ورود

View Full Version : سوال: نبودن جدول وبانک در mysql

nemo php
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 11:27 صبح
سلام من بانکی رو به نام publisher ایجاد کردم و جدولی که نامش book هستش اما وقتی تو درایو سی دنبال جدول یا بانک میگردم هیچی نیست اما توی mysql ,show databaes میزنم هستش .جریانش چیه اخه موقع ارتباط phpباهاش error میزنه.

miladamirzadeh
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 14:49 عصر
مسیر دیتابیس های MySQL در پوشه data ی محل نصب MySQL می باشد. مثلاً در wamp این مسیر میشه:

c:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.16\data
این مسیر در فایل کانفیگ MySQL قابل اصلاح و دیدنه. my.ini و my.cnf
حالا مشکل چیه و این فایل ها به چه کار می آن برات؟

nemo php
جمعه 24 شهریور 1391, 12:48 عصر
من میخوام با پی اچ پی ارتباط بدم ارور میده همه راه حل هام رفتم اما هیچی همون ارور رو میده میگه بانک شناسایی نشده
البته Apache رو نصب نکردم.کار Apache چیه؟

سعید صابری
جمعه 24 شهریور 1391, 13:50 عصر
با کد زیر هم میتونی مسیر بدست بیاری

SHOW VARIABLES LIKE '%datadir%'

mrgraphy
جمعه 24 شهریور 1391, 23:19 عصر
دوست عزیز یه مقدار بیشتر توضیح میدی.
گفتی آپاچی رو نصی نکردی و میخوای mysql رو با php به هم connect کنی.
php برای run شدن احتیاج به یه وب سرور داره که حالا میتونه آپاچی باشه یا iis یا یه چیزه دیگه ای.
پیشنهاد من به شما اینه که از xampp استفاده کنی چون خودش همه چیز رو نصب و config میکنه.
نصب هر کدوم به صورت مجزا و config کردن با هم یه مقدار سخته و زمان گیر

miladamirzadeh
شنبه 25 شهریور 1391, 10:16 صبح
من میخوام با پی اچ پی ارتباط بدم ارور میده همه راه حل هام رفتم اما هیچی همون ارور رو میده میگه بانک شناسایی نشده
البته Apache رو نصب نکردم.کار Apache چیه؟
قطعاً به آپاچی نیاز داری. لطفاً ارورها رو بنویس.

nemo php
شنبه 25 شهریور 1391, 16:16 عصر
من ازiis استفاده میکنم.ولی ارتباط با بانک هی اختار میده.الان دو هفتس هر راهی رو بگین امتحان کردم بجر Apache .,xamppولی issرو بصورت دستی فعال کردم همینطور mysqlرو.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in c:\Inetpub\wwwroot\ch10\ch10-1.php on line 14
Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

miladamirzadeh
یک شنبه 26 شهریور 1391, 09:29 صبح
مشکل شما ورود به دیتابیسه. MySQL رو کی کانفیگ کرده. نام کاربری root به صورت پیش فرض پسورد نداره. ممکنه فرد دیگری برای این کاربر پسورد گذاشته باشه. اگر مطمئنی که پسورد نداره توی کانکتت به جای localhost از 127.0.0.1 یا اسم کامپیوتر استفاده کن.