karimi1985
دوشنبه 20 شهریور 1391, 02:12 صبح
سلام.من یه برنامه نوشتم با سی شارپ تویه ویژوال استودیو 2010.قسمتی از برنامه م اطلاعات مربوط به تعدادی کالا رو که شماره سریال اون کالا هم جزء ش هست، توی یک تیبل نشون میده. برای قسمت گزارشات میخام با زدن دکمه پرینت، شماره سریال و دیگر اطلاعات سطری که کاربر در اون هست(اون رو انتخاب کرده)، چاپ بشه. تا اینجا رو تونستم انجام بدم!!!!!!!
اما مشکل من اینجاست که میخام با زدن دکمه پرینت، خود محیط کریستال ریپورت باز شه و امکان ویرایش پیش گزارش برای کاربر باشه. و بعد بتونه پیش گزارشش رو تو کریستال ریپورت ویوعر ببینه و چاپش کنه. چیکار باید بکنم؟
چون تا حالا با کریستال کار نکردم اصلا ایده ایی برای حل مشکلم ندارم.فک کنم سؤال ساده ایی باشه. ولی همین موضوع مدتهاست منو درگیر کرده. ممنون میشم کمکم کنید.
اما مشکل من اینجاست که میخام با زدن دکمه پرینت، خود محیط کریستال ریپورت باز شه و امکان ویرایش پیش گزارش برای کاربر باشه. و بعد بتونه پیش گزارشش رو تو کریستال ریپورت ویوعر ببینه و چاپش کنه. چیکار باید بکنم؟
چون تا حالا با کریستال کار نکردم اصلا ایده ایی برای حل مشکلم ندارم.فک کنم سؤال ساده ایی باشه. ولی همین موضوع مدتهاست منو درگیر کرده. ممنون میشم کمکم کنید.