View Full Version : مبتدی: چند سوال در مورد ماژول؟؟
سپهر-111
جمعه 10 شهریور 1391, 21:13 عصر
سلام دوستان:قلب:
من چند تا سوال در مورد ماژول داشتم
1 - ایا میشه در یک فرم چند تا ماژول تعریف کرد؟
2- ایا زیاد شدن ماژولها باعث افزایش حجم برنامه نمیشود؟
3- ایا زیاد شدن برنامه باعث کند شدن سرعت برنامه نمیشود؟
4- ایا زیاد شدن ماژول باعث هنگ کردن یا ایراد در اجرای برنامه نمیشود؟
5 - اگر خواستیم بیشتر از یک ماژول داشته باشیم ایا باید کد خاصی هم اضافه کنیم؟
6- ()public declare Function با () public Function چه فرقی داره ، برای تابعهای معمولی از کدومش باید استفاده بشه
باتشکر از توجه دوستان:تشویق:
SlowCode
جمعه 10 شهریور 1391, 22:58 عصر
سلام
1 - ایا میشه در یک فرم چند تا ماژول تعریف کرد؟
ماژول رو که توی فرم تعریف نمیکنن:متعجب:!!! توی پروژه ایجاد میکنن.
2- ایا زیاد شدن ماژولها باعث افزایش حجم برنامه نمیشود؟
فکر نکنم تاثیری داشته باشه اگرهم باشه خیلی کمه.
3- ایا زیاد شدن برنامه باعث کند شدن سرعت برنامه نمیشود؟
منظورت زیاد شدن کدهای برنامه است؟ اگه منظورت اینه که بستگی به کدت داره، مثلا اگه از حلقه استفاده کنی، چرا کم میشه ولی اگه کدهایی ساده باشه نه. چون cpu های امروزی قابلیت پردازششون خیلی بالاست.
4- ایا زیاد شدن ماژول باعث هنگ کردن یا ایراد در اجرای برنامه نمیشود؟
نه اصلا، اگه کدت مشکلی نداشته باشه اونا مشکل ساز نمیشن.
5 - اگر خواستیم بیشتر از یک ماژول داشته باشیم ایا باید کد خاصی هم اضافه کنیم؟
فکر کنم شما ماژول رو با یه چیز دیگه اشتباهی گرفتین، برای ایجاد ماژول توی project explorer راست کلیک کن و از منوی add گزینه module رو انتخاب کن.
6- ()public declare Function با () public Function چه فرقی داره ، برای تابعهای معمولی از کدومش باید استفاده بشه
اولی واسه زمانیه که بخوای از یه تابع خارجی استفاده کنی(dll)، از زبان مایکروسافت:
Used at module level to declare references to external procedures in a dynamic-link library (DLL).
ولی دومی واسه یه تابعیه که توی پروژت نوشتی.
این صفحه (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa243324(v=vs.60).aspx) رو بخون به دردت میخوره.
سپهر-111
جمعه 10 شهریور 1391, 23:13 عصر
سلام
ماژول رو که توی فرم تعریف نمیکنن:متعجب:!!! توی پروژه ایجاد میکنن.
فکر نکنم تاثیری داشته باشه اگرهم باشه خیلی کمه.
منظورت زیاد شدن کدهای برنامه است؟ اگه منظورت اینه که بستگی به کدت داره، مثلا اگه از حلقه استفاده کنی، چرا کم میشه ولی اگه کدهایی ساده باشه نه. چون cpu های امروزی قابلیت پردازششون خیلی بالاست.
نه اصلا، اگه کدت مشکلی نداشته باشه اونا مشکل ساز نمیشن.
فکر کنم شما ماژول رو با یه چیز دیگه اشتباهی گرفتین، برای ایجاد ماژول توی project explorer راست کلیک کن و از منوی add گزینه module رو انتخاب کن.
اولی واسه زمانیه که بخوای از یه تابع خارجی استفاده کنی(dll)، از زبان مایکروسافت:
ولی دومی واسه یه تابعیه که توی پروژت نوشتی.
این صفحه (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa243324(v=vs.60).aspx) رو بخون به دردت میخوره.
سلام
ممنون از پاسخ شما
منظورم همون ماژول بود
من تعداد کدهام خیلی زیاده
میخواستم اونها رو دسته بندی کنم و هر دسته رو توی یک ماژوال قرار بدم(فکر کنم 15 تا ماژول بشه)
اینها هم سوالاتی بود که تو ذهنم بود!
setroyd
شنبه 11 شهریور 1391, 00:50 صبح
کلا استاندارد ماژول برای این هست که شما کدهات رو سرو سامون بدی و خواناییشو ببری بالا و به هیچ عنوان تاثیر گذار نیست در برنامه ی شما .
محسن واژدی
شنبه 11 شهریور 1391, 08:24 صبح
1 - ایا میشه در یک فرم چند تا ماژول تعریف کرد؟ سلام علیکم
همانطور که دوستان هم گفتند در فرم خیر، اما در پروژه بله
2- ایا زیاد شدن ماژولها باعث افزایش حجم برنامه نمیشود؟ حجم برنامه بسته به حجم کدهایی دارد که در ماژول های فرم، کد و کلاس ها استفاده میشود
6- ()public declare Function با () public Function چه فرقی داره ، برای تابعهای معمولی از کدومش باید استفاده بشه اولی برای اعلان توابع خارجی (API) که در کتابخانه های DLL قرار دارند (البته بجز کتابخانه های (ActiveX-DLL) نوشته شده در وی بی
و دومی تنها برای اجرای توابع داخلی برنامه
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.