View Full Version : سوال: سوال فوری !
programmerzahra
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 13:32 عصر
سلام دوستان
من یک مودم روتر دارم که به هر سیستمی وصل میشه بدون عیب کار می کنه (اینترنت و قابلیت آپلود و دانلود هم داریم!) ، فقط به یکی از سیستم ها که وصلش می کنم connect میشه ولی هیچ سایتی رو بالا نمی آره(هیچ نرم افزاری هم رو نمی تونم باهاش به روز رسانی کنم)، دستور Ping 4.2.2.4 رو که توی CMD تایپ میکنم روی همین سیستم پیغام میده.........send=4 ، Recive=0، loss=4
چطوری این مشکل رو حل کنم ، لطفا کمکم کنید!
aram_2
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 14:43 عصر
به آنتی ویروس یه نگاه بندازید.ببینید پورت 80 بلاک نشده تو اون سیستم.برای پینگ معمولا انتی ویروسها ICMP رو بلاک می کنن.
programmerzahra
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 15:46 عصر
دوست عزیز
روی این سیستم یک انتی ویروس NOD32 نصب هست که اون هم expire شده !
البته این مشکل مربوط به یک سایت مدرسه است (تمام سیستم های دیگه دارای دو تا کارت شبکه وایرلس و داخلی هستن که از طریق یک مودم وایرلس به عنوان اکسس پوینت به هم متصل اند ، و اینترنت رو از یک مودمADSL که یکبار کانفینگ شده دریافت می کنیم ، البته تمام سیستم های دیگه بدون اینکه اکسس پوینت روشن باشه تنها توسط این مودم ADSL به اینترنت وصل میشن ! )
حالا من یک سیستم جدید که کارت شبکه ی وایرلس هم نداره آوردم توی سایت و میخوام بدون اتصال به شبکه و فقط با مودم ADSL که مستقیم با کابل LAN که مستقیم بهش وصل میکنم اینترنت داشته باشم که با این مشکل برخوردم ، به نظر شما باید چطور این مشکل رو رفع کنم !!!!!!!!!!!
ممنون از راهنمایتون.
hologrami
چهارشنبه 05 مهر 1391, 10:10 صبح
این پیداست که مشکل از همون سیستم هست.
خب توجه اول رو باید بزاری روی تنظیمات DNS هات. با مشورت پشتیبان شرکت adslت ، dns ها رو set کن. 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و دی إن إس شرکت رو وارد کن.
پینگ مودم رو بگیر. جواب داد برو پینگ یه سایت رو مثلا گوگل رو بگیر. اگه جواب داد باید بری ببینی آیا تنظیمات مرورگر ت درسته یا نه . یه وقتایی نرم افزارهای آنتی پ-رو-کس-ی نصب میکنن و به هیج وجه تا دوباره تنظیمات رو برنگردونی یا خود نرم افزار رو اجرا نگرده باشی ،، لود نداری با اینکه به اینترنت وصل باشی و حتی پینگ همه سایتها رو داشته باشی. تنظیمات مرورگر رو تو قسمت پرو-کس=ی درست کن. اگه هم جواب نداد یا حصوله شو نداشتی نصب یه مرورگر دیگه واجب میشه. از اون یکی امتحان کن.
در آخر اگه اینترنت شرکت وصل باشه و پینگهای مختلف رو بده و از مرورگر (حداقل 2تا) جواب نگیری احتمالا مال ویندوز ت هست.
فایروال رو همونطوری هم که دوستمون گفت غیر فعال کن هم مال ویندوز هم مال آنتی ویروس هم ببین نرم افزار جانبی چیزی نصب نیست که جلوی ارتباط رو بگیره یا هنگام بالا اومدن ویندوز بیاد بالا و بشه درد سر.!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.