ورود

View Full Version : سوال: سوال شبیه سازی شبکه

bougat
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 14:26 عصر
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم اینکه میشه یک شبکه شبیه سازی کرد که برای دیتا در این شبکه شرایط تعریف کنیم یا روی مسیرها شرایط تعیین کنیم که اگر دیتا از یک مقداری بیشتر از حد آستانه انتقال مسیر شد، عمل انتقال قطع شود یا اضافه بار این مسیر به مسیر دیگر منتقل بشه، کلا میخوام برای انتقال دیتا روی مسیر شرایط تعیین کنیم یا روی مسیر شرایط تعیین کنیم. این شبیه سازی امکان پذیره؟ اگه ممکنه با چه نرم افزار شبیه سازی باید بشه؟:متفکر:

aram_2
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 15:03 عصر
اگر دیتا از یک مقداری بیشتر از حد آستانه انتقال مسیر شد، عمل انتقال قطع شود یا اضافه بار این مسیر به مسیر دیگر منتقل بشه، کلا میخوام برای انتقال دیتا روی مسیر شرایط تعیین کنیم یا روی مسیر شرایط تعیین کنیم. این شبیه سازی امکان پذیره؟ اگه ممکنه با چه نرم افزار شبیه سازی باید بشه؟ سلام.بله شما می تونید این کارو براحتی انجام بدید.من اینکارو با MPLS تو Opnet انجام دادمو ترافیک رو از یه حد که بیشتر شد انتقال دادم.شرایط مختلفی می تونید تعریف کنید..

bougat
جمعه 10 شهریور 1391, 10:54 صبح
از پاسخ شما متشکرم، ببخشید یک سوال از شما داشتم، اینکه من opnet 14 رو توی نصبش مشکل دارم، آیا میشه از ویژوال استودیو 2010 استفاده کنم چون توی یک سایتی نوشته بود از ویژوال استودیو 2005 استفاده بشه.
لطفا اگه ممکنه، مراحل نصبش رو توضیح بدین.
باز هم به خاطر پاسختون ممنونم.

aram_2
جمعه 10 شهریور 1391, 11:03 صبح
چه مشکلی تو نصبش دارید .پیغام هاشو بذاریداینجا تا اگه تونستیم با کمک دوستان حل کنیم.