ورود

View Full Version : سوال: ارتباط با بانک اطلاعاتی راه دور با استفاده از شبکه

ASDGHM85
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 19:21 عصر
سلام
ما توی سازمانی کار می کنیم که با یک برنامه تحت شبکه کار می کنند و یک بخشی از سازمان فاصله زیادی با ما دارد می خواستم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه که چطور میشه اون کامپیوتر راه دور رو به این بانک اطلاعاتی sql وصل کنم و از چه روشی برای شبکه کردن میشه استفاده کرد؟ ممنون

tdkhakpur
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 22:00 عصر
اگر کسی بتونه راهنماییم کنه که چطور میشه اون کامپیوتر راه دور رو به این بانک اطلاعاتی sql وصل کنم و از چه روشی برای شبکه کردن میشه استفاده کرد؟ اگه برنامه کنونی شما تحت شبکه wan هست میتونید برنامه ای که الان دارید ازش استفاده میکنید رو ببرید راه دو از اونجا وصل بشید.
اما باید دید برنامتون چه امکاناتی برای اتصال داره.

armanzarekar
شنبه 13 مهر 1392, 11:24 صبح
ارتباط شبکه دو ساختمان به چه صورت است؟

hraeissi
یک شنبه 14 مهر 1392, 07:53 صبح
سلام
ما توی سازمانی کار می کنیم که با یک برنامه تحت شبکه کار می کنند و یک بخشی از سازمان فاصله زیادی با ما دارد می خواستم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه که چطور میشه اون کامپیوتر راه دور رو به این بانک اطلاعاتی sql وصل کنم و از چه روشی برای شبکه کردن میشه استفاده کرد؟ ممنون

خوب یک فایروال این مشکل را حل می کند به این نحو که در فرض کن یک سیستم در کرج است که اینترنت دارد و سرور شما در تهران که آنجا هم اینترنت و یک IP دارد
حالا کافیه به برنامه نویس بگید که در برنامه کرج تنظیم کند که برنامه برای اتصال به بانک اطلاعاتی از طریق IP تهران و پورت به طور مثال 1390 استفاده کند و از ان طرف هم در فایروال تهران رولی را قرار دهید که هر درخواستی را روی پورت 1390 دریافت کرد هدایت کند به سرور بانک اطلاعتی با پورت SQL
همین