ورود

View Full Version : سوال: نرم افزار کنترل اموال قرض الحسنه

alihadi
شنبه 11 شهریور 1391, 13:01 عصر
سلام خدمت همه عزیزان
من نرم افزار کنترل اموال قرض الحسنه دارم برای یکی از فامیل هایمان برنامه نویسی می کنم.
اوایل کار خوب پیش رفت اما به مشکل بر خوردم.
بهتره اول فایل ضمیمه را دانلود کنید بعد ادامه متن را بخوانید. این هم فایل ضمیمه ==> 92157
----------------------------------------------
بهتره از همون صفحه اصلی برنامه شروع کنیم.

1 - در قسمت افزودن وقتی اطلاعات را وارد می کنیم و بر روی افزودن کلیک می کنیم، افزوده می شود یک MsgBox باز می شود و به اطلاع کاربر میرساند که ثبت انجام شده ولی وقتی بر روی Ok کلیک می کنیم و پنجره افزودن را میبندم پنجره اصلی هم با آن بسته می شود.
2 - میخوام وقتی کاربر بر روی بازنشانی نرم افزار کلیک کرد یک MsgBox نمایان شود و از کاربر اجازه بگیرد ( yes . no ) و اگر yes را زد همه رکورد ها پاک شود.

---------------------------------------------
خوب حالا میریم توی پنجره مشاهده اموال

3 - می خوام وقتی کاربر بر روی حذف کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده حذف بشه (خودم یه کد نوشتم ولی وقتی اجرا می کردم فقط رکورد اول را حذف می کرد و رکورد انتخابی را حذف نمی کرد)
4 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده پرینت بشه
5 - می خوام وقتی کاربر بر روی ویرایش کلیک کرد همون رکوردی که انتخاب کرده را بتواند ویرایش و ذخیره کند.
6 - می خوام وقتی کاربر بر روی پرینت همه کلیک کرد همه رکوردها پرینت بشه

--------------------------------------------
لطفا اگه هر یک از موارد بالا را میدانید به من کمک کنید.
اگه خودتون کد نویسی کنید و ضمیمه کنید که خیلی ممنون میشم.

--------------------------------------------
پیشاپیش ممنون از همکاریتون

SlowCode
شنبه 11 شهریور 1391, 13:37 عصر
1- فرم 1 بسته نميشه، اگه پنجره ها رو minimize كني مي بينيش، اگه ميخواي درست بشه خاصيت show in taskbar فرم 1 رو true كن.
2- از اين كد استفاده كن:
If MsgBox("Are you sure?", vbYesNo + vbQuestion) = vbYes Then
...
End if
3- Data1.Recordset.Delete
4- بايد براش صفحه گزارش گيري طراحي كني.
5- براي اين هم ميتوني چندتا تكست باكس بزاري بعد از كد زير استفاده كني:
Data1.Recordset.Edit
و
Data1.Recordset.Update
6- بهتره واسه اين هم صفحه گزارش گيري طراحي كني. آموزشش هم توي سايت هست جستجو كن.

m.4.r.m
شنبه 11 شهریور 1391, 13:38 عصر
این چیه نوشتی داداش یکم بشین سلیقه به خرج بده ظاهر برنامت خیلی ضعیفه در حد نمره -1 و روی لیبل لینک نمیدن معمولا با کلاس باش از دکمه استفاده کن آفرین
آخه فیلد های دیتابیس رو فارسی می نویسن ؟ اینطوری بخوای کد نویسی کنی از من می شنوی بیخیال شو .
پروژه خالی رو گذاشتی ما پر کنیم ؟ بابا دست مریضاد مرسی . موفق یاشی

SlowCode
شنبه 11 شهریور 1391, 13:47 عصر
آره دوستمون راست ميگن، كارت جالب نبود،حالا از ليبل هم استفاده ميكني بكن ولي لااقل autosize رو true كن تا متن كامل نشون داده بشه، بعدش هم StartUpPosition رو CenterScreen كن، البته اگه بخواهيم همه اشكالات رو بگيم يه مقاله ميشه:لبخند: ولي خوب معلومه كه تازه كاري پس كاملا عاديه.
ولي بهتره چند نمونه از برنامه ها رو ببيني و يكم سليقه به خرج بدي تا يه چيز خوشگل بشه. الان چندتا عكس به عنوان نمونه برات ميفرستم ببين.

alihadi
شنبه 11 شهریور 1391, 13:56 عصر
ممنونم محسن 15 .
امتحان می کنم اگه جواب گرفتم حتما بهت خبر میدم.

alihadi
شنبه 11 شهریور 1391, 14:28 عصر
1- فرم 1 بسته نميشه، اگه پنجره ها رو minimize كني مي بينيش، اگه ميخواي درست بشه خاصيت show in taskbar فرم 1 رو true كن.
2- از اين كد استفاده كن:
If MsgBox("Are you sure?", vbYesNo + vbQuestion) = vbYes Then
...
End if
3- Data1.Recordset.Delete
4- بايد براش صفحه گزارش گيري طراحي كني.
5- براي اين هم ميتوني چندتا تكست باكس بزاري بعد از كد زير استفاده كني:
Data1.Recordset.Edit
و
Data1.Recordset.Update
6- بهتره واسه اين هم صفحه گزارش گيري طراحي كني. آموزشش هم توي سايت هست جستجو كن.

----------------------------------------------
مشکل 1 حل شد. ممنون از راهنماییت.
توی قسمت 2 اون کدی که دادی "..." یعنی چی
قسمت 3 کدی که دادی را با یکم تغییر نوشتم اما باز هم رکورد اول را فقط پاک میکنه
قسمت 4 و 6 را هم همونطور که گفتی توی سایت میگردم .
و قسمت 5 را هم بلدم . بعدا درست می کنم.
-----------------------------------------------
ضمیمه ==> 92163

m.4.r.m
شنبه 11 شهریور 1391, 14:59 عصر
مشکل شماره 2 ( .... ) یعنی دستورات شما
3- برای پاک کردن با دستور فوق ابتدا باید رکور خودتو با دستورات SQL جست و جو کنی بعد اقدام به پاک کردن