ورود

View Full Version : ایجاد ارتباط

ordebehesht
دوشنبه 20 شهریور 1391, 20:06 عصر
با سلام تو رو خدا جواب بدین راهنمایی کنین تا حالا چندین بار چند تا تایپیک گزاشتم ولی کو جواب
آقا این یکی خیلی راحته عزیزان برای ایجاد ار تباط بیت دو تا جدول باید تو هردو جدول دو تا فیلد که بهم صل می شن کلید اولیه باشند یعنی باید کنارشون عکس کلید باشه یا نه فقط یکی کفایت میکنه که کلید باشه

m0hammad_01
دوشنبه 20 شهریور 1391, 23:12 عصر
سلام
اگه میخواین بین دو تا جدول رابطه 1:n برقرار کنید،کلید اصلی جدولی که طرف 1 هست رو در جدولی که طرف n هست،کلید خارجی در نظر می گیرین.(اونی که کلید خارجیه، کلید اصلی نیستا.اگه کلید اصلی باشه، یعنی اصلا این دو تا جدول یکی هستن و باید ادغام شن)
اون عکس کلیدی که میگین،فقط کنار کلید اصلی نمایش داده میشه دیگه.چون کلید اصلیه!

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 شهریور 1391, 08:29 صبح
سلام.

اگه کلید اصلی باشه، یعنی اصلا این دو تا جدول یکی هستن و باید ادغام شن
شما براساس چه منطقی این جمله رو بیان کردید؟
فرض کنید در جدول دوم ما بخواهیم از ترکیب دو فیلد که یکیشون کلید خارجی هست ، یک کلید اصلی بسازیم که در جستجوها نیز ازش استفاده کنیم.( البته درسته میشه از Index Unique استفاده کرد) اون وقت چه کاری باید انجام داد؟

m0hammad_01
سه شنبه 21 شهریور 1391, 13:35 عصر
فرض کنید در جدول دوم ما بخواهیم از ترکیب دو فیلد که یکیشون کلید خارجی هست ، یک کلید اصلی بسازیم که در جستجوها نیز ازش استفاده کنیم.( البته درسته میشه از Index Unique استفاده کرد) اون وقت چه کاری باید انجام داد؟
این حرفتون کاملا درسته.

شما براساس چه منطقی این جمله رو بیان کردید؟
اگه شما به جمله من دقت کرده کنین،میبینین که گفتم "اگه کلید اصلی باشه"، که در این صورت این دو تا جدول از نظر طراحی باید با هم ادغام شن.
ولی اگه کلمه "بخشی از کلید اصلی" رو بیان می کردم، حرفتون درست بود و منطق من اشتباه.مثالی که زدین،بخشی از کلید اصلی هست.