ورود

View Full Version : سوال: این کدها رو در کجا بنویسم؟

complexcoding
سه شنبه 21 شهریور 1391, 20:49 عصر
سلام
دوستان این کد در یک کتاب آموزشی که در همین سایت بود دیدم و دارم تمرین می کنم اما در این کتاب نگفته این کد رو در کدوم قسمت بنویسم و فقط گفته درون یک کلاس به نام MyClass هستش؟ حالا من نمی دونم درون Creator بنویسم یا Designer ؟ و طرز درست کردن کلاس رو هم بلد نیستم؟ :ناراحت:

92746

BORHAN TEC
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 01:20 صبح
سلام :قلب:
در محیط Qt Creator میتونید اینها رو درون یک فایل Header با پسوند h بنویسید و بعداً برای پیاده سازی متدها روی متدها کلیک راست کرده و از گزینه Refactor استفاده کنید(البته این امکان در نسخه های قدیمی تر این محیط وجود ندارد و احتمالاً باید به صورت دستی عمل کنید). توجه داشته باشید که در این حالت قسمت پیاده سازی متدها در فایلی با پسوند cpp صورت خواهد گرفت.
در حالت دستی:
مثلاً فرض کنید پروژه شما شامل 2 فایل با نام های test.h و test.cpp است. در این حالت اگر فایل test.h شامل تعریف اینترفیس کلاس(مشابه آنچه که در بالا قرار داده اید) باشد، آنگاه متدهای کلاس با ساختاری شبیه به زیر در فایل test.cpp قرار خواهند گرفت:
DataType ClassName::MethodName(parameters and DataTypes)
{
// body
}

complexcoding
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 09:40 صبح
خیلی ممنون
حالا این فایل header رو چطوری درست کنم:ناراحت:
http://www.niloblog.com/files/images/gfaa58dbnoon2awpo0x9.jpg
ولی چرا در Designer نه و در Creator مگه چه فرقی دارند؟

BORHAN TEC
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 11:55 صبح
ولی چرا در Designer نه و در Creator مگه چه فرقی دارند؟
راستش من به تازگی شروع به یادگیری Qt کرده ام و با Qt Designer هنوز آشنایی ندارم!:ناراحت:

حالا این فایل header رو چطوری درست کنم

کار سختی نیست! به عنوان مثال اگه یک پروژه از نوع Qt Qui Application درست کنی می بینی که هم فایل Header و هم Source File اضافه میشه.(عکسش رو ضمیمه کرده ام)
حالا اگر بخواهید که تعریف کلاس و پیاده سازی کلاسهای خاص خودتان را در فایلهای دیگری قرار دهید، در ادامه مرحله قبل حالا به منوی file بروید و گزینه New File or Project رو انتخاب کنید و از قسمت سمت چپ گزینه C++‎‎ و از سمت راست گزینه C++‎‎ Class را انتخاب کنید و مراحل نام گذاری و ... را که در ویزارد ها ظاهر می شوند انجام دهید. حالا می بینید که یک فایل با پسوند h و یک فایل با پسوند cpp به پروژه شما ضافه می شود.(این عکس را هم ضمیمه کرده ام)

complexcoding
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 13:05 عصر
با تشکر من تا اون مرحله ای که گفتید رفتم اما همانطور که در شکل زیر می بینید دکمه Next فعال نمی شه ؟ باید چیکار کنم شما یکبار همین کار تا آخر بکن

92770

BORHAN TEC
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 15:02 عصر
توی قسمت Class Name آخه چرا فارسی نوشتی؟ مگه داری املاء می نویسی؟:متعجب:

complexcoding
چهارشنبه 22 شهریور 1391, 15:42 عصر
دستت درد نکنه
حالا در قسمت Class Wizard برای Base Class و Type information چه مقداری را انتخاب کنیم که درست کدهاش شبیه آنچه در شکل گذاشتم بشه؟
راستی من توی انجمن دیگه این سوال رو پرسیدم جوابش رو گفتم به شما هم بگم تا کمکی شده باشه.
اصل کار با Creator هست و Designer یک نرم افزار کمکی برای سریع تر ایجاد کردن رابط کاربری هستش... اگر اشتباه نکنم همین Designer هست که دیباگ مستقیم نداره.