View Full Version : کند شدن یک یا چند رکورد خاص از دیتابیس
Ehsan Programmer
سه شنبه 07 شهریور 1391, 22:29 عصر
سلام
من حسابداری .... نصب دارم که از SQL Server 2000 برای دیتابیسش استفاده میکنه
برخی رکوردها که مربوط به اجناس خاص است کند میشه و وقتی سرچ میکنم یا با بارکد خوان میخوام اطلاعات این رکورد رو بخونم 4 تا 5 ثانیه طول میکشه که برای یک سیستم فروش در حد فاجعه است
برای رفع این مشکل مجبورم این اطلاعات را دو باره در یک رکورد دیگر تعریف کنم و رکورد فعلی هم حذف نمیشه
باید تنظیمات خاص درSQL Server انجام بدم یا مشکل در برنامه نویسیه؟
baktash.n81@gmail.com
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 12:05 عصر
با توجه به اینکه نه ساختار بانک رو داریم نه نحوه کد نویسی رو فقط می شه احتمال داد که رکوردهایی که با رکورد های کند ارتباط دارند تعدادشان زیاد شده ... و یه اشتباه برنامه نویسی در هنگام بازیابی اطلاعات وجود داره ... در قسمت Design جدول مربوطه نگاه کنید ببینید این جدول با چه جداولی ارتباط داره ... از sql Profiler هم می تونید ببینید چه Query هایی به Database فرستاده می شه ... وو مشکل رو متوجه بشید ...
Ehsan Programmer
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 18:38 عصر
من حسابداری .... نصب دارم که از SQL Server 2000 برای دیتابیسش استفاده میکنه
برخی رکوردها که مربوط به اجناس خاص است کند میشه و وقتی سرچ میکنم یا با بارکد خوان میخوام اطلاعات این رکورد رو بخونم 4 تا 5 ثانیه طول میکشه که برای یک سیستم فروش در حد فاجعه است
برای رفع این مشکل مجبورم این اطلاعات را دو باره در یک رکورد دیگر تعریف کنم و رکورد فعلی هم حذف نمیشه
باید تنظیمات خاص درSQL Server انجام بدم یا مشکل در برنامه نویسیه؟
با تشکر
این مشکل برای اجناسی پیش اومده که بیشترین فروش داشته مثلا کالایی مانند پنیرX که در یک ماه 10000 فاکتور زده شده شده 15000 عدد از این کالا فروخته شده لطفا کمک خیلی کارم گیره
baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 12 شهریور 1391, 13:33 عصر
می تونید با SQL Profiler بررسی کنید چه Query در هنگام جستجو به بانک فرستاده می شه ... بعد جداول در گیر رو پیدا کنید و Index گزاری کنید که تا حدودی وضعیت رو بهتر خواهد کرد ... اما برای رفع مشکل به صورت اساسی شما یا باید سورس برنامه رو داشته باشید یا با شرکت مربوطه تماس بگیرید .
davar_sadeghi
دوشنبه 01 آبان 1391, 09:20 صبح
بنظرم روی ستونی که فیلتر کالارو انجام میدی ایندکس بزار
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.