ورود

View Full Version : پایگاه داده مناسب برای داده های فوق حجیم

behiunforgiven
جمعه 24 شهریور 1391, 12:57 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی

باید عرض کنم که ما روی پروژه ای کار می کنیم که از دیتابیس MS SQL استفاده می کنه و حالا بعد از حدود یک سال به این مشکل بر خوردیم که راندمان و سرعت کار اونجور که باید دلخواه ما نیست.

باید عرض کنم که توی این پایگاه داده ثانیه به ثانیه داده وارد می شه و همزمان ممکنه تعداد زیادی کاربر بهش دسترسی داشته باشن و توی اون جستجو کنن.

می خواستم بدونم آیا انتخاب این پایگاه داده مناسب بوده؟ با توجه به این که حجم دیتابیس الان بیش از 40 گیگا بایت هستش!!!

آیا میشه سرویس دیگه ای رو انتخاب کرد؟ ارزشش رو داره؟

barnamenevisforme
جمعه 24 شهریور 1391, 13:34 عصر
سلام
sql server جزئ یکی از قوی ترین برنامه های مدیریت پایگاه داده به حساب میاد.
برای کاهش حجم ناشی از تعداد زیاد ثبت باید در طراحی و تعیین نوع داده ها دقت کافی رو بخرج داد.
مثلا اگر در پایگاه داده خود فیلدی مربوط به ثبت تصویر و یا اطلاعات فایل دارید باید در برنامه خود حتی الامکان سعی کنید از حجم اولیه آنها بکاهید.
همچنین استفاده از امکاناتی از قبیل auto shrink در sql server میتواند تا حد زیادی از حجم فایل پایگاه داده بکاهد.
استفاده از سیستم عامل مناسب با قابلیت support میزان ram زیاد،نسخه sql server مناسب،استفاده از بستر سخت افزاری مناسب از جمله راهکارهای افزایش سرعت تبادل اطلاعات با پایگاه داده است.

behiunforgiven
شنبه 15 مهر 1391, 17:30 عصر
مشکل من حجم پایگاه داده نیست دوست گلم، بلکه کارایی پاسخ به Query ها باید بالا تر بره.

می خواستم بدونم آیا تو این مرحله می شه از پایگاه داده دیگری مثل MySql استفاده کرد؟

آیا اصلا راه حل خوبی برای این نوع پایگاه داده وجود داره؟ قابل ذکر این که من سایتم با Asp.net نوشته شده.

حمیدرضاصادقیان
شنبه 15 مهر 1391, 18:06 عصر
سلام
نیازی به سوئیچ کردن به یک RDBMS دیگه نیست و میتوانید از همین SQL Server استفاده کنید. فقط نکته مهم درست نوشتن دستورات ، استفاده صحیح از ایندکس ها، ساختار صحیح جداول می باشد.