View Full Version : چند تا سوال در باره ADOStoreprocedure
user addi
یک شنبه 18 دی 1384, 16:00 عصر
1_ می خواستم بدونم حالت DETAIL - MASTER که در TABLE ها وجود داره در adoSTOREPROCEURE هم وجود داره یا نه؟؟؟
من این حالت رو در ADOquery پیدا کردم ولی تو adostoreprocedure نتونستم و مجبورم با کد نویسی این کار رو انجام بدم.
2_ میشه یه storeprocedure یا sqlcommand ساخت که دفعه اولی که برنامه نسب میشه بانک مربوط به برنامه رو ایجاد کنه و چطوری باید این sqlcommand تشخیص بده که SQL نسب شده یا نه؟؟؟؟( این سوال قبلا پرسیده شده ولی من نتونستم جوابی پیدا کنم)
DataMaster
سه شنبه 20 دی 1384, 17:32 عصر
1-فکر می کنم adostoredprocedure برای این منظور هست که شما پروسیجرهای خودتون رو اجرا کنید حالا اگه اونا رکوردی رو بر می گردونن بهتره که از adocommand استفاده کنید
2- دستوراتی در دستا بیس sql برای ساختن دیتا بیس و حذف و ایجاد جداول وجود دارد
اما دلیل این کار شما چیه؟
user addi
سه شنبه 20 دی 1384, 18:44 عصر
وقتی برای یه برنامه با installsheild یه setup میسازی و برنامه رو در یک کامپیوتر دیگه نسب می کنی هیچ بانکی روی اون کامپیوتر وجود نداره که برنامه بهش وصل بشه من میخوام بدونم که چطوری باید این بانک ساخته بشه؟؟؟؟
و آیا برای ایجاد بانک باید حتما sqlpersonal نسب شده باشه و بعدم چطوری بانک رو در sql ایجاد کنم؟؟؟؟
mehdi_moosavi
چهارشنبه 21 دی 1384, 05:08 صبح
سلام به دوستان
من هم در مورد سوال جناب user addi مشکل دارم
وقتی برنامه بوسیله Install shield نصب میشه برای استفاده از هرکدوم از ابزارهای ado مثل Adocommand یا Adotable باید اونها رو به یک Adoconnection وصل کرد که اون هم باید به یک دیتا بیس وصل بشه. دیتا بیسی که هنوز ساخته نشده!
چطور باید این مشکل رو حل کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
mehdi_moosavi
چهارشنبه 21 دی 1384, 16:26 عصر
سلام
دوستان محترم اگر امکان داره در مورد سوال بالا راهنمایی کنند.
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.