ورود

View Full Version : کمک در اجرای یک برنامه ی جاوا ( فوری !!!!!!!!)

hadihadie
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 18:10 عصر
سلام
من برای پروژه ام نیاز به اجرای نرم افزاری به نام biojade برای شبیه سازی کارهام دارم و از جاوا و mysql هم هیچی سر در نمی آرم .
در وبسایتی که آخر مطلبم گذاشتم سورس کد اجرای این نرم افزار آپلود شده ولی نمی دونم چطوری باید اون ها رو کامپایل و اجرا کنم از یک نفر هم که پرسیدم گفت اون چهار تا فایل پایینی رو باید اجرا کنی ولی قبلش باید دیتابیست رو تو mysql اضافه کنی که واقعا نفهمیدم منظورش چیه ؟؟ تو اینترنت هم واقعا مطلبی که در سطح من باشه و بتونم حرفاش رو بفهمم پیدا نکردم
از دوستان برنامه نویس خواهش می کنم اگر میتونید من رو راهنمایی کنید دقیقا برای اجرای این نرم افزار چیکار باید بکنم کارم بدجوری گیره !!!!!!!!!!!!!!! :افسرده:
اینم لینک سایتی که این نرم افزار رو برای دانلود گذاشته :
http://web.mit.edu/jagoler/www/biojade/download.html

M_TAMMAR
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 20:42 عصر
باید صبر کنی اساتید بیان ان شاالله کمکت میکنن.

maktoom
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 21:01 عصر
سلام
من قبلا با jade برای شبیه سازی چند عاملی کار کردم. اینم شبیه همونه؟ اما JADE نیاز به پایگاه داده نداشت.
چیزی که شما در رابطه با پایگاه لازم دارید احتمالا همون JDBC هستش. اینم من کار کردم. و فکر می کنم اگه فیلم آموزشی آقای مهرداد کیانیان رو تهیه کنید از همه چیز بیشتر می تونه کمکتون کنه. درایوری هم که توی لینک وجود داره و شما نیاز خواهید داشت در نسخه های جدید تره نت بینز خودش وجود داره و نیاز به عمل اضافه ای جز اضافه کرن به کتابخانه های پروژتون ندارید(که بخشی از اون فیلم مربوط به این کار بود). البته شما نیاز به نصب mysql خواهید داشت. اضافه کردن یه پایگاه داده در ما اس کیو ال بسیار آسونه. و آوسنتر میشه اگه قبلا با نرم افزارای پایگاه داده کار کرده باشید.
وقتی پایگاهتون رو ایجاد کردید باقی قضایا برای استفاده در جاوا ایجاد کانکشن و ایجاد عبارتیه که بتونید با اون کوئری هاتون رو بپرسید و ایجاد رویه ای که بتونید result table حاصل ازون رو در خروجی ببینید.
فیلم رو تهیه کنید و بخش های مربوط به پایگاه اون رو اجرا کنید.
موفق باشید.

hadihadie
جمعه 10 شهریور 1391, 16:27 عصر
اون فیلم ها رو تو اینترنت پیدا کردم ولی اون ها برنامه نویسی رو آموزش میدن
توی اون صفحه 4 تا فایل هم وجود داره به جز سورس کد که یکیش Jar file BioSysBio (http://web.mit.edu/jagoler/www/biojade/biojade-bsb.jar) هست که به نظر میرسه فایل اجرایی برنامه باشه و وقتی این رو اجرا میکنم یه صفحه میاد میزنه connecting to database و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته و یه فایل داره به نام MySQL driver file (http://web.mit.edu/jagoler/www/biojade/mysql.jar) که اون هم به جاوا نوشته شده و به نظر همین فایل پایگاه داده این نرم افزار باشه ولی وقتی اجراش میکنم یه خطایی میده به این شکل :
failed to load main-class manifest attribute from...( adresse hamin file ) a
دو تا فایل دیگه هم هست که واقعا هیچ ایده ای ندارم که اینها چی هستن !!!!
از دوستان برنامه نویس خواهش میکنم برای اجرای این برنامه کمکم کنند و اگه میشه ارجائم ندید به کتاب ها و یا فیلم های آموزشی چون هیچی سر در نمی آرم ( من متاسفانه برنامه نویس نیستم و این نرم افزار رو هم برای شبیه سازی رشته های DNA لازم دارم ) از اونها تو این وقت کم
اگه لازم هم باشه و خودتون خواستید میتون از نظر مالی این کمک تون رو جبران کنم فقط خواهش میکنم زودتر کمکم کنید

maktoom
جمعه 10 شهریور 1391, 23:03 عصر
اگر جدا در برنامه نویسی دستی ندارید پیشنهاد می کنم از متلب استفاد کنید. چون دقیقا دست روی چیزی گذاشتید که نیاز به آشنایی مقدماتی با خود محیط برنامه نویسی مثل نت بینز و قدری برنامه نویسی جاوا داره. در حالیکه در متلب اغلب موارد بصورت تول باکس در دسترس هستن.
اگر درست متوجه شده باشم شما از جاوا و برنامه نویسی اون اطلاعات خیلی گسترده ای ندارید. و شاید نیازی هم نداشتید یادبگیرید. اما اینطور که می گید اینجا باید برنامه نویسی بکنید اونهم برنامه نویسی تحقیقاتی نه معمولی. یعنی قدری کار فرق می کنه. شما از فکر اون مای اس کیو ال بیا بیرون. اون یه روند طبیعی داره که مشکل شما الان اون نیست. مشکل شما الان سر در آوردن از خود بایوجید هستش. اگه از این سر در آوردید بقیش رو باید در حین کد خوندن بفهمید. اینکه می گم در حین کد خوندن چون معمولا برنامه های هوش مصنوعی رو برو بچه های دانشگاه هایی مثل ام آی تی زحمتش رو کشیدن و فقط باید مختصری تغییرشون داد.
ارور ولی که گفتید طبیعیه چون پایگاه داده ای وجود نداره هنوز که بخواد بهش وصل شه. ارور دوم هم طبیعیه چون اون فایل مال کلیک کردن و باز شدن بصورت یه اپلیکیشن نیست. اون یه فایل کمکیه واسه اینکه به محیط برنامه نویسیتون بشناسونید..
بازم تاکید می کنم برید ببینید اگه می تونید کار رو با متلب پیش ببرید خیلی بهتره. اینطور بی مقدمه وارد برنامه نویسی تحقیقاتی توی جاوا شدن نتیجه جالبی نداره. متلب هم آسونه هم برای امثال شما که در یه حیطه تخصص خوبی دارید اما برنامه نویس نیستید(شاید لزومی هم نداشته که باشید) ساخته شده.
اما حسن کار با جاوا اینه که بخاطر اپن سورس بودن خیلی از پروژه های تحقیقاتی که ام آی تی داده بیرون تنوع انتخاب بسیار زیاده و هر زبون یا تکنولوژی یا پروژه ای که به کارتون بیشتر بخوره رو می تونید انتخاب کنید. ولی مشکلاتی که گفتم هم هست. باز بیشتر فکر کنید.

hadihadie
شنبه 11 شهریور 1391, 02:11 صبح
اگر جدا در برنامه نویسی دستی ندارید پیشنهاد می کنم از متلب استفاد کنید. چون دقیقا دست روی چیزی گذاشتید که نیاز به آشنایی مقدماتی با خود محیط برنامه نویسی مثل نت بینز و قدری برنامه نویسی جاوا داره. در حالیکه در متلب اغلب موارد بصورت تول باکس در دسترس هستن.
اگر درست متوجه شده باشم شما از جاوا و برنامه نویسی اون اطلاعات خیلی گسترده ای ندارید. و شاید نیازی هم نداشتید یادبگیرید. اما اینطور که می گید اینجا باید برنامه نویسی بکنید اونهم برنامه نویسی تحقیقاتی نه معمولی. یعنی قدری کار فرق می کنه. شما از فکر اون مای اس کیو ال بیا بیرون. اون یه روند طبیعی داره که مشکل شما الان اون نیست. مشکل شما الان سر در آوردن از خود بایوجید هستش. اگه از این سر در آوردید بقیش رو باید در حین کد خوندن بفهمید. اینکه می گم در حین کد خوندن چون معمولا برنامه های هوش مصنوعی رو برو بچه های دانشگاه هایی مثل ام آی تی زحمتش رو کشیدن و فقط باید مختصری تغییرشون داد.
ارور ولی که گفتید طبیعیه چون پایگاه داده ای وجود نداره هنوز که بخواد بهش وصل شه. ارور دوم هم طبیعیه چون اون فایل مال کلیک کردن و باز شدن بصورت یه اپلیکیشن نیست. اون یه فایل کمکیه واسه اینکه به محیط برنامه نویسیتون بشناسونید..
بازم تاکید می کنم برید ببینید اگه می تونید کار رو با متلب پیش ببرید خیلی بهتره. اینطور بی مقدمه وارد برنامه نویسی تحقیقاتی توی جاوا شدن نتیجه جالبی نداره. متلب هم آسونه هم برای امثال شما که در یه حیطه تخصص خوبی دارید اما برنامه نویس نیستید(شاید لزومی هم نداشته که باشید) ساخته شده.
اما حسن کار با جاوا اینه که بخاطر اپن سورس بودن خیلی از پروژه های تحقیقاتی که ام آی تی داده بیرون تنوع انتخاب بسیار زیاده و هر زبون یا تکنولوژی یا پروژه ای که به کارتون بیشتر بخوره رو می تونید انتخاب کنید. ولی مشکلاتی که گفتم هم هست. باز بیشتر فکر کنید.

خیلی ممنون از راهنمایی تون , ولی متاسفانه نتونستم منظورم رو درست بیان کنم , در حقیقت پروژه ی من اصلا ربطی به برنامه نویسی به وسیله جاوا نداره و لازم هم نیست که با زبان جاوا چیزی رو شبیه سازی کنم یا نحوه ی برنامه نویسی این نرم افزار رو توسط جاوا بفهمم
در واقع من طرز کار این نرم افزار رو میدونم(اینها یه گروه از بچه های کامپیوتر بودن که به وسیله زبان جاوا اومدن یه نرم افزار برای شبیه سازی ژنتیکی طراحی کردن و برای شبیه سازی مسائل نیازی به برنامه نویسی با زبان های متداول نیست و این نرم افزار خودش محیطی رو در اختیار کاربران قرار میده تا شبیه سازی هاشون رو به صورت گرافیکی انجام بدن) من فقط باید از این نرم افزار استفاده کنم و اون رو اجرا کنم تا بتونم مطالب پزشکی داخل پروژه ام رو با استفاده از این نرم افزار شبیه سازی کنم ولی این گروهی که این نرم افزار رو ساختن متاسفانه نحوه ی اجرای این نرم افزار رو در سایتشون آپلود نکردن .
من فقط برام اجرا شدن این نرم افزار مهمه همین چون پروژه ی من در مورد یک مسئله ی ژنتیکی هستش و برنامه نویسی هم توش نداره همون طور که متوجه شدید
با متلب هم کار کردیم یه قسمت هایی از پروژه رو ولی یه قسمت هاییش رو باید با این نرم افزار کار کنیم .
متاسفانه با کسی هم که به زبان جاوا آشنا باشه تا بتونه این نرم افزار رو از روی سورس کدش اجرا کنه ارتباط ندارم و مجبور شدم به این سایت بیام .
خیلی ممنون از وقتی که میزارین اگر میتونید و یا آشنایی دارید که بتونه برای اجرای این نرم افزار کمک ام کنه خیلی ممنون میشم کمک ام کنید .

maktoom
شنبه 11 شهریور 1391, 06:28 صبح
خب با این تفاسیر، اگه واقعا لازمه مای اس کیو ال رو نصب کنید بهتره پس زودتر اینکار رو بکنید. از اونجایی که دانلود کردید هیچ پایگاه دادهی برای دانلود کردن نداشت؟ یعنی خودتون باید پایگاه داده رو توی مای اس کیو ال ایجاد کنید؟
اگه آره که باید اول دات نت فریم ورک 4 رو روی سیستمتون نصب کنید و بعد ویژوال سی پلاس پلاس 2010 رو(فک کنم هر دو رو از سافت گذر بتونید راحت دانلود کنید) بعد خود نرم افزار مای اس کیو ال رو نصب کنید(سایتش تحریم کرده یه جور باید دورش بزنید). بعد از نصب هم که می تونید عملیات نصب رو از روی همون فیلمی که گفته بودم ببینید. انصافا خوب توضیح داده. فقط نکته ای که هست اینه که اونموقع که آقای کیانیان داشته توضیح می داده توانایی های مای اس کیو ال تویه یه نرم افزار متمرکز نبوده واسه همین هم چنتا نرم افزار نصب می کنه. شما همین آخرین نسخه مای اس کیو ال رو نصب کنید تمام اونا رو داره. اما مراحل نصب خود مای اس کیو ال رو از روی اون فیلم نگاه کنید.