alihadi
شنبه 11 شهریور 1391, 13:01 عصر
سلام خدمت همه عزیزان
من نرم افزار کنترل اموال قرض الحسنه دارم برای یکی از فامیل هایمان برنامه نویسی می کنم.
اوایل کار خوب پیش رفت اما به مشکل بر خوردم.
بهتره اول فایل ضمیمه را دانلود کنید بعد ادامه متن را بخوانید. این هم فایل ضمیمه ==> 92157
----------------------------------------------
بهتره از همون صفحه اصلی برنامه شروع کنیم.
1 - در قسمت افزودن وقتی اطلاعات را وارد می کنیم و بر روی افزودن کلیک می کنیم، افزوده می شود یک MsgBox باز می شود و به اطلاع کاربر میرساند که ثبت انجام شده ولی وقتی بر روی Ok کلیک می کنیم و پنجره افزودن را میبندم پنجره اصلی هم با آن بسته می شود.
2 - میخوام وقتی کاربر بر روی بازنشانی نرم افزار کلیک کرد یک MsgBox نمایان شود و از کاربر اجازه بگیرد ( yes . no ) و اگر yes را زد همه رکورد ها پاک شود.
---------------------------------------------
خوب حالا میریم توی پنجره مشاهده اموال
3 - می خوام وقتی کاربر بر روی حذف کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده حذف بشه (خودم یه کد نوشتم ولی وقتی اجرا می کردم فقط رکورد اول را حذف می کرد و رکورد انتخابی را حذف نمی کرد)
4 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده پرینت بشه
5 - می خوام وقتی کاربر بر روی ویرایش کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده را بتواند ویرایش و ذخیره کند.
6 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت همه کلیک کرد همه رکوردها پرینت بشه
--------------------------------------------
لطفا اگه هر یک از موارد بالا را میدانید به من کمک کنید.
اگه خودتون کد نویسی کنید و ضمیمه کنید که خیلی ممنون میشم.
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
من نرم افزار کنترل اموال قرض الحسنه دارم برای یکی از فامیل هایمان برنامه نویسی می کنم.
اوایل کار خوب پیش رفت اما به مشکل بر خوردم.
بهتره اول فایل ضمیمه را دانلود کنید بعد ادامه متن را بخوانید. این هم فایل ضمیمه ==> 92157
----------------------------------------------
بهتره از همون صفحه اصلی برنامه شروع کنیم.
1 - در قسمت افزودن وقتی اطلاعات را وارد می کنیم و بر روی افزودن کلیک می کنیم، افزوده می شود یک MsgBox باز می شود و به اطلاع کاربر میرساند که ثبت انجام شده ولی وقتی بر روی Ok کلیک می کنیم و پنجره افزودن را میبندم پنجره اصلی هم با آن بسته می شود.
2 - میخوام وقتی کاربر بر روی بازنشانی نرم افزار کلیک کرد یک MsgBox نمایان شود و از کاربر اجازه بگیرد ( yes . no ) و اگر yes را زد همه رکورد ها پاک شود.
---------------------------------------------
خوب حالا میریم توی پنجره مشاهده اموال
3 - می خوام وقتی کاربر بر روی حذف کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده حذف بشه (خودم یه کد نوشتم ولی وقتی اجرا می کردم فقط رکورد اول را حذف می کرد و رکورد انتخابی را حذف نمی کرد)
4 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده پرینت بشه
5 - می خوام وقتی کاربر بر روی ویرایش کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده را بتواند ویرایش و ذخیره کند.
6 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت همه کلیک کرد همه رکوردها پرینت بشه
لطفا اگه هر یک از موارد بالا را میدانید به من کمک کنید.
اگه خودتون کد نویسی کنید و ضمیمه کنید که خیلی ممنون میشم.
پیشاپیش ممنون از همکاریتون