View Full Version : سوال: قدم بعدی برای اموزش وب چیه
betocheee
یک شنبه 12 شهریور 1391, 15:06 عصر
سلام دوستان من به تازگی شروع به یادگیریه برنامه نویسی وب کردمه
اچ تی ام ال و سی اس اس رو یاد گرفتمه از طریق این سایت
http://www.neopersia.org/
خوب حالا چند تا سوال دارم
1. به نظرتون این اموزش کامل هست یا نه {اگه منبع فارسی بهتری دارید لطفا معرفی کنید}
2.قدم بعدی چیه یعنی من الان باید چه زبانی رو یاد بگیرم برای طراحی وب
3.خوب من اینا رو یادگرفتمه ولی چجوری باید ازشون استفاده کنم تا خوب یادشون بگیرم یعنی چند تا کار و پروژه عملی معرفی کنید که من انجام بدم برای تسلط بیشتر
خوب اگه بازم سوالی بود میپرسم
با تشکر فراوان
khanlo.javid
یک شنبه 12 شهریور 1391, 15:31 عصر
1. به نظرتون این اموزش کامل هست یا نه {اگه منبع فارسی بهتری دارید لطفا معرفی کنید}
2.قدم بعدی چیه یعنی من الان باید چه زبانی رو یاد بگیرم برای طراحی وب
3.خوب من اینا رو یادگرفتمه ولی چجوری باید ازشون استفاده کنم تا خوب یادشون بگیرم یعنی چند تا کار و پروژه عملی معرفی کنید که من انجام بدم برای تسلط بیشتر
خوب اگه بازم سوالی بود میپرسم
با تشکر فراوان
درود :
1- به نظر من کامل نبود دنبال مقاله های کامل تری بگرد ، برا قالب بندی وب سایت ها سراغ table نرو چون منسوخ شده برای قالب بندی باید از div استفاده کنی.
2- مرحله بعد یادگیری php یا asp هستش که من به شما php رو پیشنهاد میکنم البته با دلیل : لینک (http://mtpars.xzn.ir/showthread.php?tid=204) در ضمن باید یه پایگاه داده یاد بگیری باز من بهت mysql پیشنهاد میکنم چون زود تر یاد میگیری ساختارش راحت تره.
3-فعلا در مرحله ای نیستید که بخوایید پروژه عملی انجام بدید باید فعلا رو تئوریات و خوندن مقاله و یادگیری پایه کار کنید ولی میتونید در کنارش کد هایی که به عنوان مثال تو مقاله ها پیدا میکنید خودتون به صورت عملی کد بزنید و نتیجه رو ببینید.
موفق باشید.
betocheee
یک شنبه 12 شهریور 1391, 17:39 عصر
ممنون دوست عزیز
ایا با همین دو چیزی که یاد گرفتمه میتونم قالب وبلاگ بنویسم یا ترجمه کنم
دوم اینکه مقاله ها رو از کجا باید گیر بیارم و موضوع مقاله ها چی باید باشه یعنی در چه موضوعی باشن
khanlo.javid
دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:51 صبح
ممنون دوست عزیز
ایا با همین دو چیزی که یاد گرفتمه میتونم قالب وبلاگ بنویسم یا ترجمه کنم
دوم اینکه مقاله ها رو از کجا باید گیر بیارم و موضوع مقاله ها چی باید باشه یعنی در چه موضوعی باشن
دوست عزیز بلاخره هر کسی یه توانایی هایی داره و شما هم باید توانایی های خودتون رو بسنجید و ببینید آیا میتونید یا نه ولی اگه بتونی قوانین کد زنی قالب های وبلاگ رو یاد بگیری شاید بتونی یه قالب معمولی برا وبلاگ بزنی ولی باید قوانین رو یاد بگیری مثلا هر وب سایتی که سرویس وبلاگ میده قوانینی برای کد زنی معیین کرده که باید قوانین اونا رو رعایت کنید مثلا قوانین بلاگفا رو میتونی از لینک زیر مشاهده کنی : blogfa help (http://www.blogfa.com/Help/Show.aspx?id=template)
و اما مقاله ها : مقاله های زیادی تو سطح نت میتونی جمع آوری کنی که هر کدوم از این مقاله ها به نکته های جالبی اشاره کردن :
مرجع ها هم زیاده مثلا : آموزش HTML ، آموزش استاندارد های HTML ، آموزش CSS و استاندارد های CSS ، آموزش php مقدماتی تا پیشرفته بعد تو همین انجمن هم میتونی مقاله های زیادی جمع آوری کنی .
موفق باشید.
betocheee
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 08:36 صبح
سلام دوستان میشه چند تا قالب خام وبلاگ قرار بدید که من با کار روی انها بتونم اموزشم رو کامل کنم
khanlo.javid
شنبه 18 شهریور 1391, 08:28 صبح
سلام دوستان میشه چند تا قالب خام وبلاگ قرار بدید که من با کار روی انها بتونم اموزشم رو کامل کنم
قالب زیاده میتونید سرچ کنید و دانلود کنید ولی قبلش باید قوانین کد زنی رو یاد بگیرید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.