ورود

View Full Version : اجرای فایل صوتی و تصویری در نت بینز(فوری)

korosh00
دوشنبه 20 شهریور 1391, 11:47 صبح
سلام
من تقریبا همه مواردی که می خوام در پروژه ام را یاد گرفتم و درست کردم الا اجرای فایل صوتی و تصویری
خواهش دارم یکی از دوستان اگه امکان داره این توضیح را بهم بده و اگرم شده با چندتا تصویر
خیلی ممنون می شم عجب اذیتم کرده
maktoom
دوشنبه 20 شهریور 1391, 12:43 عصر
سلام
کارای زیادی میشه کرد. میتونید با processBuilder این کار رو بکنید یا کلاسای دیگه. اما اول از همه کاربردتون چیه؟

korosh00
دوشنبه 20 شهریور 1391, 14:04 عصر
خیلی تشکر لطف کردید که پاسخ می دید .
من چند تا فایل صوتی دارم و چند تا فایل تصویری
تو صفحه می خوام وقتی کاربر روی نوشته پخش صدا کلیک کرد اون صدا پخش بشه مثلا test.wav
فیلم هم همینطور
من کلی مثال دارم ولی نمی فهمم این کلاس ها چجوری فراخوانده می شوند و غیره
ممنون می خوام امروز دیگه تمومش کنم خیلی وقتم را گرفته

maktoom
دوشنبه 20 شهریور 1391, 22:42 عصر
اینکاری که من گفتم اینجوره که هر برنامه ای که بخواید رو می تونید باهاش باز کنید. و چیز خاصی رو هم می تونید باهاش باز کنید یا ایجاد کنید. مثلا میتونید مرورگر رو باز کنید همزمان بگید بره به گوگل. یا مثلا مدیا پلیر یا هر پلیر دیگه رو باز کنید همزمان بگید فلان چیز رو هم پخش کنه. نمی دونم روی موبایل چطوریه(آیا باید کار اضافه تری هم بکنید و مسیرها رو چجور بدید). اما داخل کتاب هربرت شیلد اونجا که در مورد java.lang و java.util توضیح داده یه قسمت هم در مورد processBuilder توضیح داده. اما نگفته میشه اینکارارو کرد. اینا رو خودم فهمیدم میشه انجام داد.
فقط نکته ای که هست اینه که اگه shortCut اون برنماه رو داخل پوشه ویندوز قرار بدید بطور مستقیم با فراخونیه نام اون برنامه بهش دسترسی دارید (دلیل اینکه مستقیم به paint یا notpad دسترسی دارید هم همینه). در غیر اینصورت باید آدرس کامل اجرایی برنامه رو بهش بدید. در مثالی که براتون میزنم یه فایل تصویری با فرمت MP4 رو با پلیر KMplayer پخش کردم:
public class ProcessBuilder1 {
public static void main(String[] args) {
try {
ProcessBuilder proc= new ProcessBuilder("C:\\Program Files\\The KMPlayer\\KMPlayer.exe","C:\\Divice.Leap.mp4");
proc.start();
} catch (Exception e) {
System.err.println(e);
}
}
}

korosh00
سه شنبه 21 شهریور 1391, 14:06 عصر
تشکر این برای جاوا اپلیکیشن جواب می ده
من برای موبایل می خوام ببینم تو نت بینز کجا این کلاس تعریف بشه چجوری فرا خوانده بشه
خیلی ممنون

maktoom
سه شنبه 21 شهریور 1391, 19:06 عصر
یادمه توی اون بخش بحثی شده بود در مورد environment که میشه با set کردن اون دسترسی به متغیرهای سیستم داشت. حتما به اون بخش نگاهی داشته باشید.
کلا دو سه خط به کد بالا اضافه میشه. اگه به جواب رسیدید خوشحال میشم مطلع بشم.

korosh00
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 18:32 عصر
سلام
من کتاب را ندارم
تقاضا دارم شما این مطلب رابرای من روشن کنید .
خیلی تشکر می کنم

Mbt925
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 16:01 عصر
پخش صوت در J2ME:

http://developers.sun.com/mobility/midp/articles/mmapioverview/index.html

korosh00
شنبه 25 شهریور 1391, 03:48 صبح
تشکر ممنون