ورود

View Full Version : سوال: نوشتن دستورات SQL و LinQ در JQurey

oggiii
سه شنبه 07 شهریور 1391, 17:48 عصر
سلام به دوستان عزیز
من با جی کوئری دکمه طراحی کردم ! میخوام حالا وقتی کاربر این دکمه رو زد اطلاعات داخل اون درجدول SQL ذخیره بشه
اون قسمت که دکمه ی اوکی هست رو مشخص کردم
کسی هست که بتونه کمکم کنه در این زمینه که چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟

$(function () {

// Dialog
$('#dialog').dialog({
autoOpen: false,
width: 500,height:400,
buttons: {
"Ok": function () {
$(this).dialog("close");
},
"Cancel": function () {
$(this).dialog("close");
}
}
});
</script>

tux-world
سه شنبه 07 شهریور 1391, 23:02 عصر
$.post('FILENAME.php', { NAME_OF_VALUE : VALUE_FOR_SEND }, function(data) { if(data.success) { alert('ok'); } else alert('ERROR'); }, 'json'); return false; در فایلی که بهش ایجکس استفاده میکنی data اینطوری تعریف و استفاده میشه:
$data['success']=true; $data['message']=$_POST['NAME_OF_VALUE']; echo json_encode($data); حالا اینجا تو این فایل اسکیوال رو مینویسی توش ذخیره بشه اگه اوکی بود از مثال استفاده میکنی و برمیگردونی. مثلا:
$result=mysql_query("INSERT INTO `madrese`.`liste_kelas` (`code_kelas`,`code_paye`,`name_kelas`) VALUES (NULL,'".$_POST['kelasOpetion']."','".$_POST['kelasText']."')"); if($result) $data['message']="OK"; echo json_encode($data);

oggiii
سه شنبه 07 شهریور 1391, 23:32 عصر
$.post('FILENAME.php', { NAME_OF_VALUE : VALUE_FOR_SEND }, function(data) { if(data.success) { alert('ok'); } else alert('ERROR'); }, 'json'); return false; در فایلی که بهش ایجکس استفاده میکنی data اینطوری تعریف و استفاده میشه:
$data['success']=true; $data['message']=$_POST['NAME_OF_VALUE']; echo json_encode($data); حالا اینجا تو این فایل اسکیوال رو مینویسی توش ذخیره بشه اگه اوکی بود از مثال استفاده میکنی و برمیگردونی. مثلا:
$result=mysql_query("INSERT INTO `madrese`.`liste_kelas` (`code_kelas`,`code_paye`,`name_kelas`) VALUES (NULL,'".$_POST['kelasOpetion']."','".$_POST['kelasText']."')"); if($result) $data['message']="OK"; echo json_encode($data);

من با مای اسکیول کار نمی کنم با اسکیوال کار می کنم فرقی می کنه ؟!
میشه یه نمونه کد کامل بدید ؟ من اینو متوجه نشدم چطوری استفاده کنم !

مثلا میخوام اگه اوکی رو زد ! save کنه در اس کیو الم !

tux-world
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 10:23 صبح
اسکیوال سرور؟ اینو بلد نیستم . دوستان دیگه ای هستن کمک میکنن