ورود

View Full Version : حفظ امنیت کد پروژه - امکان کپی نکردن کد برنامه یا ارسال از طریق ایمیل یا روشهای مشابه

azam2005
شنبه 11 شهریور 1391, 10:51 صبح
با سلام
من می خواهم کاری کنم که تیم نرم افزار (https://faradissoft.com/)ی که روی پروژه نرم افزاری کار می کنند بدون حق دسترسی امکان انتقال کد پروژه را (کپی پروژه بر روی فلش ،اپلود روی ایمیل و ...) نداشته باشد دیتابیس ما بر روی یک سیستم قراردارد و همه با Login شدن به آن تغییرات را روی دیتابیس انجام می دهند و از نرم افزار SVN استفاده می کنیم
کار ما کاملا بر اساس اعتماد بوده است و مشکلی هم تا الان نداشته ایم حتی بسیاری از موارد کد را به بچه ها می دادیم تا ببرند خانه
اما متاسفانه یک نیروی جدید داریم که اخلاق حرفه ای کار را رعایت نمی کند حتی با اینکه چندین بار تذکر داده ایم متوجه شدم کد را از طریق ایمیل خود منتقل می کند.
چون در حال حاضر مسوولیت این پروژه با من است نگران به جود آمدن مشکل هستم لطفا راهنمایی کنید چطوری جلوی کپی کردن پروژه را بگیرم و مسایل امنیتی روی کد پروژه را بیشتر کنم.

yaseen
شنبه 11 شهریور 1391, 15:55 عصر
بحث اینکه اعتماد بین شما و نیرویی که برای شما کار میکنه برقرار باشه خیلی مهمه. شخصا فک میکنم که اگه نیرویی دارید که اخلاق حرفه ای کار رو رعایت نمی کنه عدم همکاری با ایشون بهترین تصمیمه. در غیر اینصورت انرژی زیادی رو از شما خواهد گرفت.

azam2005
یک شنبه 12 شهریور 1391, 20:03 عصر
آیا در حال حاضر امکان جلوگیری از کپی کردن وجود ندارد چون فقط تا بهمن ماه قرار است که با ما باشند که همچنان باعث نگرانی من است

mohammad_alikhani
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 15:57 عصر
آیا در حال حاضر امکان جلوگیری از کپی کردن وجود ندارد چون فقط تا بهمن ماه قرار است که با ما باشند که همچنان باعث نگرانی من است

شما برای این موضوع باید شدیدا محدود کنید پرسنل رو، مثلا یو اس بی ها رو ببنید، اینترنت ها را قطع کنید، سی دی رایتر روی سیستم ها نذارید و ... . البته فقط شرکت های نرم افزاری نیستند که نگران این موضوع ها هستند... یه کار تو شرکت مپنا داشتیم، هیچ سیستمی این امکانات را نداشت، اینترنت داشت، اما نمی تونست فایل Attach کنه و داستان های دیگه. یه نفر رو گذاشتن اون سیستمش همه چیز داره، اگه بخوای حتی از کول دیسک چیزی رو سیستم خودت کپی کنی باید اون برات کپی کنه. خلاصه داستانیه. البته من بعد از حدود 10 سال کار تو زمینه برنامه نویسی به این نتیجه رسیدم که سورس برنامه من به درد کس دیگه ای نمی خوره، تکنولوژی طراحی و مهندسی اون نرم افزاره که خیلی مهمه، بیشتر باید دقت کنید که اونا کپی نشه.