View Full Version : اشکال در نصب کریستال ریپورت
erfane.r
سه شنبه 21 شهریور 1391, 21:32 عصر
سلام دوستان.
من کریستال ریپورت نصب کردم.توی کنترل پنل هم هستش اما توی ال پروگرم نیستش که بخوام صفحه هاشو تنظیم کنم.می شه یک نفر نصبش رو به طور کامل توضیح بده؟
hadix23
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 22:52 عصر
سلام از چه ورژني استفاده ميكني
مهدی هادیان2
دوشنبه 27 شهریور 1391, 09:46 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.
من کریستال ریپورت نصب کردم.توی کنترل پنل هم هستش اما توی ال پروگرم نیستش که بخوام صفحه هاشو تنظیم کنم.می شه یک نفر نصبش رو به طور کامل توضیح بده؟
با سلام
در All Program من هم نیست؛ فکر هم نکنم لازم باشه
نکته خاصی نداره؛ کریستال 13 رو برای ورژن 2010 vs نصب میکنی؛ در قسمت Toolbox در قسمت Reporting موارد Crystal Report Viewer , Crystal Report document اضافه میشن
موفق باشید
gitare_pareh
سه شنبه 02 آبان 1391, 13:48 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
در All Program من هم نیست؛ فکر هم نکنم لازم باشه
نکته خاصی نداره؛ کریستال 13 رو برای ورژن 2010 vs نصب میکنی؛ در قسمت Toolbox در قسمت Reporting موارد Crystal Report Viewer , Crystal Report document اضافه میشن
موفق باشید
با سلام
من کریستال رو نصب میکنم .هیچ ختایی هم نمیده . یه پروژه آماده بود که توش از کریستال استفاده شده اون با نصب کریستال گذارشهاشو نشون داد ولی اجرا نگرفتم که ببینم تو اجرا هم درسته. ولی نکته ای که هست این دوتایی که گفتین تو پروژه آماده وجود داره تو تولبار ولی تو تولبار پروژه ای که دارم مینویسم نیست. choese هم میزنم میرم میبینم تو پروژه خودم تیک این دوتا خورده ولی تو تولبار نمیان که ازشون استفاده کنم .
من تازه آموزش کریستال رو خوندم و هیچی هم ازش حالیم نیس . لطفا کمک کنید :گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.