ورود

View Full Version : تعداد جدول ها

hamed_s64
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 18:37 عصر
با سلام به دوستان
سوالی که داشتم اینه که آیا ایجاد تعداد زیادی جدول در یک دیتابیس باعث کاهش سرعت میشه؟
در برنامه ای من مجبور به ایجاد حدود 100 جدول در بانک برنامه هستم آیا این تعداد باعث مشکلی میشه؟

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 22:33 عصر
سلام . 100 جدول فکر نمی کنم باعث مشکل بشه . اما بستگی به ارتباط ها هم داره ، مثلا گرفتن query از 100 جدول ممکنه افت کارایی رو داشته باشید . چند تا پاسخ به این سوال رو رفتم خوندم ، توصیه شده بود بیش از 7 جدول رو join نکنید .

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 01:21 صبح
دوست عزیز به این نکته هم توجه کنید:

یا اینقدر پروژه بزرگ و گسترده هست که نیاز دارین 100 جدول طراحی کنین.اگه نه شک کنین که این بانک اطلاعاتیتون از نرمال فرم مناسبی برخوردار نیست.شاید یه سری جدول ها بدون دلیل از هم جدا هستن و باید ادغام شن.دوستمون هم به درستی قبلا در مورد ارتباط جداول اشاره کردن.اینکه در نظر گرفتن جدول ها و ارتباطشون بسیار مهم هست که چطور باشن تا مثلا نیاز به Join بی مورد نباشد.

hamed_s64
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 07:53 صبح
سلام به دوستان و ممنون از توجهتون
پروزه ای که من دارم طراحی می کنم به مرکزی هست که دارای حدود 10 بخش مختلف هست و هر بخش حدودا دارای 1 تا 10 فرم مختلف هست که باید هر روز پر بشه و من اومدم برای هر فرم به تعداد بخش ها جدول ساختم و نمی دونم اصلا این کار صحیح هست یا نه البته من همه این جداول رو با هم join نمی کنم و نهایتا 2 تا از این جداول با هم join میشه حالا دوستان اگه راه حلی هست که به نظرشون میرسه ممنون میشم کمک کنن:متفکر:

البته در داخل این پروژه یک مدیریت انبار هم وجود داره به نظر شما برای انبار یک بانک جدا طراحی کنم یا جداول انبار را هم همینجا استفاده کنم؟(دوستان درباره طراحی جداول انبار هم اگه پیشنهادی بدن ممنون میشم:خجالت:)

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 11:50 صبح
پروزه ای که من دارم طراحی می کنم به مرکزی هست که دارای حدود 10 بخش مختلف هست و هر بخش حدودا دارای 1 تا 10 فرم مختلف هست که باید هر روز پر بشه و من اومدم برای هر فرم به تعداد بخش ها جدول ساختم
سلام
من نمی دونم سیستمتون دقیقا چی هست و چیکار میکنه اما اینکه شما چون 10 بخش دارین که هرکدوم تا 10 تا فرم دارن دلیل نمیشه برای همشون جدول بسازین.
اگه از نظر اصول مهندسی نرم افزار بخواین بدونین، اول شما نیازمندی های اون سیستم رو میشناسین و تحلیل می کنین، حالا میاین ERD رو طراحی میکنین و بعد به طراحی واسط کاربری و غیره می پردازین.البته این کارها پشت سر هم نیستن و ممکنه چندین بار تکرار شن و مراحل بعدی روی مراحل قبلی تاثیر بزارن اما این مسلمه که شما چون n تا فرم داری، باید حتما برای اونها n تا جدول بسازی! (این دید تقریبا عکس دید مهندسی نرم افزار است)

hamed_s64
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 12:47 عصر
ممنون از توجهتون
ببینید منظور من از فرم ،فرم های داخل برنامه نبود.
ببینید پروژه برای یک آزمایشگاه هست که دارای چندین بخش مختلف هست که هر بخش روزانه باید چندین لیست رو پر کنه و اطلاعات رو به صورت کاغذی وارد کنه و اطلاعات هر لیست هم به هم ربطی نداره و حدود 10-11 تا فیلد مختلف داره ،از این لحاظ من اومدم برای هر لیست کاغذی یک جدول طراحی کردم و با توجه به متفاوت بودن فیلد های هر لیست قابلیت اینکه من همه یا چند لیست رو بخواهم در یک جدول قرار بدم نیست حالا نظر شما چی هست؟

در ضمن نظری درباره قسمت دوم سوالم نداشتید؟

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 13:12 عصر
پس من منظورتون رو درست موجه نشده بودم.اگه منظورتون اینه که بله.درسته

در مورد اینکه بانک اطلاعاتی انبار، جدا باشه یا نه.من نظرم اینه:
اگه انبار یک نرم افزار کاملا جدایی هست و اصلا نمیخواین به این برنامه ربطش بدین، آره بانکش رو هم باید جدا در نظر بگیرین.
اما اگه مدیریت انبار تو همین نرم افزاره که اصولا باید یک بانک واحد برای کل پروژتون در نظر بگیرین.اینطور مواقع قرار دادن جداول در بانک های جدا هیچ سودی واسمون نداره که هیچ، بعدا مارو دچار مشکلاتی هم میکنه.

hamed_s64
جمعه 10 شهریور 1391, 19:06 عصر
سلام یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما من برای هر سال یک بانک جدید ایجاد کنم یا در همان جداول فیلدی برای سال تعریف کنم کدام بهتر است؟

مهدی هادیان2
جمعه 10 شهریور 1391, 21:45 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به دوستان و ممنون از توجهتون
پروزه ای که من دارم طراحی می کنم به مرکزی هست که دارای حدود 10 بخش مختلف هست و هر بخش حدودا دارای 1 تا 10 فرم مختلف هست که باید هر روز پر بشه و من اومدم برای هر فرم به تعداد بخش ها جدول ساختم و نمی دونم اصلا این کار صحیح هست یا نه البته من همه این جداول رو با هم join نمی کنم و نهایتا 2 تا از این جداول با هم join میشه حالا دوستان اگه راه حلی هست که به نظرشون میرسه ممنون میشم کمک کنن:متفکر:

البته در داخل این پروژه یک مدیریت انبار هم وجود داره به نظر شما برای انبار یک بانک جدا طراحی کنم یا جداول انبار را هم همینجا استفاده کنم؟(دوستان درباره طراحی جداول انبار هم اگه پیشنهادی بدن ممنون میشم:خجالت:)
با سلام
توصیه ای خدمتتون دارم و اون اینکه قبل از طراحی بانک راجع به طراحی پایگاه داده اطلاعات کاملی کسب کنید. تا ان شاالله در بین راه دچار مشکل نشید.
موفق باشید

مهدی هادیان2
جمعه 10 شهریور 1391, 21:47 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما من برای هر سال یک بانک جدید ایجاد کنم یا در همان جداول فیلدی برای سال تعریف کنم کدام بهتر است؟
با سلام
به نظرم به عنوان فیلد در نظر گرفته شه بهتره
موفق باشید