PDA

View Full Version : سوال: مشکل با div های تو در تو

سعید کشاورز
شنبه 11 شهریور 1391, 14:06 عصر
سلام دوستان..
من یه Div کلی دارم حالا توی این div دوتا div دیگه هم هست..واسه div اصلی من ارتفاع تعیین نکردم پس در نتیجه باید ارتفاع اون به اندازه بزرگترین ارتفاع div درونی تنظیم بشه..ولی اینجوری نیست.به فایلی که ضمیمه کردم یه نگاه بندازین..مرسی

aliblue
شنبه 11 شهریور 1391, 14:37 عصر
خب کجاش مشکل داره؟برای من که درست نشون میده.بیشتر توضیح بده.

سعید کشاورز
شنبه 11 شهریور 1391, 15:20 عصر
خب کجاش مشکل داره؟برای من که درست نشون میده.بیشتر توضیح بده.
دایو سبز و زرد رنگ داخل دایو نارنجی هستند.(یعنی داخل دایو با آیدی Main )
من به آیدی main ارتفاع ندادم.چون میخام به اندازه دایو سبز و زرد ارتفاعش تنظیم بشه. حالا نکته اینجاست که آیدی main ارتفاعش به اندازه او دوتا دایو تنظیم نمیشه

khanlo.javid
شنبه 11 شهریور 1391, 16:28 عصر
سلام دوستان..
من یه Div کلی دارم حالا توی این div دوتا div دیگه هم هست..واسه div اصلی من ارتفاع تعیین نکردم پس در نتیجه باید ارتفاع اون به اندازه بزرگترین ارتفاع div درونی تنظیم بشه..ولی اینجوری نیست.به فایلی که ضمیمه کردم یه نگاه بندازین..مرسی

دوست عزیز دقت کنید که وقتی از float در دیو ها استفاده میکنید حتما اونو خنثی کنید که با دستور clear:both میتونید این کار رو بکنید و الان کافیه این تگ دیو رو به زیر دوتا دیوی که بهشون خاصیت float دادید بزارید تا قالب بندیتون به درستی نمایش داده شه :

<div style="clear:both">
</div>

موفق باشید

سعید کشاورز
شنبه 11 شهریور 1391, 16:43 عصر
دوست عزیز دقت کنید که وقتی از float در دیو ها استفاده میکنید حتما اونو خنثی کنید که با دستور clear:both میتونید این کار رو بکنید و الان کافیه این تگ دیو رو به زیر دوتا دیوی که بهشون خاصیت float دادید بزارید تا قالب بندیتون به درستی نمایش داده شه :

<div style="clear:both">
</div>

موفق باشید

آقا واقعا ممنون..سوال:حتما باید clear:both به صورت یه Div دیگه استفاده کنم یا میشه توی css این خاصیت رو اضافه کنم؟
و سوال دیگه هم اینه که قبل از اینکه شما به این تاپیک پاسخ بدین من داشتم خودم تست میکردم که ببینم اشکال از کجاست.به طور شانسی کد overflow:hidden رو برای تگ Main خودم نوشتم دیدم درست شد..ولی آخرش نفهمیدم چه ربطی به overflow داشت که درست شد.