و ارزونتر بودن و پشتیبانی مناسب تر تفاوت چندانی نداره !
در هر صورت توجه داشته باشید که امسال سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانیه !
davood59
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 19:21 عصر
دوست عزیز؛
برای ثبت دامنه، پیشنهادم اینکه که از نام انگلیسی به همراه دامنه ir. و یا com. استفاده کنید.
پسوندهای com. رایج تر بوده و راحت تر در ذهن سپرده می شود.
برای ثبت نام دامنه ir میتونید تو سایت مربوط به این کار ثبت نام کرده (www.nic.ir (http://barnamenevis.org/www.nic.ir)) و بعدش اقدام به ثبت دامنه کنید.
اگه میخواین واقعا سایت خوبی رو راه اندازی کنید میتونید همزمان هر دو تا دامنه ir و com رو ثبت کنید تا در آینده شخصی نیاد و مشابه اسم شما رو با پسوند مورد نظر بگیره.
برای مدیریت محتوا Phpnuke هم هستش که بد نیست.
از نظر اعتبار و میزبانی چون ممکنه تبلیغ بشمار بیاد از بردن نام محلی برای میزبانی سایت و ثبت Domain معذورم.
موفق باشید.
follower
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 21:26 عصر
از پاسخ های خوبتون ممنونم. ببینید من می خوام یه سایت مقطعی راه بندازم که نهایتا می خواد یک سال فعال باشه و به همین خاطر نمی خوام پول طراحی سایت بدم و از طرفی می خوام بازدید بالایی هم داشته باشه. (یک تیر و شونصد نشان !!! ) .
1) با این برنامه های مدیریت محتوا میشه یه سایتی مثل این سایت های خبری(...نیوز) البته در مقیاس کوچکتر راه اندازی کرد؟ کلا مدیریت محتوا چه محدودیت هایی داره؟
2) چقدر باید وقت بزارم تا بتونم کامل یادش بگیرم؟(رشته ام نرم افزاره سال آخر )
3) در مورد کتاب آموزش dreamweaver شما چه کتابی رو پیشنهاد می دید؟
و سوال آخر : اگه بخوام یه دامنه ی ir از شخصی بخرم از کجا می تونم مطمئن بشم که واقعا دامنه به نام اونه؟؟ (کلا روند انتقال چطوریه؟)
ببخشید این همه سوال میکنم. در زمینه ی طراحی وب متاسفانه هیچ تخصصی ندارم.
davood59
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 00:04 صبح
1) با این برنامه های مدیریت محتوا میشه یه سایتی مثل این سایت های خبری(...نیوز) البته در مقیاس کوچکتر راه اندازی کرد؟ کلا مدیریت محتوا چه محدودیت هایی داره؟
دوست عزیز؛ اگه میخواین مقطعی کار رو انجام بدید و دائمی نباشه، باید گفت با مدیریت محتوا براحتی میتونید این کار رو انجام بدید؛ برای کار شما محدودیتهای آنچنان خاصی وجود نداره، شاید از نظر تعدد قالب و یا گاها نکات ریزی که شاید مد نظرتون باشه، ممکنه با محدودیت مواجه بشید؛ بعنوان مثال همون Phpnuke که بهتون گفتم براحتی قابل انعطاف هستش و میتونید هر بخشی رو که دوست دارید در هر کجای صفحه قرار بدید و بعدش هم کدهای دیگه از قبیل تعداد بازدید غیره.
2) چقدر باید وقت بزارم تا بتونم کامل یادش بگیرم؟(رشته ام نرم افزاره سال آخر )
با توجه به اینکه رشته تون مرتبطه اصلا سخت نیست و میتونید چند روزه یاد بگیرید.
3) در مورد کتاب آموزش dreamweaver شما چه کتابی رو پیشنهاد می دید؟
چرا dremwaver ؟ شما زبان مورد نظر رو انتخاب کردید؟ php یا net . منظورمه.
و سوال آخر : اگه بخوام یه دامنه ی ir از شخصی بخرم از کجا می تونم مطمئن بشم که واقعا دامنه به نام اونه؟؟ (کلا روند انتقال چطوریه؟)
شما از هر سایتی که کار ثبت دامنه رو انجام میده میتونید یک who is بگیرید که نشون دهنده اینکه که یک سایت به نام چه شخصی هست! شما میتونید ابتدا یک who is بگیرید و ببینید آیا دامنه واقعا به نام شخص مورد نظر هستش یا نه؟ با توجه به اینکه دامنه Ir مد نظر شما هست، میتونید از همون سایتی که معرفی کردم nic.ir نسبت به شناسایی شخص مورد نظر اقدام کنید که بهتره و معتبر تره.
شما بعد از اینکه در سایت فوق یک نام کاربری ایجاد کردید، از شخص فروشنده میخواین که دامنه رو به نام شما انتقال بده، دقت کنید که همه رابط ها رو به نام شما انتقال بده.
follower
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 00:44 صبح
چرا dremwaver ؟ شما زبان مورد نظر رو انتخاب کردید؟ php یا net . منظورمه.
ببخشید. من مبتدی هستم. اگه یه جوری به زبان ساده این مطالب رو برام توضیح بدید ممنون میشم. فقط در این حد می دونم که اگر با برنامه های مدیریت محتوا کار کنم دیگه نیاز به برنامه نویسی نیست یا این که خیلی کمه و این رو هم به خاطر این انتخاب کردم چون اصلا وقت اضافه برای یادگیری .net و php ندارم. حالا با وجود برنامه های مدیریت محتوا مثل همون Phpnuke که فرمودید بازم باید کدنویسی کنم؟ (اگر راهنمایی کنید که چطوری و از کجا باید شروع کنم ممنون میشم). اون whois رو هم که گفتید انجام دادم. خداخیرتون بده خیلی شک داشتم. اگه ممکنه یه جایی که هم خدمات خوبی بده و هم مطمئن باشه برای میزبانی و ثبت دامنه معرفی کنید(پ.خ بگید ممنونم).
davood59
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 07:08 صبح
دوست عزیز برای مدیریت یک سایت با مدیریت محتوا نیازی به دونستن کد ندارید.
در اینجا باز هم همون Phpnuke رو براتون مثال می زنم، برای کار با این مدیریت محتوا نیازی حتی به یک خط کد نیست.
موارد مورد نظر رو براتون تو پیام خصوصی می فرستم.
بخونید.
موفق باشید.
follower
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 23:36 عصر
دوستان من و سوال هام باز اومدیم :چشمک:
من سیستم مدیریت محتوام رو انتخاب کردم. جوملا. دارم کم کم یادش می گیرم.
حالا می خوام ببینم :
1) چه فرقی بین یه سرور ویندوزی و یه سرور لینوکسی هست؟ چون ظاهرا جوملا باید روی سرور لینوکسی باشه اگه اشتباه نکنم.
2) بهتر اینه که سایتم رو روی یه سرور مجازی بسازم بعد انتقالش بدم روی هاست واقعی یا از اول رو همون هاست واقعی بسازمش؟
3) برای یه سایت با میزان بازدید و ترافیک بالا فضای هاست چقدر باید باشه؟
یه سوال دیگه : جایی دیدم که گفته بودن برای ثبت دامنه ی فارسی معادل انگلیسیش رو پیدا کنید بعد معادل انگلیسیش رو ثبت کنید. این جوری میشه ؟ اگه میشه پس اون دیگه واسه چیه ؟ برای توضیح بیشتر فرض کنید من می خوام دامنه ی مثال.com رو ثبت کنمو اول بیام انگلیسیش رو به دست بیارم که مثلا میشه xn--mgbh0fb . بعد اونو ثبت کنم. اگه یه توضیحی در این باره بدید هم ممنون میشم.
follower
جمعه 10 شهریور 1391, 13:02 عصر
دوستان کسی نبود به این سوالای ما جواب بده ؟!!:گریه:
عیبی نداره. چند تا سوال جدید هم دارم.
توی زمینه ی سفارش هاست برای میزبانی سایت معمولا سایت ها این ویژگی ها رو نشون می دن :
اکانت ftp- تعداد پایگاه داده-Addon domain - تعداد زیر دامنه - تعداد پارک دامنه - تعداد سایت اضافی و ...
مگه چند تا اکانت ftp و چند پایگاه داده برای یه سایت لازمه؟
بعد این Addon domain - تعداد زیر دامنه - تعداد پارک دامنه - تعداد سایت اضافی چی هستن ؟
با تشکر از کسانی که پاسخ می دن. خیلی ضروریه لطفا اگه می دونید پاسخ بدید.
ali_ahr7
شنبه 11 شهریور 1391, 09:50 صبح
1 - سلام
2- سرور ویندوزی asp.net رو ساپورت میکنه ولی سرور لینوکسی اینطور نیست
3 - شما هرکدوم راحت تر هستی رو انجام بده فرق چندانی نداره
4-فکر کنم برای شما هاست 100 یا نهایت 200 مگ کافی باشه
ali_ahr7
شنبه 11 شهریور 1391, 09:53 صبح
دوستان کسی نبود به این سوالای ما جواب بده ؟!!:گریه:
عیبی نداره. چند تا سوال جدید هم دارم.
توی زمینه ی سفارش هاست برای میزبانی سایت معمولا سایت ها این ویژگی ها رو نشون می دن :
اکانت ftp- تعداد پایگاه داده-Addon domain - تعداد زیر دامنه - تعداد پارک دامنه - تعداد سایت اضافی و ...
مگه چند تا اکانت ftp و چند پایگاه داده برای یه سایت لازمه؟
بعد این Addon domain - تعداد زیر دامنه - تعداد پارک دامنه - تعداد سایت اضافی چی هستن ؟
با تشکر از کسانی که پاسخ می دن. خیلی ضروریه لطفا اگه می دونید پاسخ بدید.
دوست خوبم شما فعلا به اینخا نیازی نداری.
در ضمن اگر سرچ کنی تواینترنت جواب همرو به دست میاری.
فشار کلید "تشکر کردن" برای تشکر کافیه !
یا علی
follower
شنبه 11 شهریور 1391, 11:47 صبح
از خیر طراحی سایت گذشتم. کار من نیست...
خیلی وقت گیره...
فقط دوستان میشه یه راهنمایی کنید که چطور دامنه ای رو که خریدم بزارم برای فروش. می خوام آدرس سایت رو که وارد می کنی یه صفحه ی ساده باز بشه که اطلاعات فروش توش باشه . همین . باید چکار کنم ؟
ali_ahr7
شنبه 11 شهریور 1391, 12:07 عصر
هست هم گرفتید؟
follower
شنبه 11 شهریور 1391, 12:27 عصر
هست هم گرفتید؟
خیر نگرفتم.
ali_ahr7
شنبه 11 شهریور 1391, 13:07 عصر
پس میتونید دامینتونو به یه وبلاگ وصل کنید تا وقتی کاربری آدرس شما رو وارد میکنه صفحه بالا بیاد و پیام شما نمایش داده بشه.
آموزشش تو وب هست بگردید پیدا میشه.
موفق یاشید
follower
شنبه 11 شهریور 1391, 17:22 عصر
پس میتونید دامینتونو به یه وبلاگ وصل کنید تا وقتی کاربری آدرس شما رو وارد میکنه صفحه بالا بیاد و پیام شما نمایش داده بشه.
آموزشش تو وب هست بگردید پیدا میشه.
موفق یاشید
بله. خودم به فکر هاست مجانی و ... بودم. اصلا این به ذهنم نرسید. آموزشش هم پیدا کردم و حتما همین کار رو انجام می دم. فقط یه چیزی. یه جا خوندم وقتی که DNS ها رو به وبلاگ وصل می کنی دیگه نمی تونی عوضشون کنی. این درسته؟ یعنی اگر احیانا من بخوام یه زمانی وبلاگ رو از سایت جدا کنم دیگه نمی شه ؟
zigoratsoft
شنبه 11 شهریور 1391, 21:52 عصر
سلام
خیر دوست عزیز DNS بر روی هر سروری که ست بشه در هر زمان به سادگی امکان تغییرش هست و چنین چیزی صحت نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.