ورود

View Full Version : سوال: تبدیل بانک پارادوکس به اکسس یا اکسل

moferferi
یک شنبه 12 شهریور 1391, 21:02 عصر
سلام.
اول از همه باید عذز خواهی کنم که مطمئن نیست که تالار درستی را برای سوالم انتخاب کردم یا نه.

دوم اینکه من یه سری تیبل پارادوکس دارم که میخوام این ها را به اکسس یا اکسل و ترجیحا sql تبدیل کنم

convertor های زیادی از تو اینترنت دانلود کردم مثل Full Convert Enterprise ،چند تا هم توی همین سایت معرفی شده بود استفاده کردم .
تبدیل درست انجام میشه ولی حروف فارسی به هم میریزه.
موقع ذخیره در برنامه Full Convert Enterprise یونیکد های مختلف را هم انتخاب کردم ولی باز هم فایده نداشت.

توی یه تایپیک گفته بودن قبلش باید کد پیج را به یه عدد خاصی تبدیل کنید.اگه راهش اینه لطفا روشش را توضیح بدین
یکی از تیبل ها را هم ضمیمه میکنم

ممنون

firststep
یک شنبه 12 شهریور 1391, 21:32 عصر
سلام چرا خودتون برنامه ای نمی نویسید که اینکار انجام شه؟؟؟؟؟؟؟ من هم برای خوذم نوشتم خیلی ساده اطلاعات را از توی پارادکس می گیره و توی او بانکه INSERT می کنه همین......

mohammadriano
یک شنبه 12 شهریور 1391, 23:19 عصر
دوم اینکه من یه سری تیبل پارادوکس دارم که میخوام این ها را به اکسس یا اکسل و ترجیحا sql تبدیل کنم

92261
موفق باشی

moferferi
یک شنبه 12 شهریور 1391, 23:45 عصر
موقع انتخاب فایل این پیغام را میده

external tables is not in the expected format

میشه شما خودتون با فایلی که ضمیمه کردم امتحان کنید؟

moferferi
دوشنبه 13 شهریور 1391, 07:41 صبح
سلام چرا خودتون برنامه ای نمی نویسید که اینکار انجام شه؟؟؟؟؟؟؟ من هم برای خوذم نوشتم خیلی ساده اطلاعات را از توی پارادکس می گیره و توی او بانکه INSERT می کنه همین......
متاسفانه هیچ گونه اشنایی با پارادوکس ندارم.فقط سی شارپ وsql بلدم.
حالا اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم

mohsen24000
دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:39 صبح
متاسفانه هیچ گونه اشنایی با پارادوکس ندارم.فقط سی شارپ وsql بلدم.
حالا اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم
قضیه شما ربطی به پاراداکس نداره! چون که شما مشکلی در تبدیل داده ها ندارید و تنها می بایست متن فارسی که مشکل داره را کانورت کنید. که این هم با همون سی شارپ می تونید انجام بدید.