ورود

View Full Version : طراحی شبکه

yamne_h
چهارشنبه 14 دی 1384, 06:55 صبح
سلام دوستان
من پروژه شبکه دارم با تمام فرضیات
باید شبکه طراحی کنم با برنامه visio کی می تونه بهم کمک کنه
ممنون می شم کمک کنید
فرضیات رو بعدا در اختیار قرار می دم

mahdieh_khatibi
چهارشنبه 14 دی 1384, 08:13 صبح
راجع به فرضیات بیشتر توضیح بده

yamne_h
چهارشنبه 14 دی 1384, 17:47 عصر
فرضیات زیاىه کمک می کنی برات میل کنم
کسی نمی تونه کمکم کنه؟

houtanal
پنج شنبه 15 دی 1384, 06:41 صبح
مادامیکه این جوری داری اینجا سئوال می کنی فقط داری وقت خودت و دیگران رو تلف می کنی.
عین بچه آدم بگو فلان کار رو می خوام انجام بدم راه حلش چیه تا اگر کسی بلد بود و تمایل داشت جواب بده یه لطفی در حقت بکنه.

yamne_h
پنج شنبه 15 دی 1384, 08:16 صبح
در ذیل فرضیات یک مسئله برای ارائه طرح شبکه lan یک شرکت ارائه شده است . لطفا با ذکر تمامی نکات کلیدی و لازم در زمینه نقشه کابل کشی تجهیزات مورد نیاز و تعیین اتاق شبکه و ... طرح شبکه را جهت مدیریت شرکت ارائه نمائید .
فرضیات :
1) این شرکت دارای سه ساختمان اداری و یک نگهبانی در ورودی شرکت می باشد . نقشه کلیه طبفات و ساختمان ها یکسان و مطابق طرح ذیل است .
الف ) ساختمان A دارای 6 طبقه ساختمان B دارای 3 طبقه و ساختمان C دارای 4 طبقه می باشد .
ب ) مدیر عامل شرکت در ساختمان 6 طبقه و اتاق آن در طبقه آخر واقع شده است .
ج ) در هر طبقه از ساختمان ها یک معاون مستقر می باشد .
د ) فاصله ساختمان ها از یکدیگر به شرح ذیل می باشد .
http://img.villagephotos.com/p/2006-1/1129549/Untitled-1.psd.jpg

2 ) این شرکت در حال حاضر دارای 73 کارمند است و طبق چارت سازمانی امکان جذب نیرو تا 90 نفر در این شرکت وجود دارد . همچنین از تعداد نیرو های موجود در این شرکت 10 نفر به عنوان پرسنل خدماتی و نقلیه محسوب می شوند .
3 ) در حال حاضر در این شرکت 15 دستگاه کامپیوتر 233 و سه دستگاه کامپیوتر PІІІ موجود می باشد و 2 چاپگر نیز در ساختمان A طبقه دوم جهت امور پرسنلی موجود می باشد که این شرکت همواره با مشکل تردد افراد بین ساختمان و طبقات جهت دریافت پرینت نامه ها روبروست
4 ) ارتفاع سقف کاذب در این شرکت 40 سانتیمتر می باشد .
5 ) این سازمان با اهداف مکانیزه نمودن کلیه فعالیتهای شرکت اعم از مالی پرسنلی و ... اقدام به طراحی نموده است و استفاده از اینترنت و سرویس MAIL برای کلیه پرسنل شرکت الزامی می باشد .
6 ) این شرکت در نظر دارد متناسب با نقشه شبکه نقشه برق کشی ساختمان را اصلاح نماید و محدودیتی از لحاظ برق کشی ساختمان در ارائه طرح وجود ندارد .
7 ) انتخاب اتاق شبکه حسب نظر شرکت ارائه دهنده طرح شبکه LAN می باشد .
8 ) این شرکت از لحاظ بودجه هیچگونه محدودیتی ندارد .

houtanal
پنج شنبه 15 دی 1384, 11:19 صبح
در مورد ارتباط فیزیکی می تونی از راه حل های وایرلس یا وایرد موجود استفاده کنی و هزینه چندانی هم برات نداره.(در صورتیکه که از راه حل های وایرلس استفاده کردی ضریب اهمیت پیاده سازی متد امنیتیت چند برابر میشه)
یا می تونی از تکنولوژی های Power Line بر روی خطوط برق برای برقراری ارتباط فیزیکی شبکه ات استفاده کنی.

اما نکات کلیدی که باید رعایت کنی:

قبل از هر چیز نیازمند تدوین یک Policy امنیی+کاربری جامع هستی.

شک نکن که نیاز به یک راه حل جامع Active Directory داری .تلفیق درست AD + ISA می تونه راه حل بسیار مناسبی برای بالا بردن ضریب مدیریت پذیری سیستم و همچنین ضریب امنیتی اون باشه.بدین ترتیب می تونی برای هر بخش Policy های مورد نیازت رو ست کرده و همچنین مونیتورینگ مناسبی رو بر روی فعالیت های شبکه ات داشته باشی.

در مورد کلاینت هات ممکنه thin client پاسخگوی مناسبی برای نیازهات باشه .(راجع بهش تحقیق کن)

ظاهرا مشکلت صرفا مشکل فنی نیست

مشکل تردد افراد بین ساختمان و طبقات جهت دریافت پرینت نامه ها

هر چند با استفاده از همون AD می تونی چاپگرهاتو بسادگی به اشتراک بذاری اما با توجه به این

این شرکت از لحاظ بودجه هیچگونه محدودیتی ندارد

من بهت توصیه می کنم چند پرینتر بخری!

من شخصا بهت توصیه می کنم با تحقیق و مطالعه مناسب الان با یک راه حل جامع اقدام کنی و مطمئن باشی که برایند زمان * هزینه حداقل تا 5 سال آینده معقول باشه.

به تجربه دیدم در این گونه شبکه ها معمولا چیزی به نام امنیت و متعلقاتش بعد از تصمیم گیری در مورد نوع چایی که آبدارچی باید سرو کند زمان بندی می شوند (برو بگو یه سرور برای Certificate Authority می خوام تا منظورمو بفهمی) و ایضا به تجربه دارم بهت میگم که معمولا این راه حل ها صرفا خانه ای برباد تحویلت میدن بنابراین کارفرماتو مجاب کن که نیاز های سخت افزاری و نرم افزاریتو در این بخش نیز فراهم کنه.(در غیر این صورت در قراردادت یا به صورت یک نامه رسمی ذکر کن که مسئولیتی قبول نمی کنی)

در مجموع:
به بخش های سیم کشی و سخت افزاری و .. کاری ندارم اما در طراحی نرم افزاری شبکه ات نیازمندی تا زمان مناسبی رو صرف کنی ، نیازهاتو کامل ببینی ، مشکلات احتمالی رو مد نظر بگیری و بعد اقدام کنی در غیر این صورت به اولین داروخانه محل مراجعه کرده و مقدار زیادی قرص اعصاب با دوز بالا تهیه کن.

yamne_h
پنج شنبه 15 دی 1384, 11:43 صبح
از اینهمه راهنمایی ممنون
اما این برای د رسمه خیلی جیزایی که گفتی اصلا نمی د ونم جیه جون راجع به اونا بهمون جیزی نگفته
مثل
راه حل جامع Active Directory
تلفیق درست AD + ISA می تونه
با برنامه ویزیو بایی طراحی شه فکر کنم
بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم

houtanal
پنج شنبه 15 دی 1384, 11:48 صبح
اگر با AD یا ISA (و امثالهم) آشنایی نداری چیز خاصی جز این که در مورد موارد ذکر شده جستجو و مطالعه کنی و بعد بیای سئوالاتت رو بپرسی نمی تونم بهت بگم.
در مورد طراحی نقشه; بله همون visio گزینه مناسبی است.

yamne_h
پنج شنبه 15 دی 1384, 19:27 عصر
اؤ راهنمایی تون ممنون