View Full Version : مبتدی: گذاشتن لایت باکس برای صفحه ی اول
saleh0n
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 19:52 عصر
سلام به همه ی دوستان من میخوام وقتی کاربر سایتمو باز میکنه یه پنجره ای نشون بده(که زیرشو مثلا هاله مانند میکنه فقط خودش وسطه) و کاربر بعد از خوندن متن داخل باکس اونو ببنده و وارد سایت بشه
سرچ کردم گویا با لایت باکس جی کوئری هست اینکار ولی من چون مبتدی هستم نتونستم استفاده کنم
اگه کسی بتونه توضیح بده کلا باید چیکار کنم ممنون میشم
با تشکر فراوان
Variable
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 23:32 عصر
اینجا (http://variable.ir/test/error.html)رو ببینید
این لینک توضیحشو دادم به همراه کد
اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?352530-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1)
saleh0n
جمعه 17 شهریور 1391, 00:40 صبح
این که باید رو دکمه بزنیم
چطوری میشه وقتی صفحه رو میزنه کاربر
خودش خود به خود باز بشه روی سایت
من میتدی هستم اگه میشه کامل تر توضیح بدین
Variable
جمعه 17 شهریور 1391, 02:02 صبح
بله خواهش میکنم
ببینید یه تابع هست به نام msgBox که من اومدم این تابع رو با کلیک کردن روی هر دکمه فراخونی کردم که اون لایت باکس رخ میده
حالا شما باید این تابع رو وقتی صفحه لود میشه . تواون رویداد (onload) فراخونی کنید .
مثلا فکر کنم شما فقط نیاز داری
$(function (str){
$('#disable').fadeIn(300,function(){
$("#alert").fadeOut('slow',function(){
$(this).fadeIn();
});
})
});
که یعنی همون تابع msgbox رو به صورت کلی در اوردم که فقط همین تابع تو رویداد لود صفحه اجرا بشه
Variable
جمعه 17 شهریور 1391, 20:05 عصر
ولی یه توضیح کوچیک میدم . شاید بدنباشه
ببینید برای اون زمینه سیاه شما باید انتهای کدهاتون یک div داشته باشید .و هر وقت خاستید این اتفاق بیفته . باید با جاوا اسکریپت سی اس اس این div رو تغییر بدید . یعنی طول و عرض به صورت 100 در 100 دربیاری . و بعد رنگه زمینش رو به مشکی و محو تغییر بدی
وقتی با جاوا اسکریپت این کارو کردی . یعنی زمینه مشکی رو ایجاد کردی که روی همه فرمت قرار میگیره
شما باید یه div دیگه هم از قبل داشته باشید (با همون لحظه توسط جاوا اسکریپت و جیکوئری بسازید ) که هر وقت div بالا فعال شد. این div دوم رو به عنوان فرزند . درون div اول قرار بدی تا به صورت یک پیغام نمایش بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.