View Full Version : مبتدی: شماره فاکتور فروش تحت شبکه
ashkan1234
شنبه 11 شهریور 1391, 19:55 عصر
من اصلا تحت شبکه کار نکردم و دوستان که میخواهند توضیح بدهند،خواهش میکنم بصورت کاملا مبتدی شرح دهید!
چطور میتونم برنامه رو با وی بی تحت شبکه بنویسم!کلی سرچ کردم ،چیزی یافت نشد که کارآمد باشه!
میخوام نرم افزاری بنویسم که همچین کاری بکنه:
الف:اگر کاربر شماره 1 شروع کرد به زدن فاکتور شماره 1001(قبل از اینکه فاکتور را ذخیره کند)
کاربر شماره دو که همزمان در حال استفاده از نرم افزار است شماره فاکتورش بشه 1002
ب:اگر کاربر شماره 1 فاکتور شماره 1001را ذخیره کرد در دیتا بیس!(بعد از اینکه فاکتور را ذخیره کرد)
کاربر شماره دو که همزمان در حال استفاده از نرم افزار است شماره فاکتورش بشه 1002
کلا نمیدونم چطور میشه نرم افزار رو تحت شبکه نوشت!دوستان اگه بصورت مبتدی برام توضیح بدند ممنون میشم!
سپاس گذارم!
ashkan1234
سه شنبه 14 شهریور 1391, 09:38 صبح
3روز گذشت!
هیچ کس نیست یک پاسخ کوتاه بهم بده!
خودم سرچی که زدم،فهمیدم باید از winsock استفاده کنم!
ولی چطور میتونم دوتا حرکتی که توی پست قبل گفتم رو روش عملی کنم!؟؟؟
SlowCode
سه شنبه 14 شهریور 1391, 11:08 صبح
اول بگو كه شماره فاكتور رو چجوري ذخيره ميكني؟ توي ديتابيس؟ بعدش هم فاكتور زدن رو توضيح بده ببينم چيه؟
ashkan1234
سه شنبه 14 شهریور 1391, 20:08 عصر
اول بگو كه شماره فاكتور رو چجوري ذخيره ميكني؟ توي ديتابيس؟ بعدش هم فاكتور زدن رو توضيح بده ببينم چيه؟
دیتا بیس اکسس هستش!
شماره فاکتورها هم به صورت دستی وارد میشه!
نرم افزار در 2(یا چند سیستم)نصب میشه!
فاکتور زدن هم یعنی اینکه:
2نفر فروشنده دارم:فروشنده شماره1 و فروشنده شماره2
فروشنده شماره 1 مثلا کیس فروخته داره فاکتور فروش رو با این نرم افزار واسه مشتری A میزنه!
فروشنده شماره 2 هم هارد فروخته داره فاکتور فروش رو با این نرم افزار واسه مشتری B میزنه!
دقیقا چی توضیحی میخوایید،بفرمایید بیشتر راهنمایی کنم!
mmahoudi
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 17:14 عصر
قبل از اینکه دستورInsert رو بنویسی باید شماره آخرین فاکتور رو به دست می آری و بعد دستور insert رو بر اساس اون شماره می نویسی
ashkan1234
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 17:31 عصر
قبل از اینکه دستورInsert رو بنویسی باید شماره آخرین فاکتور رو به دست می آری و بعد دستور insert رو بر اساس اون شماره می نویسی
درود.
چون برنامه نویسی تحت شبکه کار نکردم واسه همین لطف کنید توضیحات تکمیلی ارائه فرمایید!(تازه دارم کار با وینسوک رو مطالعه میکنم)
SlowCode
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 17:49 عصر
منم كار نكردم ولي اينا به نظرم ميرسه:
كامپيوتر يكي از فروشنده ها بايد سرور باشه و اون يكي كلاينت. خوب حالا ارتباطشون رو راه ميندازي. با فاكتور زدن سرور كه مشكلي نيست(فقط اطلاعات ورودي رو توي ديتابيس ذخيره ميكني) توي كلاينت هم اطلاعات ورودي رو بفرست به سرور بعد توي سرور هم بگو هرچي اومد به عنوان ركورد جديد ذخيره كن. البته بهتره اطلاعاتي رو كه به سرور ميفرستي رو توي يه رشته بريزي و يه جداكننده مشخص كني(مثلا /) حالا توي سرور بايد رشته ورودي رو با split جدا كني بعد توي فيلدهاي مورد نظر بريزي.
البته اينا رو بايد خودت توي 2 تا سيستم امتحان كني چون مطمئنا بازهم مشكلاتي برات پيش مياد. باز هم توي هر قسمت كه مشكل داري بگو تا با كدنويسي بگم.(البته يكم وقتم تنگه)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.