PDA

View Full Version : کمک در طراحی بانک اطلاعاتی (عظیم )

mortezasar
شنبه 18 شهریور 1391, 09:50 صبح
سلام من میخوام یه بانک اطلاعاتی طراحی کنم که اطلاعات روستاها رو از قبیل مسجد حسینیه کانون قران مکان تفریحی -ورزشی و مراکز آموزشی و منابع انسانی و چند مورد دیگه رو دریافت
برای مثال برای مسجد این اطلاعات لازمه

نام مسجد -سال تاسیس -متراژ کل - متراژ شبستان - اهدا کننده - سازنده - وضععیت بنا (رادیو باتن هستش 4 وضعیت داره ) محل تامین هزینه ها -امکانات (چک باکس هستش 14 مورد)و ....
این موارد برای هرکدوم از موردهای بالا هستش
و مثلا برای مراکز آموزشی
تعداد دبستان راهنمایی و دبیرستان و باز برای هرکدوم مشخصات خاصی مثل اطلاعات مسجد از کاربر میگیره
و بقیه موارد که اگه بگم خیلی زیاد میشه
دوستان اگه لطف کنید و درباره طراحی کمکم کنید ممنون میشم
ضمنا اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم چون میشه گفت من سطحم مبتدی هستش
با تشکر

بهزاد علی محمدزاده
شنبه 18 شهریور 1391, 12:24 عصر
سلام . طراحی بانک اطلاعاتی روی تحلیل نیازمندی های پروژه انجام میشه ، اونوقت شما میگی بقیه شو بگم زیاد میشه ! وقتی بقیه شو کسی ندونه چطوری می تونه راهنمایی کنه ؟ این یه مساله و بعدی اینکه بقیه رو هم که بگید مگر قراره بانک و بدید به ما طراحی کنیم ؟

دوست عزیز شما باید کار و انجام بدی و اگر جایی مشکلی داری ، اینجا باید بیای مطرح کنی و با نشون دادن مدل یا query بگی که این قسمت رو مشکل دارم تا اعضا بتونن راهنمایی تون کنن . پروژه برای مبتدی ممکنه از صفر تا صدش سوال باشه ، اونوقت کی هست که بتونه جواب بده ؟ و از کجا معلوم که شما همه رو بتونید درک کنید ؟

می تونید این پروژه رو بدید براتون یا انجام بدن و یا اینکه خودتون انجام بدید و اشکالات و اینجا برطرف کنید .

mortezasar
شنبه 18 شهریور 1391, 12:35 عصر
سلام
نیاز مندی های پروژه جست و جو بر اساس نام روستا (مثلا زمانیکه جستو کنم نام روستا رو تمام اطلاعاتش رو واسنم بیاره واسه همین میگم که آیا این جدا بودن جدول ها مشکلی پیش میاره یا نه ) - نام مسجدو چاپ اطلاعات روستاها هستش خوب مشکل من هم در اینه که اگر از چندتا جدول استفاده کنم مثلا واسه مساجد تمام روستاها یک جدول و کانون تمام روستاها یک جدول (منظورم تفکیکه ) بعد واسه جست و جو وچاپ اطلاعات یک روستا منحصر بفرد به مشکل بر نمیخورم (چون اینجوری باید اطلاعات رو از چندتا جدول بخونم ) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

m0hammad_01
شنبه 18 شهریور 1391, 18:03 عصر
سلام
نیاز مندی های پروژه جست و جو بر اساس نام روستا (مثلا زمانیکه جستو کنم نام روستا رو تمام اطلاعاتش رو واسنم بیاره واسه همین میگم که آیا این جدا بودن جدول ها مشکلی پیش میاره یا نه ) - نام مسجدو چاپ اطلاعات روستاها هستش خوب مشکل من هم در اینه که اگر از چندتا جدول استفاده کنم مثلا واسه مساجد تمام روستاها یک جدول و کانون تمام روستاها یک جدول (منظورم تفکیکه ) بعد واسه جست و جو وچاپ اطلاعات یک روستا منحصر بفرد به مشکل بر نمیخورم (چون اینجوری باید اطلاعات رو از چندتا جدول بخونم ) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
با دوستمون iAmBehzad موافق هستم
شناخت سیستم انجام شده؟آیا سیستم شما تحلیل شده؟آیا کلاس ها استخراج شده؟
تازه به مرحله ای میرسین که بخواین پایگاه داده طراحی کنین.و به نظرم شما باید علاوه بر کارهای فوق با مفاهیم پایه پایگاه داده حتما آشنا بشین.

mortezasar
شنبه 18 شهریور 1391, 19:25 عصر
من مبتدی هستم اگه یکم بیشنر در مورد این موضوع توضیح بدین ممنون میشم

Arash_janusV3
دوشنبه 20 شهریور 1391, 00:06 صبح
از نظر طراحی کار چندان سختی نیست
اتفاقا از نظر جداول حجم دیتابیس کم هستش
ممکنه حجم اطلاعات زیاد باشه
اطلاعات و جداول مسجد و مراکز آموزشی و دبستان و ... تقزیبا مشابه هستش
به نظر من شما می توانید
1_یک جدول مشابه برای همه در نظر بگیرید
2_هر کدام رو جدا جدا طراحی کنید
و اگر برای هر کدام از اینها جداول جدا در نظر بگیرید از نظر طراحی و برنامه نویسی کار بسیار راحتی در پیش رو دارید
چون برای تغییرات نیاز به تحلیل و بررسی زیاد نخواهید داشت و هر جدول اطلاعات مربوط به خودش رو دارد و همچنین مدیریت جداول برای شما راحتتر می شه
اما یک مشکلی که هست اینه که برای گزارش گیری یه مقدار کارتون سخت تر می شه چون باید همه جداول رو در یک گزارش پوشش بدبد
اما جای نگرانی نیست قابل حل هستش و بعد از مدت کمی که روی آنها کار کنید برای شما راحت می شه
من روش دوم رو پیشنهاد می کنم
چون به مرور زمان جداولتون نیاز به ارتقاء پیدا می کنه مثلا یک فیلدی که الان برای دبستان مورد نیاز هست ولی در تجزیه و تحلیل وجود نداره و پیش بینی هم نشده
ولی وقتی به چنین موضوعی برخورد کردید براحتی در جدول دبستان اون رو اضافه می کنید و اطلاعات و جداول دیگر در امنیت کامل قرار دارند
در این روش سرعت بارگذاری جداول برای گزارش گیری هم فوق العاده بالاست

البته در این روش در ابتدای کار خیلی به تحلیل دقیق نیاز ندارید
جداول ابتدایی را پیاده می کنید و هر زمان که فیلدی رو مجبور شدید اضافه کنید به راحتی قابل انجام هستش و بعد از یه مدتی برنامه برای ورود اطلاعات آماده می شه
موفق باشید

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 20 شهریور 1391, 08:49 صبح
سلام.
دوست عزیز اینجا برای کسی به این شکل مسئله ای جواب داده نمیشه.
اگر بخواد به این منوال پیش بره مجبورم تاپیک رو قفل کنم.
شما باید خودتون جدول رو طراحی کنید یک کاری بکنید ، نتیجه رو اینجا قرار بدید و اشکالتون رو اینجا بپرسید.نه که کل صورت مسئله رو بخواهید اینجا قرار بدید و جواب بگیرید.
اگر پروژه تجاری هست پیشنهاد من این هست که به شخص حرفه ای واگذار کرده و در کنارش خودتون موارد رو آموزش ببینید.
اگر پروژه درسی هست خودتون تلاشی بکنید و اشکالتون رو بپرسید چون در غیر اینصورت بار آموزشی برای شما به همراه نخواهد داشت.
امیدوارم در ادامه به موارد ذکر شده دقت کنید تا تاپیک قفل نشه.

موفق باشید.

mortezasar
شنبه 22 مهر 1391, 17:27 عصر
سلام این پروژه دانشجوییم هستش !