View Full Version : سوال: استفاده از دستورات SQL روی DataTable
r. salehi
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 20:48 عصر
سلام و عرض ادب
یک سوال خدمت دوستان دارم. ایا امکان استفاده از دستورات sql روی datatable وجود داره؟ منظورم چگونگی استخراج داده ها از sql و ریختن آنها درون datatable نیست. من تو این کار مشکلی ندارم. کاری که میخوام انجام بدم استفاده از دستورات sql روی datatable هست. البته منظورم هم استفاده از Linq نیست. فقط دستورات sql.
اگر از دوستان کسی در این زمینه به من کمک کنند بینهایت سپاسگذار خواهم بود.
hamidkh
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 21:50 عصر
سلام
DataRow[] dr = dt.Select("ID=2");
r. salehi
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 05:56 صبح
ممنونم دوست عزیز اما با دستوری که شما اشاره کردین امکان ایجاد جوینت بین جداول و استفاده از دستورات sql به طور کامل وجود نداره.
hamidkh
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 09:27 صبح
دوست عزیز DataTable اطلاعات یه جدول داخلشه دیگه چطوری میخواین جوین بزنین؟ میتونید اطلاعاتی توی DataTable رو فیلتر کنید
r. salehi
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 09:59 صبح
دوست عزیز DataTable اطلاعات یه جدول داخلشه دیگه چطوری میخواین جوین بزنین؟ میتونید اطلاعاتی توی DataTable رو فیلتر کنید
سلام مجدد و عرض ادب
ببینید جداول من ارتباطات زیادی دارند و لازمه در هنگامی که کاربر شروع به وارد کردن اطلاعات میکنه قبل از ثبت و بروز کردن داده ها در بانک اصلی، من بتونم صحت داده ها را با مقایسه با سایر اطلاعات قبلی موجود در datatable کنترل کنم . مثلا چندتا جدول Self Join دارم که برای بررسی صحت اطلاعات وارده باید با حلقه اطلاعات رو کنترل کنم در صورتی که اگر بتونم از دستورات SQL استفاده کنم این کار با یک کوئری ساده قابل حله و دیگه نیازی هم به حلقه نیست.
علاوه بر این مواقعی برای پرکردن داده در یک DGV لازم دارم امکان ورود داده جدید را به صورت Limit to List به کاربر بدم و این مستلزم این هست که در ورود هر سطر جدید سورس autocomplate روزآمد بشه. می دونم همه این کارها رو میشه با Linq انجام داد اما سوال من اینه که ما میتونیم دستورات SQL را روی datatable ها به همون صورتی که روی بانک اجرا می کنیم، داشته باشیم؟
سپاس از پاسخگویی شما
hamidkh
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 22:32 عصر
صددرصد نباید چنین کاری ممکن باشه.چون دیتا تیبل فقط برای اینکه که ما اطلاعات رو بیارم روی رم و در دسترس باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.