View Full Version : نمایش بازدید کننده از برنامه
aliooali
سه شنبه 14 شهریور 1391, 13:16 عصر
با سلام خدمت شما اساتید محترم
من یه برنامه نوشتم و میخواستم این قابلیت رو بهش بدم که کسانی که دارن از این برنامه استفاده میکنن و یا حتی یک بار هم برنامه را باز کرده باشن در یک لیبل نمایش داده بشه
مثلا :
افراد آنلاین : 1111
تمامی کاربران : 222555
( به این نکته هم اشاره کنم که برنامه بیشتر در محیط اینترنت کار میکند یعنی یه جورایی آمار آنلاین باشه یعنی اگه یه کاربر از برنامه هم استفاده کنه به آمار اضافه بشه )
با تشکر از لطف شما
m.4.r.m
سه شنبه 14 شهریور 1391, 15:24 عصر
با سلام خدمت شما اساتید محترم
من یه برنامه نوشتم و میخواستم این قابلیت رو بهش بدم که کسانی که دارن از این برنامه استفاده میکنن و یا حتی یک بار هم برنامه را باز کرده باشن در یک لیبل نمایش داده بشه
مثلا :
افراد آنلاین : 1111
تمامی کاربران : 222555
( به این نکته هم اشاره کنم که برنامه بیشتر در محیط اینترنت کار میکند یعنی یه جورایی آمار آنلاین باشه یعنی اگه یه کاربر از برنامه هم استفاده کنه به آمار اضافه بشه )
با تشکر از لطف شما
تمامی کاربران میشه اعضا که شما نداری نمایش آنلاین تو وی بی ؟ طری جدید سوالات خیلی باحاله من که تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم
SlowCode
سه شنبه 14 شهریور 1391, 15:36 عصر
علی آقا نمیگم نمیشه ولی خیلی باید حرفه ای باشی و فکر نکنم فعلا بتونی این کار رو بکنی، شاید چند سال دیگه بتونی.
aleas2
سه شنبه 14 شهریور 1391, 15:43 عصر
دوست عزیز کار نشد وجود نداره ! هر چیزی شدنی هسته و خب نیاز به تجربه بالایی هم داره
ولی فکر نمیکنم در حال حاضر بتونین اینکارو بکنین بطور مثال وقتی شما میگین همه کاربرانی که از برنامه استفاده میکنن به نت وصل هستن میتون اینکارو بکنین که یه فضا تو نت داشته باشین مثل یه هاست یا وبلاگ معمولی
که وقتی کاربر جدیدی برنامه رو باز میکنه یا از برنامه خارج میشه یا هر اطلاعاتی که نیازدارین اطلاعات تو هاست مورد نظر یا وبلاگ مورد نظر ذخیره کنه و برنامه با استفاده از یه تایمر هر چند دقیقه یه بار به اون هاست یا وبلاگ مورد نظر مراجعه کنه اطلاعات بروز کنه نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه
یا راه ساده تری هم وجود داره مثلا یه وبلاگ بزنی یا یه صفحه وب با هاست اونجا کد امارگیر بذاری یکی مثل وبگذر البته مثل وبگذر همش قطع وصل نشه بعد هر زمان که کاربر برنامه رو اجرا میکنه اون ادرس وب باز کنه و هر وقت هم خارج شد اون صفحه وب رو ببنده و هر چند دقیقه یکبار اطلاعات از امارگیر اون صفحه وب نمایش بده اون امارهای میخواهی باید اون امارگیر داشته باشه
روش های زیادی برای اینکار هست
ولی خب نمی خوام نا امیدتون کنم ولی فعلا اگر تو زمینه vb6 تازه کار هستین فعلا از این گزینه صرف نظر کنین
امین مستانی
سه شنبه 14 شهریور 1391, 17:05 عصر
سلام
دوست عزیزمون درست میگه یه وبلاگ درست کنید و یک آمارگیر از سایت وبگذر بگیر و توی وبلاگت یک صفحه خالی درست کن و کد آمارگیر رو بزار
توی فرم اصلی برنامه یک WebBrowser بزار و توش صفحه آمارگیر رو باز کن ...
اگر از وبگذر خوشت نمیاد سایت های آمارگیر زیادن
موفق باشید
Veteran
سه شنبه 14 شهریور 1391, 17:49 عصر
برای این کار 2 تا فایل نیازه
که اپلود میشه روی هاست.
بعد برای اعضای انلاین هرموفعه برنامه اجرا شد. یک مقدار با فایل اضافه بشه
مقدار فایل از اول 0 هست.برنامه اجرا میشه بعد مقدار فایل هرچی هست اون رو یکی افزایش میده.
وقتی برنامه بسته شد مقدار یکی کاهش پیدا کنه.
برای کل بازدید ها هم که مثل روش بالا هربار اجرا هربار اجرا یکی افزایش پیدا میکنه.
aliooali
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 08:35 صبح
دوستان عزیز من از شما کمک خواستم که چطوری میشه همچین کاری رو کرد و یا اصلا شدنی هستش یا نه
حالا به نظر شما کدوم راه بهترین راه حل هستش
اگه بخوام از آمارگیر وب گذر و یا هرسایت آمارگیر استفاده کنم نمیخوام شکل ظاهری آمارگیر تو فرم برنامه نمایش داده بشه یعنی نمیخوام شکل آبی رنگ آمارگیر در برنامه نمایش داده بشه و فقط تعداد افراد نمایش داده بشه چطوری میشه همچنین کاری را کرد ؟
امین مستانی
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 17:24 عصر
این نمونه رو ببین
فقط یه چیز سادست که خودت با وقت گذاشتن میتونی بهترشو درست کنی
کد آمارگیرتو به جای آمارگیر من بزار ( آخر Url )
aliooali
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 18:56 عصر
مرسی از لطفتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.