View Full Version : سوال: ساخت این فرم برای یک جدول
mmohammadi1391
سه شنبه 21 شهریور 1391, 15:49 عصر
با سلام.
بنده جدولی دارم که در این جدول بصورت ماه به ماه اطلاعات دانش آموزان ثبت نامی در هر دوره در همان ماه وارد می شود. چون ممکن است یک دانش آموز یک ماه در یک دوره شرکت کند و یک دانش آموز دو ماه و ... .
ستون های این جدول به این شرح است: کد شناسایی، شماره دوره، ماه جاری، مبلغ تخفیف، مبلغ دریافتی، تاریخ دریافت مبلغ، شماره فیش، مانده در ماه جاری، انصراف، مبلغ دانش آموز انصرافی، توضیحات
می خواستم برای راحتی کار با این جدول یک فرمی ایجاد کنم که در آن نام دوازده ماه سال را بصورت دوازده checkbox ایجاد کنم. همچنین بقیه فیلد ها را هم در این فرم بگذارم که کاربر بانک بتواند بصورت یکجا اطلاعات چند ماه یک دانش آموز را وارد کند چون ممکن است یک دانش آموز بصورت یکجا در چند ماه از یک دوره ثبت نام کند و هزینه ی همه ی این ماه ها را بصورت یکجا بپردازد.
با این روش در نهایت در جدول، برای هر ماهی که شخص تیک کنار checkbox آن ماه را گذاشته بود یک رکورد ایجاد می شود اما فیلدهای دیگر همه ی این رکورد های ایجاد شده با همان مقداری که در فرم نوشته بود پر می شوند(همه ی رکورد های ایجاد شده بصورت یکسان پر می شوند غیر از فیلد نام ماه)
می خواستم خواهش کنم بنده را راهنمایی بفرمائید که چگونه می توانم چنین کاری را انجام دهم؟؟؟
اگر متوجه نشدید بفرمائید تا طور دیگری توضیح دهم.
جدول را از اینجا دانلود بفرمائید: 92731
با تشکر فراوان.
Abbas Amiri
سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:43 عصر
ایکاش درتاپیک های اعلان ، تاپیکی باعنوان چند نکته مهم در طراحی بانکهای اطلاعاتی اکسس ایجاد میشد و یک مورد آن عدم نامگذاری فیلدها با فونت فارسی اعلام می شد.
جناب محمدی خواسته شما نیاز به کدنویسی دارد و فیلدهای با فونت فارسی مشکل ساز است
mmohammadi1391
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 12:07 عصر
ایکاش درتاپیک های اعلان ، تاپیکی باعنوان چند نکته مهم در طراحی بانکهای اطلاعاتی اکسس ایجاد میشد و یک مورد آن عدم نامگذاری فیلدها با فونت فارسی اعلام می شد.
جناب محمدی خواسته شما نیاز به کدنویسی دارد و فیلدهای با فونت فارسی مشکل ساز است
از جواب خوب شما بسیار ممنونم. یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟
syasamboo3
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 22:58 عصر
فکر کنم این کارتو راه بندازه.فایل خودته دوست من.یکم تغییرش دادم.سعی کن فیلدهات رو انگلیسی بنویسی بعد کپشنها رو فارسی کن.
دانلود فایل (http://uploadfa.net/uploads/13475623311.zip)
mmohammadi1391
شنبه 25 شهریور 1391, 10:30 صبح
از لطفتون بسیار بسیار ممنونم. فقط لطف می فرمائید روش کار باهاش رو توضیح بدید؟ باز هم از لطفتون بسیار ممنونم.
syasamboo3
شنبه 25 شهریور 1391, 10:40 صبح
شما هر نفری رو که انتخاب کنید میتونید براش مشخص کنید که چه ماههایی ثبت نام کرده.فک کنم درخواست شما هم همین بود دیگه.دیگه نیاز نیست یه نفر رو چند بار ثبت کنید.
اگه توضیح در باره نحوه کار نرم افزار هم میخواید تا عرض کنم
mmohammadi1391
شنبه 25 شهریور 1391, 17:44 عصر
از جوابتون بسیار ممنونم. متأسفانه بانک طوری طراحی شده که برای هر ماهی باید حتماً رکوردش هم ایجاد بشه. آیا راهی وجود داره برای این کار؟ باز هم ممنونم.
syasamboo3
شنبه 25 شهریور 1391, 17:55 عصر
دوست عزیز شما فقط اطلاعات رو باید توی فرم "امور مالی دانش آموزان" وارد کنی.اصلا نیازی نیست کاری با جدول یا فرم "mah" داشته باشی.اونا برای یک بار اطلاعات توشون ذخیره شده و توسط خاصیت ارتیاط بین جدولها به هم ربط پیدا کردن.شما توی فرم "امور مالی دانش آموزان" اطلاعات وارد کن.اگه دقت کرده باشی هر رکورد جدیدی که شروع به ثبت میکنی اتوماتیک شمارش توی قسمت ماهها قرار میگیره و توی جدول ماه هم ذخیری میشه.دیگه نیازی به تعریف توسط شما نیست.
بازم اگه مشکلی باشه در حد توانم در خدمتم
mmohammadi1391
یک شنبه 26 شهریور 1391, 15:58 عصر
از جواب مجددتون بسیار ممنونم. این کاری که گفتید رو انجام دادم اما تغییرات فقط در فرم و جدول "امور مالی دانش آموزان" انجام میشه و در فرم و جدول "mah" هیچ تغییری رخ نمیده؛ چه دکمه درج رو فشار بدم و چه فشار ندم. ضمناً همینطور که عرض کردم، حتماً باید برای هر ماه در خود جدول "امور مالی دانش آموزان" رکورد ایجاد بشه؛ چون بانک جداول ورودی و خروجی دیگری هم داره که با این جدول(جدول "امور مالی دانش آموزان") بر این اساس ارتباط داده شده اند. اینطوری که میگم نمیشه درست کرد؟ با تشکر فراوان.
syasamboo3
یک شنبه 26 شهریور 1391, 17:21 عصر
فقط انجام وظیفه میکنم. این فیلمو ببینید(فلش هستش).اگه تو سیستم شما غیر از این باشه مشکل از سیستمتون هست.اگه نه پس من اشتباه کردم یا شایدم بد متوجه موضوع شدم.
اگر هم جداولتون فراتر از این حرفاست خوشحال میشم بتونم تو ساخت برنامتون کمک کنم
دانلود فیلم (http://uploadfa.net/uploads/13478015171.zip)
mmohammadi1391
یک شنبه 26 شهریور 1391, 17:57 عصر
بسیار ممنونم. طبق فیلم جلو رفتم و درست عمل کرد. فقط مشکل من اینه که برای هر ماهی که در فرم "امور مالی دانش آموزان" تیک کنارش رو می زنیم، باید حتماً یک رکورد در جدول "امور مالی دانش آموزان" ایجاد بشه با مشخصات یکسانی که در همان فرم "امور مالی دانش آموزان" در دیگر فیلدهاش نوشته میشه(یعنی بقیه ی فیلد های همه ی این رکوردهای ایجاد شده باید مثل یکدیگر باشند. مثلاً اگر در ماه فروردین مبلغ دریافتی 2000 است در اردیبهشت و خرداد و هر ماه دیگری که انتخاب کرده ایم باید این فیلد با مقدار 2000 پر شده باشد). چه شکلی میشه چنین کاری رو انجام داد؟ باز هم از لطفتون بسیار ممنونم.
syasamboo3
یک شنبه 26 شهریور 1391, 18:13 عصر
خدا رو شکر.خوب اگه قراره که نشون داده بشه که بابت هر ماه چه مقدار هزینه دریافت شده و هزینه هوه دوره ها هم یکسان هست چرا این همه رکورد تکراری.کاری کنید که با تیک هر ماه مبلغ به مبلغ قبلی اضافه بشه.اینطوری حجم برنمه هم کمتر میشه.
mmohammadi1391
دوشنبه 27 شهریور 1391, 11:06 صبح
ممنون.
دلیلش اینه که در هر ماه بصورت جداگانه باید مشخص بشه که شماره فیش پرداخت هزینه این ماه چیه؟، تاریخ پرداخت هزینه ی این ماه چیه؟، چقدر از هزینه این ماه پرداخت شده؟(چون ممکنه یک نفر کل هزینه یک ماه رو هنوز پرداخت نکرده باشه)، آیا دانش آموز در این ماه انصراف داده یا نه؟، میزان تخفیف در این ماه برای این شخص چقدر بوده؟، میزان مانده حساب این ماه این شخص چقدر بوده؟، توضیحات جداگانه برای هر ماه در صورت نیاز، و .... .
به این دلیل باید حتماً جدول برای هر ماهِ هر دانش آموز یک رکورد ایجاد کنه.
syasamboo3
دوشنبه 27 شهریور 1391, 11:40 صبح
با سلام.ببین دوست عزیز شما یه چیزی مثل سیستم انتخاب واحد میخواید.اگه درست حدس زده باشم.تو یه سیستم انتخاب واحد هر دانش آموز فقط یک بار ثبت نام میکنه.بقیه اعمالش از طریق جدولها و ارتباط بین اونا انجام میشه.اگه قرار باشه بابت هر ماه اسم کار آموز و کلیه مشخصاتش ثبت بشه حجم برنامه خیلی خیلی بالا میره و معمولا اکسس بدرد حجمای زیاد نمیخوره.اگر تمایل داشته باشی با کمک هم برنامه رو کامل کنیم خبر بده تا در تماس باشیم
mmohammadi1391
دوشنبه 27 شهریور 1391, 12:26 عصر
بله؛ بانک اطلاعاتی من هم همینطوره. یعنی هر دانش آموز فقط و فقط یکبار اسم و مشخصاتش در جدولی به نام مشخصات دانش آموزان ثبت میشه اما چون برای هر ماهی اطلاعاتی برای هر یک از دانش آموزان باید ثبت بشه(از قبیل شماره فیش پرداخت این ماه، مانده این ماه، میزان دریافتی این ماه و ...) به همین دلیل این جدول برای هر دانش آموز باید بصورت ماهیانه پُر بشه. در سیستم انتخاب واحد هم چون برای هر دانشجو فقط سالی دو مرتبه انتخاب واحد انجام میشه، به همین دلیل سالی دو بار برای هر دانشجو رکورد انتخاب واحد ثبت میشه(به جای ماه به ماه بودن ترم به ترم بودن مطرح است و در سال 2 ترم وجود دارد اما 12 ماه). راهی برای ماه به ماه ثبت شدن این رکورد ها از طریق فرم "امور مالی دانش آموزان" سراغ دارید؟
معمولا اکسس بدرد حجمای زیاد نمیخوره
اتفاقاً خودم هم به این فکر افتادم اما متأسفانه دیگه برنامه ام رو تقریباً تمام کردم و کلی وقت روش گذاشتم. به نظر شما به جای اکسس از چه سیستمی می تونم استفاده کنم که این مشکل رو نداشته باشه؟
syasamboo3
دوشنبه 27 شهریور 1391, 19:13 عصر
سلام.اینم چیزی که میخوای.انشااله که درست باشه
دانلود فایل (http://uploadfa.net/uploads/13478943611.zip)
راستی میتونستی با c# و sql بهتر کار کنی
mmohammadi1391
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 11:06 صبح
سلام. خیلی ممنونم از اینکه زحمت کشیدید. اما این بازم اون چیزی نیست که من بهش احتیاج دارم. چیزی که من میخوام اینه که بتونم چند رکورد رو یکجا ایجاد کنم که همه مشخصات این رکوردهایی که ایجاد می کنم(غیر از مشخصه ی "نام ماه") یکسان هستند.
به نظر شما چنین فرمی رو اصلاً میشه درست کرد؟
راستی اون فرمی که فایلش رو گذاشتم، فیلد "نام ماه" رو اشتباهی گذاشتم چون به این فیلد نیازی نیست و نام ماه ها از قسمت "نام ماهها" انتخاب میشه(همان قسمتی که نام 12 ماه بصورت checkbox نوشته شده).
ضمناً فعلاً تنها با جدول "امور مالی دانش آموزان" مشکل دارم و جدول "مشخصات" قبلاً ایجاد شده و با اون مشکلی ندارم.
بازم از پیگیریتون خیلی ممنونم. با تشکر.
mmohammadi1391
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 11:32 صبح
این هم فایل جدید(بدون فیلد "نام ماه" که اشتباهی گذاشته بودمش) با فیلد های انگلیسی:
93085
با تشکر.
syasamboo3
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 17:49 عصر
ببین دوست عزیز الان من متوجه نمیشم مشکل شما کجاست و چه کاری میخوای بکنی.اگه قرار باشه شما همون جدولت تغییرات بدی و رکوردها توی همون جدول تکثیر بشن دیگه نمیتونی توی جدولت کلید اولیه داشته باشی. یعنی میشه ولی عملا بیخوده.
شما میفرمایید همه فیلدها یکی باشه بجز فیلد ماه. یعنی قراره توی همه ماهها کلیه اطلاعات یکی باشن؟(قبلا فرموده بودید شاید تغییر بکنه)
بازم میگم اطلاعات تکراری زیاد حجم برنامه رو زیاد و برنامه رو کند یا شایدم کارش رو مختل کنه.
فایلی که خدمتتون دادم مشکلش چی بود؟ اگه مشکلش فقط فرم اطلاعات افراد هست که این یه نمونه کاری بود.شما میتونید جداول خودتون رو به هم ربط بدید
Abbas Amiri
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 20:45 عصر
سلام ، فایل زیر را امتحان کنید
mmohammadi1391
دوشنبه 03 مهر 1391, 09:24 صبح
با سلام.
شما میفرمایید همه فیلدها یکی باشه بجز فیلد ماه. یعنی قراره توی همه ماهها کلیه
اطلاعات یکی باشن؟(قبلا فرموده بودید شاید تغییر بکنه)
بله ممکنه این اطلاعات بعداً دستی تغییر کنه. این کار(ایجاد چند رکورد بصورت یکباره و با اطلاعات یکسان) به سرعت کاربر بانک کمک می کند. چون کاربر دیگر نیازی به ایجاد یک رکورد جدید برای هر ماه بصورت دستی ندارد و فقط لازم است اطلاعاتش را تغییر دهد. که فیلد های نام ماه، کد شناسایی، شماره دوره یا حتی گاهی شماره فیش، مبلغ پرداختی و ... تغییری نمی کنند و این کار همانطور که عرض کردم، به افزایش سرعت کاربر بانک کمک می کند و برنامه هم دیگر خسته کننده نیست.
جدول شما خوب بود اما اون چیزی که من عرض کردم نبود و متأسفانه مشکل بنده رو حل نکرد. از کمکهای خوبتون خیلی خیلی ممنونم.
سلام ، فایل زیر را امتحان کنید
http://barnamenevis.org/images/misc/paperclip.png
فایل های ضمیمه
http://barnamenevis.org/images/attach/zip.gifDatabase_English.zip (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=93115&d=1348073098)(25.3 کیلوبایت, 2
دیدار)
خیلی خیلی ممنون. شکل فرمی که درست کردید همون چیزی هست که بنده میخوام. اما هیچ رابطه ای با جدول نداره و هیچ رکوردی رو ایجاد نمیکنه. چه شکلی این کار رو میشه انجام داد؟
با تشکر.
syasamboo3
دوشنبه 03 مهر 1391, 17:22 عصر
بنده هم تشکر میکنم چون من هم یاد گرفتم.جناب mmohammadi1391 (http://barnamenevis.org/member.php?265789-mmohammadi1391) فایل بدرستی کار میکنه و رکورد ها هم ایجاد میشن که
mmohammadi1391
چهارشنبه 05 مهر 1391, 13:34 عصر
بنده هم تشکر میکنم چون من هم یاد گرفتم.جناب mmohammadi1391 (http://barnamenevis.org/member.php?265789-mmohammadi1391) فایل بدرستی کار میکنه و رکورد ها هم ایجاد میشن که
خیلی ممنونم. خیلی عجیبه؛ متأسفانه توی سیستم بنده هیچ تغییری اعمال نمیکنه. باید چکار کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.