ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی

triumph
شنبه 11 شهریور 1391, 16:16 عصر
با سلام و خسته نباشید..
من لینوکس کار هستم فیلد کاریم هم linux administration هست...
امنیت هم برام خیلی مهمه ..
میخواستم از محضر دوستان گرامی و اساتید بپرسم که من سمت چه زبان برنامه نویسی با توجه به فیلد کاریم برم بهتر خواهد بود؟
مثلا php تحت وب یا c که زبان کرنل لینوکسه؟ یا جاوا و یا جاوا اسکریپت؟
و یا اگه پیشنهاد دیگه دارید بی زحمت بگید ...

نظرتون راجع به پایتون چی هست (از لحاظ اینکمه بخوام در زمینه جلوگیری از نفوذ و خود هک وارد بشم؟)
ممنون

alitavakoli
شنبه 11 شهریور 1391, 17:25 عصر
راستش برای لینوکس (البته به نظر من بهترین زبان ++c) هست.
برای برنامه نویسی تو لینوکس انتخاب های زیادی پیش رو داری از جمله :, LISP, ASSEMBLY, FORTH, BASH, PERL
اما نکته ای که باید مد نظر داشته باشید این هست جدای از اینکه چه زبانی رو انتخاب میکنید بایستی درک درستی از هسته لینوکس بداشته باشد.

triumph
شنبه 11 شهریور 1391, 18:10 عصر
خیلی ممنونم دوست عزیز ... بله طبیعتا سی و سی ++ بخاطر هسته معمولا توصیه میشن..
میخواستم بدونم perl یا python کدومش بهتره در راستای امنیت برقرار کردن و هک کردن....
چون با پرل شنیدم میشه از هسته تا لایه های بیرونی تر برنامه نوشت از درایورها تا...

sahama
شنبه 11 شهریور 1391, 18:58 عصر
من خودم پایتون رو ترجیح می دم و البته توصیه می کنم
هم می تونی وب نویسی کنی و هم برنامه تحت خط فرمان بنویسی و هم برنامه گرافیکی و البته این هم برات براحتی ممکنه که یه برنامه بنویسی که هر 3 کار رو هم زمان انجام بدی
منتها برای وب از wsgi استفاده کن و نه چیز دیگه
به خوبی کارای مدیریتی رو هم برات انجام می ده
می تونی از کتابخونه های پرل هم در اون استفاده کنی (اینو شندیم ولی خودم امتحان نکرده ام)
و قدرتمند تر و ساده تر از پرله

triumph
یک شنبه 12 شهریور 1391, 09:24 صبح
ممنون..واقعا از پرل قوی تره؟ من جای دیگه دارم راجع به پرل تحقیق میکنم ظاهرا اکسپلویت ها با پرل نوشته میشن////
دارم بررسی میکنم که یکی ازین دو زبان رو امنتخاب کنم..این حرفتون منو بهخ فکر فرو برد... :)
میشه بیشتر توضیح بدید چرا؟