PDA

View Full Version : اضافه کردن یک مقدار به انتهای فایل exe

Future
پنج شنبه 15 دی 1384, 07:09 صبح
سلام دوستان
من می خوام یک شماره را به انتهای فایل exee اضافه کنم
لطفا اگه کسی در این مورد آشنایی داره به من مبتدی کمک کنه
با تشکر

اَرژنگ
پنج شنبه 15 دی 1384, 07:38 صبح
سوالتان عجیبه!
منظورتان از عدد چیست؟
مشکل اصلی چیه؟

Touska
پنج شنبه 15 دی 1384, 07:44 صبح
سلام اگر شما می خواهید یک متن رو به exe اضافه کنید از

ResourceString استفاده نمایید.

Future
پنج شنبه 15 دی 1384, 07:52 صبح
سلام
دوست عزیز من می خوام یک مقدار را به انتهای برنامه ام اضافه کنم و از آن بعنوان یک قفل نرم افزاری استفاده کنم ولی نمی دانم چطوری؟؟
یکم اگه میشه بیشتر مرا راهنمایی کنید
با تشکر

مهدی کرامتی
پنج شنبه 15 دی 1384, 07:52 صبح
شما میتوانید فایل Exe را مانند یک فایل عادی در کد برنامه تان باز کنید و هر مقداری را پس از آخرین Offset آن اضافه کنید.

Future
پنج شنبه 15 دی 1384, 13:05 عصر
سلام دوست عزیز
فایل exe با دلفی باز نشد و پیغام خطا می ده
راستش من می خوام یک قفل نرم افزاری تهیه کنم به همین دلیل می خوام یک مقدار را به انتهای فایل exe اضافه کنم در ضمن اگه شما راه حلی سراغ دارید و به من ارائه دهید بسیار ممنون می شوم

Touska
پنج شنبه 15 دی 1384, 15:15 عصر
یکی از پیش پا افتادهد ترین کار اینکه شما با استفاده از یک Resource String یک کلمه رمز یا چیزی رو

چک یا آدرس کارت شبکه مثل mac address یا شماره سریال bois یا هارد و در آخر روش یک Aspack

بزنید.

MiRHaDi
شنبه 17 دی 1384, 01:08 صبح
سلام
عزیزم این قفلی که میگی با این روش اصلا ارزش درست کردن نداره ! چون خیلی راحت باز میشه
ولی قدیما تو داس اگه بعد از end. چیزی مینوشتیم فکر کنم آخر فایل exe میومد ولی خونده نمیشد. درست مطمئن نیستم ! قضیه مال n سال پیشه .
بای

joker
شنبه 17 دی 1384, 15:34 عصر
شما احیانا منظورتون از دستکاری آخر فایل موقع اجرا که نیست ؟ چون فایل exe بعد از اجرا به صورت معمول ، قابلیت تغییر نداره ....

MiRHaDi
پنج شنبه 22 دی 1384, 01:41 صبح
سلام
بعد از اجرا که قابلیت تغییر داره :) یک مقاله آقای اینپرایز در موردش دادند بخون عزیز :)
البته فایل Exe نه ! Processش ولی منظور قبلش هست
فکر کنم اون کارایی که میکردی قدیما به درد این آقا بخوره ؛ منظورشون همونه ...
تروجان ها رو که یادته
بای

joker
پنج شنبه 22 دی 1384, 09:41 صبح
سلام
بعد از اجرا که قابلیت تغییر داره :) یک مقاله آقای اینپرایز در موردش دادند بخون عزیز :)
البته فایل Exe نه ! Processش ولی منظور قبلش هست
فکر کنم اون کارایی که میکردی قدیما به درد این آقا بخوره ؛ منظورشون همونه ...
تروجان ها رو که یادته
بای

اونی که تومیگی process injection هست !!!
چیکار داره به شقیقه میرهادی جونم ....:)

پیوست :
اصلا یادم نمیاد :)

پیوست 2 :
ایشون میتونن برنامه خودشون را دوبار اجرا کنن و با استفاده از ارسال پارامتر ها در انتهای فایل exe بنویسن

مثلا اینطوری :
فایل را کاربر معمولی اجرا میکنه ( دراین حالت پارامتر یا آرگومانهای ارسالی به فایل قاعدتا هیچی نیست)
شما توی برنامه چک میکنی اگه پارامتر ها خالی بود ( توی دلفی با دستور pramstr
میتونید چک کنید ) میگفتم اگه پارامتر خالی بود به صورت داخلی فایل دوباره اجرا بشه اینبار با پارامتر مخصوص , 100 البته یک کپی از فایل exe در محل مثلا temp
این پارامتر مخصوص میتونه آدرس فایل اجرایی اصلی باشه

خب الان فایل های اجرای شما به ظاهر همزمان اجرا شدن ولی در واقع در هر زمان یک فایل اجرایی دارین که دسترسی تغییر در فایل exe دیگر ( که در حال اجرا نیست) را داره ......

Ehsansh
سه شنبه 25 بهمن 1384, 13:12 عصر
یک سئوال مشابه همین من دارم.
چطور میشه متن های ذخیره شده در فایل exe رو تغییر داد. مقل کاری که Resource Hacker میکنه.
لطفا یک کامه انگلیسی ننویسید بگید با این دستور میشه. اگه میتونید کمک کنید بیشتر توضیح بدید

joker
سه شنبه 25 بهمن 1384, 15:09 عصر
یک سئوال مشابه همین من دارم.
چطور میشه متن های ذخیره شده در فایل exe رو تغییر داد. مقل کاری که Resource Hacker میکنه.
لطفا یک کامه انگلیسی ننویسید بگید با این دستور میشه. اگه میتونید کمک کنید بیشتر توضیح بدید

شما به یه چیزی مثل برنامه های کرک نیاز دارین Pathcer ها --- سورسهای زیادی هست

اگر هم خیلی میخواین نرم افزار سطح بالا کار کنه مثال خود دلفی که یه ریسورس هکر داره را ببینید...