ورود

View Full Version : خواهش میکنم یکی عیب این نمودار دیتابیسم رو بگه؟

samadblaj
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 22:02 عصر
سلام ببخشید دارم یه پروژه فروش گل طراحی میکنم ، توی طراحی دیتابیس مشکل دارم یعنی رابطه ها.

توی عکس ضمیمه همچی معلومه ببینید جدولام درسته؟ میخوام هر کاربر بتونه از لیست کالا انتخاب کنه رابطه ها مشکل ندارند؟

ممنونم

http://image.cer33.com/pic/57e8915461b8.png

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 22:06 عصر
عکس ضمیمه رو قرار ندادید .

samadblaj
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 22:25 عصر
عکس ضمیمه رو قرار ندادید .

ببخش اصلا حواسم نبود ، عکس رو به اضاف کردم.
مرسی

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 23:14 عصر
ورود کاربر جدید ، اعضا ، و ورود کاربر همه شون یه جدول هستند . چرا سه تا جدول !

این و امتحان کن ( البته در بهترین حالت نیست ) :

92033

اسامی رو هم تغییر ندادم اما باید تغییر کنه ، فینگلیش اشتباهه .

samadblaj
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 23:28 عصر
خیلی گلی خیلی کمکم کردی مرسی مرسی .
بهزاد جون اینو با چه نرم افزاری طراحی کردید؟ رشنال؟
احتمالا جدول New_User هم اضافی هستش.

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 23:31 عصر
92036

اینجوری تفسیر کن که کاربر 100 ، گل 10 رو در تاریخ ... به تعداد خریداری کرده . کاربر 100 گل 11 رو در تاریخ ... به تعداد خریداری کرده ، یا گل 10 به کاربر 101 در تاریخ ، گل 10 به کاربر 102 در تاریخ و ... فیلد قیمت کل رو هم با محاسبه می تونی بدست بیاری .

البته این در بهترین حالت طراحی نیست و این دیگه بستگی به پروژه شما داره .

( با نرم افزار MySQL Workbench )

samadblaj
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 23:43 عصر
الان متوجه شدم آره چقدر جدول من ناجور بود الان متصل کردم کاملا افتاد.
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=92036&d=1346268454

توی این عکس بعد که رکورد سوم به دست اومد با استفاده از ID هاشون اون کالا رو صدا بزنم بری نمایش(چون اینجا فقط ID هست)
ببخشید با چه نرم افزاری طراحی ها رو زدید؟
مرسی از لطفتون خیلی خیلی گلی

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 01:15 صبح
این چیزی که میگم اصلا یک قانون نیست اما شاید بشه به عنوان یه اصل مطرحش کرد. (یه اصل از لحاظ تجربه)

واسه طراحی پایگاه داده یک سیستم فروش گل، به نظر سه جدول بسیار کم هست. مطمئنید که تو سیستم میخواین فقط همین مقدار اطلاعات رو ذخیره کنین؟
دلیل: احتمالا نیازمندی های سیستم درست شناخته نشده که منجر شده به نشناختن موجودیت ها و سپس ایجاد نشدن جدول.

samadblaj
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 01:37 صبح
میشه لطفا کنید بگی قانونش چیه من چجور لیست خرید هر کاربر رو نشون بدم که چه کالاهایی به سبد اضافه نموده؟ اینجا فقط ID ها رو نشون میده به چه شکل باید ازش استفاده کرد؟

آره سیستم خیلی ساده است و آزمایشی دارم طراحی میکنم وگر نه نیاز به جداول بسیار گسترده ای داشت؟

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 02:17 صبح
میشه لطفا کنید بگی قانونش چیه من چجور لیست خرید هر کاربر رو نشون بدم که چه کالاهایی به سبد اضافه نموده؟ اینجا فقط ID ها رو نشون میده به چه شکل باید ازش استفاده کرد؟
خوب اینطوری که شما داری میگی من دقیقا متوجه نمیشم.هیمن سیستم ساده رو شرح کاملی بدین که چیکار میخواد بکنه تا با هم ERD رو طراحی کنیم.البته اگه دوست داشته باشین.:لبخندساده:

آره سیستم خیلی ساده است و آزمایشی دارم طراحی میکنم وگر نه نیاز به جداول بسیار گسترده ای داشت؟
بله.حتما.یه سیستم کتابخانه در ساده ترین حالتش حدود 10 جدول و در کل بیش از 100 فیلد داره!

samadblaj
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 02:34 صبح
چقدر شما مهربونین :بوس:

خوب میخوام سیستم به این شکل باشه دو نوع کاربر داشته باشه یکی مدیر (که اطلاعات ثبت کنه) و دیگر کاربران عادی . هر کاربر عادی که وارد سیستم شد بتونه از لیست کالا (گل) انتخاب کنه و در لیستش ذخیره بشه. همین.

ــمرسیــــ

m0hammad_01
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 11:42 صبح
:خجالت:
خوب اگه میخواین همین کارها رو انجام بدبن، ERD که دوستمون تو صفحه قبل با سه تا جدول پیشنهاد داده بودن کافی هست و کارتون رو راه میندازه.
البته یه چیز دیگه.این سیستمی که شما در نظر گرفتین بیشتر شبیه به یک فروشگاه هست که تو محیط وب رایج هست.مثلا میگم سیستم شما اگه Win App باشه،میخواین یه PC بزارین تو گل فروشی بعد کاربر (مشتری) بیاد گل انتخاب کنه و به لیست خریدش اضافه کنه؟!

samadblaj
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 20:40 عصر
ممنونم از پاسخ همگی این برنامه من تحت وب هستش.
خوب حالا من باید چجوری کوری بگیرم که اگر کالا اتخاب شد تو لیستم بیاد وایسه؟
حالا تقریبا روال برنامه به چه شکل باشه از کدوم جدول کوری بگیرم؟