View Full Version : حرفه ای: یه قفل نرم افزاری
m.4.r.m
جمعه 10 شهریور 1391, 00:57 صبح
دوستان یه قفل نرم افزاری آماده کردم امتحان کنید ببینید ضریب امنیتش چقدره ؟ ممنونم اگه خوب بود با هم دیگه استفاده می کنیم
http://s3.picofile.com/file/7486171826/Lock.zip.html
password : 1607688
Mr'Jamshidy
جمعه 10 شهریور 1391, 13:06 عصر
میشه یک جای دیگه آپلودش کنی؟
R2du-soft
جمعه 10 شهریور 1391, 13:51 عصر
دادا یکی از فایلهات نیست
92100
:گریه:
ashkan1234
جمعه 10 شهریور 1391, 13:52 عصر
وقتی فایل exe رو باز میکنم میگه Cj.Controls.ocx ریجستر نشده!
Cj.Controls.ocx رو اینجوری ریجستر میکنم ولی جواب نمیده: regsvr32 Cj.Controls.ocx
میگه ریجستر کامل شد ولی...
(یه فایل با فرمت Lic هستش،خواستم با اون ریجستر کنم که جواب نمیده)
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
m.4.r.m
جمعه 10 شهریور 1391, 16:38 عصر
اینجا آپ کردن بدون OCX تست کنین
R2du-soft
جمعه 10 شهریور 1391, 18:18 عصر
:متعجب:
خوشمان آمد عالیه :متفکر:
داداش عالیه ، چیکار کردیش؟ (همه چیز کد شده هست :متفکر: البته بجز یه قسمت کمی که میشه فهمید :لبخند:)
m.4.r.m
جمعه 10 شهریور 1391, 19:13 عصر
البته کد نرم افزار که قفل شدس با ASPACK هم فشردش کردم
Mr'Jamshidy
جمعه 10 شهریور 1391, 19:35 عصر
خوب دوست من غیر از ASPack کار دیگه ای هم کردی؟
اگر آره چی کار
یکم توضیح بده بیشتر سر در بیاریم
ashkan1234
جمعه 10 شهریور 1391, 20:07 عصر
البته کد نرم افزار که قفل شدس با ASPACK هم فشردش کردم
با درود!
(من حرفه ای نیستم،فقط محض اطلاعات پست میزارم،شاید که ما هم دانشی بیاموزیم!)
فقط چون با Aspack فشرده اش کردید،دیکامپایل نمیشه؟!!
با VB Decompiler Pro که باز نشد!رو سیستم هم PE Explore نصب نیست که با اون ببینم آنپک میشه یا نه!
m.4.r.m
جمعه 10 شهریور 1391, 22:55 عصر
به حضور تک تک شما برسونم این قفل می تواند در آن واحد از 6 نوع کدینگ بر خورد باشد یک نام نرم افزار را میگیرد ، مسیر ریجیستری ( دلخواه ) 6 نوع کدینگ MD5 و نوع Sha ( همه کدینگ ها هش می کنن ) سپس طول قفل متغیر است از 6 تا 16 کاراکتر موقع ساخت قفل از هاردیسک ، سریال ویندوز ، نام کامپیوتر و اعداد تصادفی می تواند به دلخواه شما تولید شود . چون خود قفل هم کد می شود جز برنامه کسی درست حسابی ازش نمی تونه سر در بیاره قفل خوبی بود ؟
در ضمن به جای OCX و DLL از User Controls و ماژول های پیچیده استفاده شده
R2du-soft
جمعه 10 شهریور 1391, 23:26 عصر
کارتون بسیار بسیار عالیه
استاد به ماهم یاد میدی؟
من با PE Explore و بقیه نرم افزار ها و راههایی که برای دست یابی به سورس هست :لبخند: که بلدم تست کردم نشد یه سورس رو بخونم البته بخشیش رو میتونم بخونم
با VB Decompiler Pro اصلا تست نکردم چون بدرد نمیخوره!!!!
کلا روش خوبی هست بیش از 80 درصد لوک شده
R2du-soft
جمعه 10 شهریور 1391, 23:33 عصر
دوستان اینو ببینید سورس میده بهتون یا نه! من هنوز تست نکردم! فقط این بخش رو از برنامه کشیدم بیرون!
معمولا 99.99% تمام سورس نمایش داده میشه :چشمک:
خبر بدید
92140
تا اونجایی که من کارکردم سورس 2 فایل Lock.exe و Lock.exe.bak باهم فرقی نداره درسته؟
m.4.r.m
شنبه 11 شهریور 1391, 08:59 صبح
اره درسته فایل .bak فایل Compress شده توسط ASPACK هستش البته ناگفته نماند شما همزمان در برنامه می توانید 6 نوع کد رو باهم با رمز های مختلف نمایش بدین که برای هر 6 قفل یه رمز اختصاصی می خواد کرکر باید نصف عمرشو بزاره برای کرک در ضمن سورسشم بدست بیاری بازم کار کرکر زیاده چون گفتم ماژول پیچیده ای داره در ضمن کدشو م ن ننوشتم ببینید امنیت این قفل چقدره اگه بالا باشه توسط چند نفر که واقعا تو این زمینه حرفه ای کار می کنن Open Sourcesh می کنم تا بتونیم خودمونم امنیتشو بیشتر کنیم . موفق باشین منتظر نظرات در این مورد هستم
ashkan1234
شنبه 11 شهریور 1391, 09:24 صبح
اره درسته فایل .bak فایل Compress شده توسط ASPACK هستش البته ناگفته نماند شما همزمان در برنامه می توانید 6 نوع کد رو باهم با رمز های مختلف نمایش بدین که برای هر 6 قفل یه رمز اختصاصی می خواد کرکر باید نصف عمرشو بزاره برای کرک در ضمن سورسشم بدست بیاری بازم کار کرکر زیاده چون گفتم ماژول پیچیده ای داره در ضمن کدشو م ن ننوشتم ببینید امنیت این قفل چقدره اگه بالا باشه توسط چند نفر که واقعا تو این زمینه حرفه ای کار می کنن Open Sourcesh می کنم تا بتونیم خودمونم امنیتشو بیشتر کنیم . موفق باشین منتظر نظرات در این مورد هستم
درود!
عرض ادب و خسته نباشید!
قول دادی سورس رو دسته جمعی استفاده کنیم ها!:دی(شوخی میکنم)
هر چقدر که کدها پیچیده باشه یه کرکر حرفه ای به راحتی آنلاکش میکنه!
دیگه خفن تر از قفل نرم افزارهای خود ماکروسافت؟!کرکر یک شبه کرک اش میکنه!(قربونش برم تو ایران ما هم چیزی که زیاده هکر)
من کرکر نیستم ،ولی امیدوارم بچه های کرکر بیان یه سر به این تاپیک بزنند!
m.4.r.m
شنبه 11 شهریور 1391, 09:25 صبح
جالبی برنامه اینجاست یادتونه می گفتیم نباید تو قفل برای اجرا شرط بزاریم تا کرکر مهندسی معکوس نکنه ؟ اینجا موقعی رمز شما درست باشه اینطوری عمل می کنه که مقدار رو فقط چک می کنه اگه درست بود فعال میشه نبود کاری نمی کنه یعنی کد فعال سازی برنامه فقط یک خطه
Weavaneanny
شنبه 11 شهریور 1391, 09:56 صبح
wilight http://wow-twilight.ru wow server <a href="http://wow-twilight.ru">twilight</a>
m.4.r.m
شنبه 11 شهریور 1391, 12:02 عصر
خوب می دونی قفل واسه موقعی هستش که شما نرم افزار رو میفروشی یعنی وقتی من نرم افزار شما رو می خرم 700 دلار مرض ندارم بزارم اینترنت کسی دانلود کنه کرکش کنه کرک موقعی اتفاق می افته که شما نسخه تریال بزاری دانلود کنن بشکنن به قول بچه ها نسخه تریال هم اینطوری بزارین که بعضی قسمت هاش اصلا کد نداشته باشه فقط جنبه نمایش داشته باشه و پیغام های الکی بده همین .
R2du-soft
جمعه 21 مهر 1391, 22:38 عصر
خوب دوست عزیز کد این برنامه چی هست؟
من یه چیزایی در اوردم ، اگه اشتباه نکنم eb هم توش داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.