View Full Version : اجرا توسط پروستیجر
ordebehesht
دوشنبه 20 شهریور 1391, 13:35 عصر
با سلام من تو دیتابیسم یه جدولی دارم به نام انبار که سه تا ستونداره یکی موجودی قطعه دیگری سقف موجودی و دیگری مقدار کمبود مشکلم من اینه که میخوام تو SQL 2008 یه پروستیجری بنویسم که موجودی رو از سقف موجودی کم کنه و تو ستون کمبوئ ذخیره کنه به طور خودکار اصلا این قابلیت هست یا نه در ضمن اگه هست به طور کامل بگین تو نرم افزار چه باید کنم
majjjj
سه شنبه 21 شهریور 1391, 07:58 صبح
هر زمان که به این ستون کمبود در اینجا f3 نیاز داشتید این کد را اجرا کنید
UPDATE tbl_stockroom
SET
-- id = ? -- this column value is auto-generated
f3 = f2-f1
WHERE f3 IS NULL
ordebehesht
سه شنبه 21 شهریور 1391, 14:20 عصر
مرسی از راهنماییتون اما می خوام این تکه کد خودش اجرا بشه در پایان هر رو یا ساعت میشه همچین چیزی
baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 21 شهریور 1391, 16:32 عصر
سلام
برای مشکل شما چندین راه حل وجود داره ...
1- اینکه از فیلدهای محاسباتی استفاده کنید - که خود فیلد همیشه مقدار این تفاضل این دو فیلد رو محاسبه و نگهداری می کنه (این روش برای جداول سنگین با تعداد رکورد زیاد روش مناسبی نیست)
2- اینکه خودتون برای Update و Insert این جدول یه SP بنویسید و داخل اون محاسبات رو انجام بدید ... و همیشه وقتی می خواین این جدول رو Update کنید یا رکوردی Insert کنید فقط از این SP ها استفاده کنید
3- می تونید کلا بیخیال این فیلد بشید و هر وقت لازم بود محاسبش کنید (مثالا توی یک ویو)
4- می تونید کدی مثل چیزی که در پست 2 هست رو بنویسید و به عنوان یه JOB در SQL قرار بدید که هر چند وقت یه بار (به صورت قابل تنظیم) اجرا بشه و جدول رو Update کنه ... که این روش هم برای جداولی که سنگین هستند ممکنه یه مقدار زمان بر بشه و ممکنه در بین این Job شما به اطلاعات درست دسترسی نداشته باشید ...
برای اینکه بشه بهتر راهنمایی کرد باید توضیحات بیشتری در مورد صورت مسئله بدین ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.