ورود

View Full Version : سوال: فایل h. چیست؟ و آیا حتما باید قرار گیرد؟

complexcoding
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 11:23 صبح
با سلام
فایل h. چیست؟ و آیا حتما باید برای ایجاد فایل cpp. قرار گیرد؟
حیلی ممنون

soorena
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 13:25 عصر
فایل h. همون فایل هدر یا سر آیند هستش و حتما هم نباید باشه ولی‌ برای اینکه برنامه نوشته شما به صورت تفکیک شده و مرتب باشه و اعلان‌ها در برنامه از تعریف‌ها جدا باشه و ضمنا ide شما بتونه code completion انجام بده ... برنامه نویسان میان برنامه‌هاشون رو ۲ تکه می‌کنن و اعلان‌ها و تعریف‌ها و ماکرو‌هاشون رو تو فایل سر آیاند میذارن.

Alireza_1387
سه شنبه 21 شهریور 1391, 18:11 عصر
مثل اینکه زیاد درباره سی پلاس پلاس اطلاعاتی ندارید
کتاب بیشتر مطالعه کنید ، در این مورد

soorena
سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:29 عصر
مثل اینکه زیاد درباره سی پلاس پلاس اطلاعاتی ندارید
کتاب بیشتر مطالعه کنید ، در این مورد

سلام

شما که اینقدر اطلاعاتت خوب هستش ای‌کاش به جای این پست خوشگلت یک کمی‌ توضیح می‌دادی تا ما هم مثل شما یاد بگیریم.

Alireza_1387
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 13:38 عصر
سلام

شما که اینقدر اطلاعاتت خوب هستش ای‌کاش به جای این پست خوشگلت یک کمی‌ توضیح می‌دادی تا ما هم مثل شما یاد بگیریم.

سلام
ببین مثلا فایل هدر iostream.h دارای cin و cout می باشد ، که در واقع برای چاپ کردن یا گرفتن چیزی مورد استفاده قرار می گیرند
این رو بدونید که زبان های سی و سی پلاس پلاس حدودا زبان های سطح بالایی هستن یعنی اینکه به زبان انسان نزدیکتر هستن
در واقع اگر شما بخواید همین چاپ کردن (cout) رو به زبان ماشین بنویسید چند خط کد باید بنویسید ، ولی برنامه نویسان برای راحت شدن کار برنامه نویسان تمام این کد ها رو توی هدر فایل ها ذخیره می کنن
تا کار ما و کار برنامه نویسی رو آسون تر کنن

مثلا اگر شما یه فایل سی پلاس پلاس رو تو ویژوال بیسیک باز کنید علاوه بر کد اصلی یه تب جدید هم باز می شه(البته اگه برنامه رو کامپایل کنید) که همون کدهای پیچیده تر هستش که توی اون ها ماکرو ها هم به چشم می خوره)

باز اگه خواستی جزوه یا کتاب زیاد دارم بیشترشون رو هم خودم مطالعه کردم
اگه نیاز داشتی بگو برات آپلود کنم تا بتونی دانلود کنی
امیدوارم تو مراحل زندگیت موفق باشی

Variable
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 15:25 عصر
سلام
میتونی کتاب درباره برنامه های مقیم در حافظه به من بدی . و همینطور نوشتن دستورات اسمبلی در سی++
ممنون میشم .

Alireza_1387
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 22:15 عصر
سلام
میتونی کتاب درباره برنامه های مقیم در حافظه به من بدی . و همینطور نوشتن دستورات اسمبلی در سی++
ممنون میشم .

این هم یه کتاب انگلیسی
اینو بدون اگه تو برنامه نویسی می خوای چیز یاد بگیری کتاب فارسی خیلی کم یا اصلا موجود هستش

این کتاب خیلی کتاب جامعی هستش درباره کدهای پیش پردازنده هم صحبت کرده

عنوان کتاب : مرجع سی و سی پلاس پلاس و اسمبلی
لینک دانلود : http://www.4shared.com/office/pN6YNz59/C_and_C_and_Assembly_Language_.html?