PDA

View Full Version : سوال:Displayنشدن, داده ها در texbox



Raha323
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 10:06 صبح
دوستان من texboxی دارم که گاهی اطلاعاتم داخلش نمایش داده میشه گاهی نه,وقتی دقیقلا زیر کد نمایش در texboxنمایش در messageboxرو قرار میدم نمایش داده میشه کد من به شکل زیره

textBox3.Text = SendVariable.ReadAZParallex11.ToString();

MessageBox.Show(textBox1.Text);[/CSHA
حتی از این دو کد هم استفاده کردم درست نشد
F[CSHARP]orm2.ActiveForm.Update();]
Form2.ActiveForm.Refresh();
لطفا سریع جواب بدید

meisam12
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 11:37 صبح
سلام
می شود سورس متد SendVariable.ReadAZParallex11 را بذارید.

Raha323
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 12:07 عصر
SendVariable کلاسیه که همه متغیرام اینجاس؛دوتا فرم دارم که متغیرام در فرم یک مقدار دهی میشوند و در فرم دو در اینتراپت تایمر در textboxنمایش داده میشوند
اما مثلا ده بار دیده میشن در tetboxولی برای بار 11 نیستن رندوم شده خیلی عجیبه
متغیرامم به صورت public static هستن
ممنون

hamidkh
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 12:50 عصر
سلام
دقیقا مشخص نیس که شما چکار میکنی؟ولی اگه بعد از MessageBox.Show همیشه کار میکنه مشکل از ست کردن تایمر میتونه باشه.

Raha323
جمعه 24 شهریور 1391, 12:12 عصر
مشکل از ست کردن تایمر منظورتون دقیقا چه چیزیه؟من هر100میلی ثانیه تایمرم ست میشه

m0hammad_01
جمعه 24 شهریور 1391, 17:38 عصر
سلام
از Breakpoint استفاده کن و ببین دقیقا چرا بعضی اوقات نشون نمیده.خیلی راحت و دقیق به نتیجه میرسی.
در ضمن اگه از (System.Windows.Forms.Timer) یعنی همون timer رایج استفاده میکنی،بگم که دقت بالایی نداره.به خصوص برای Interval کمتر از 1000!

Raha323
شنبه 25 شهریور 1391, 09:03 صبح
از breakpoint که استفاده میکنم نشون میده که textboxمقدار دهی شده و دارای مقداره ولی هنگامی که textbox میاد خالیه:گریه::افسرده::عصبانی++:

m0hammad_01
شنبه 25 شهریور 1391, 15:03 عصر
از breakpoint که استفاده میکنم نشون میده که textboxمقدار دهی شده و دارای مقداره ولی هنگامی که textbox میاد خالیه:گریه::افسرده::عصبانی++:
کد رو چون کامل نمیتونیم ببینیم نظر دادن سخته.اما احتمال میدم مشکل از تایمر باشه.بالا گفتم.این تایمری که استفاده میکنین دقت زیادی نداره.دقتش بسته به سیستم و همچنین میزان پردازش کدی که برای هر Tick ش مینویسین، فرق میکنه.
یه جستجو در زمینه تایمر (Timer) تو سایت انجام بدین.

majid zarei
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 21:45 عصر
سلام؛ من دقیقا متوجه منظور شما نشدم، اما به نظرم شما بایستی بعد از هر بار تغییر متن textbox کد زیر را وارد کنید :
textbox1.Update();

Raha323
دوشنبه 03 مهر 1391, 13:14 عصر
هم ازupdateاستفاده کردم هم از refreh درست نشد

hamidkh
دوشنبه 03 مهر 1391, 13:40 عصر
کد یا پروژه رو بذارین تا مشکلشتون حل بشه. اینطوری دقیقا مشخص نیس که چکار انجام میدین. نمیشه درست نظر داد.

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 11:51 صبح
دوستان میشه من کل پروژه ام رو براتون بفرستم نگاه کنید؟به جای textboxهر چیز دیگرم میذارم جواب نمیده ولی وقتی میگم مقدار textboxرا در messageboxچاپ کنه دارای مقداره ولی چیزی نمایش نمیده در textbox یاlebel:گریه:

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 12:46 عصر
اگه امکانش هست پروژتون رو بذارید ولی اگه امکانش نیست تابع هایی که اون تکست باکس رو مقداردهی می کنند رو بذارین تا دوستان بتونن کمکتون کنن.
در ضمن یه توصیه :
اینجور خطاها معمولا به خاطر یک بی دقتی خیلی ساده اتفاق میفته و احتمالا یه جایی اشتباهی کد نوشتین و اگه بیشتر دقت کنید و مثلا بگردین ببینید کجای پروژتون اون تکست باکس مقداردهی میشه و ... شاید خودتون بتونین مشکلتون رو حل کنین.
موفق باشید

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:17 عصر
ممنونم الان کاملا متوجه شدم مشکلم از تایمره ولی دلیل اش برام قانع کننده نیست وقتی پشت bottenمیذارم مشکلم حل میشه
از همه دوستان بابت کمک تشکر میکنم

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:24 عصر
منظورتون از این چیه:

وقتی پشت bottenمیذارم مشکلم حل میشه

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:36 عصر
یعنی وقتی کد های مربوط به نمایش دیتا بعد از خواندن از سریال پورت روی textboxپشت ایونت کلیک botten باشه نه اینکه در تایمر چک شود

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:45 عصر
پس یه جورایی باید بگم که مشکل اصلی شما برطرف نشده و فقط یه جورایی مشکل رو دور زدین!!
مطمئن باشین اگه کدتون درست باشه در رویداد تایمر هم باید درست جواب بده! مطمئنا یه جایی از کدتون درست نیست!
موفق باشید.

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:48 عصر
میشه من پروژه ام رو برای شما بفرستم؟

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:51 عصر
بفرستین.
فقط اینکه پروژتون به راحتی اجرا میشه یا اینکه باید چیزی نصب کنم و تنظیمات داره؟
همینجا آپلودش میکنین یا اینکه میل بدم؟

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 14:58 عصر
راحت اجرا میشه ولی کامپوننت DevExpressنصب بشه و دوتا پورت سریال نیاز دارید اگه امکانش هست براتون ایمیل بزنم
ممنون

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 15:03 عصر
متاسفانه DevEpress ندارم!

Raha323
سه شنبه 04 مهر 1391, 15:44 عصر
اشکالی نداره من dllاشو به پروژه ام اد میکنم

morteza271
سه شنبه 04 مهر 1391, 16:14 عصر
من ایمیلمو به صورت پیام خصوصی واستون فرستادم.
ولی چون الان کار دارم و باید برم، بعدا که بیام اگه پروژتون رو فرستاده بودین بررسی میکنم و نتیجه رو براتون میفرستم.
موفق باشید.

Raha323
دوشنبه 10 مهر 1391, 13:25 عصر
مشکل من حل شد تداخل دو تایمر ایجاد مشکل میکرد من در هر دو فرم ام یک تامیر داشتم با stopکردن تایمر یک فرم دو بطور کامل هربار updateمیشود و textboxها پر هستن
ممنون از یاری دوستان
یک سوال من چگونه میتوانم یک باتندر فرم یک را از فرم دو کلیک کنم

morteza271
دوشنبه 10 مهر 1391, 14:00 عصر
برای کلیک یک کلید از فرم 1 در فرم 2 روش های مختلفی وجود داره ولی یکی از روش هاش اینه که اون کلید و رویداد کلیکش رو عمومی تعریف کنید و یک Instance از فرم 1 هم در فرم 2 بسازید و در هنگام باز شدن فرم 2 اون رو مقداردهی کنید.
سپس هر وقت که خواستین میتونید با استفاده از اون Instance این کار رو انجام بدین!
البته اگه بگین قصدتون از این کار چیه شاید راه های بهتری هم وجود داشته باشه به جای این کار!
موفق باشید

Raha323
دوشنبه 10 مهر 1391, 15:24 عصر
من میخوام هنگام display textboxتایمر فرم یک را غیرفعال کنم و دستور غیر فعال کردن را در یک باتن در فرم یک نوشتم و در فرم دو این باتن رو فراخونی میکنم به کمک کدی که شما گفتید ممنون